![]() |
|
Hehe ;p teraz hajs bd
A JA NADAL CZEKAM NA FILM :) |
mozecie podac ceny tych itemow co so z tego questa ?
|
Szymon napisał ceny paru itemków pare postów wczesniej
|
Nie mniej niz 2kk~
|
Jawor napisz link do filmiku tu or mi na pv :p Jeśli go masz :p
|
18:03 Volltio has logged in.
18:03 Mareb Isus has logged in. 18:03 Van Dam has logged in. 18:03 Bercik the Wolf has logged in. 18:03 Nash Darkeyes has logged in. 18:03 Veeldar has logged in. 18:03 Deyin has logged in. 18:03 Solyd has logged in. 18:03 Draz'Len has logged in. 18:03 Tanehise has logged in. 18:03 Savalas Inferno has logged in. na kogo mass log? |
Nie wiem , ale sie chyba nie udało bo juz sa off
Sry , Tanehise on |
Nie wiem czy moge gadac to od rajsowcow zalezy ; P
|
Ale pie**olisz ;p mozesz dac :p
|
Pochwalcie sie camsem w koncu xd
Czekam na Inq~ service... |
|
O dzięKI :)
|
ale to wszystko 2kk, mi chodzi o indywidualne ceny itemow
|
haha, nie to 1 item 2kk
|
ostro... mysallem ze wszystko tamto 2kk :D ktos wziol kusze albo tamten luk ?
|
Eter ma luk chyba
|
Thx za film ;p
Ogarniety team w miare xd Nie bylo problemow z czysczeniem ;> Ogolem gz questu... robcie service jak najszybciej Xd Cytuj:
|
Service będzie jak nikt już nie będzie chciał kupować nagród po wygórowanych cenach wynikających z ilości tych itemów na rynku, chyba logiczne?
Może to trochę potrwać :p |
Cytuj:
Chyba oczywiste ze zdecydowana wiekszosc czeka na service, zreszta ogranizowanie questow jest równie oplacalne, jesli cena bd odpowiednia nikt na tym nie straci :> |
Cytuj:
Każdy pojedyńczy item z Inq nie może zostac sprzedany za mniej niż 2kk. To, że kupców nie będzie to chuj ;p |
Oczywiście jest opłacalne, ale jeśli zrobiliby teraz service to straciliby tego "bonusa" w postaci wygórowanej ceny za nagrody ze względu na ich ilość na rynku. Wiadomo, że po service ceny nagród drastycznie spadną, więc logiczne, że chcą na nich zyskać jak najwięcej. Ja osobiście również uważam 2kk za aż nazbyt wygórowaną cenę, ale to oni są jedynymi posiadaczami tych itemów i oni dyktują warunki, nie weźmiesz od nich to nie będziesz miał wcale i tyle. Moim cena musi spaść z tych 2kk, chyba że jest to umowa wewnątrz Flow - wszyscy sprzedają po jednej cenie. Nikogo nie podejrzewam o płacenie takiej kasy jeśli nie byłby do tego w pewien sposób zmuszony, zwłaszcza że w grze jest dużo alternatyw do tych wszystkich itemów, ale i tak cena pozostanie dużo wyższa niż na innych światach po service. Kiedy Flow pozbędzie się po wygórowanych cenach nagród to będzie czas na service, takie jest moje zdanie :)
@edit - odpowiadałem pioniowi. Antonioo - widzę, że jednak istnieje ta "umowa", ale nadal sądzę, że kupców nie tylko będzie mniej, ale być może nie będzie ich wcale, zobaczymy :p |
No gdyby ludzie chetnie to kupowali ekipa z Flow zarobila by fortune sprzedajac itemy po 2kk + service gdzies mi sie obilo o uszy 500k od osoby Xd
Proponuje huncic mary bo ludzie zaczna kupowac esy i zbierac kase na payment xd Jesli cena bd 500k jestem w stanie tyle zaplacic no coz.. nagroda + outfit:dance: |
Ozzie Rax
Dec 08 2008, 00:28:18 CET Killed at Level 94 by Eushh @Edit I Chyba jeszcze coś kombinują |
Mała oranka w svargrond, Toksong miał meeega friiiizaa i niestety go dojebali zanim wyszlismy :) po dostaniu Combo Ue miałem Reda no ale więcej ofiar nie było. Więcej szczegółów nie podam ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. szkoda, że nie padłeś ;( |
up@ sam jestes zalosny cos dla ciebie -> http://13k.pl/-/sugestia.php
Mudry Mor Dec 08 2008, 11:07:20 CET Killed at Level 172 by Keri Inferno Eter Rael Dec 08 2008, 11:07:08 CET Killed at Level 211 by Yzing Sokh and by Xavrass http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=135676 |
Toksong - Dec 08 2008, 07:57:56 CET Killed at Level 89 by Lhoptic
|
Sie zydki rozbrykaly ; >
Lipny ten cams.. nie widac jak Eter w trapa wpadl ;s |
@up nie moja wina ze film lipny nie ja go robilem ale zawsze chcecie filmy to dalem wiec nie marudzic
|
wiec to jeszcze nie koniec wojny ;)
|
Cytuj:
|
Pojechać można kogoś inteligentnie ;) Choćby stosując słowa których nie rozumie ;-)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Bd jakaś akcja ?? bo paru żydków online
|
Cytuj:
Kto Ci w ogóle powiedział, że expiliśmy ? @Madeon Nie będe oprócz tego posta do Ciebie pisał, bo nawet nie wiem kim jesteś kthxbye |
Troche mi żal ludzi z tego forum. Podniecacie się każdym ochłapem jaki wam rzucimy...
|
Jak pies na mieso xD
rzucajmy wiecej, wiecej i wiecej bo to nooby rozpowszechniaja plotki ;D i potem bedzie ze jestesmy 1 gildia i walczymy przeciwko soba. HAuHAuHau xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:14. |