![]() |
smok cieni na 10 lvl paladynem
|
Cytuj:
GSa 16 druidem - LMM przez 20 minut. up/down jeśli się liczy Jak nie to po prostu draga i tyle. |
55 sorkiem frosta/dla
23 pallkiem gsa/hero |
Cytuj:
KURWA TO KONTO KOLESIA TO PROWOKACJA! ZBANOWAĆ GO KURWA Sry panie modku. @topic ja ice golema na 21 druidzie (new koncie)a na starym koncie to 28 lvl (teraz 39) draga |
Lorda Voldemorta w piątej części 'Harry'ego Pottera' na Xboxie!
|
Jakiegoś komara co mi właśnie na kolanie usiadł.
A tak tibijsko to pokonałem polaczka. Wyszedł mi z expowiska kiedyś. |
Ja tym 19 palkiem uwaliłem rsa 30 sorka i na 16 lvlu draga w kanionie przy kazzo. 1 drag i dragonka :cup:
|
teraz ja :D
1. 16palkiem solo ws wyw :P skil 60/54 2. solo 20 lvl sorc vs wyw ;p zeszło 4 mp :) |
Cytuj:
|
62 Pallem (86/70 wtedy +/-) Dl,a i rh ;]
|
:d
:evul::evul: 23 rp -> Drag bez uzycia potkow :D
:evul::evul: 50ek -> Bk quest solo, hero, 60 ek 2 dle i 1 drag <naraz>:evul::evul: |
^^ bueheheh
Hunter Uriziel (84 pall) - GHAZBARAN Z DEMETHESS !!! xD Moja Chwala niestety hacked Doower (83 Ek) - Jaggernaut Na Poi z Bomba Boys :) a solo Hunter - DeMc xD a Doower - Nic innego niz dle nie huntalem xD |
216 kin demc solo ^^ potow nawet nieliczyłem ;p....
|
36pall dl
18 potkow :-) i tak myslę, że to mało jak na dl'a :) |
best solo:
wyweryn :P 16palkiem skill 60/55 mlvl8 wyweryn solo 20 sorcem mlvl 25+ z exevo flam hur :p |
Nie wiem czy to dobrze ubiłem na 15 lvl beholdera solo Knight
|
orszabala 17 master sorcerer bilem z sd
|
solo dragon 17 pall, miałem 10 potów skills 49/37 [done]
solo dragon 21 sorc, miałem bp manasów [done] zabijałem dragi jeszcze innymi noob charami ale to już +30 lvl |
14 palek dragon
Ok. 45-50 ek - 2 gsy exori style 55 ek - 3x bog raider+mutated tiger, też exori style 52 ek - earth elemental Teraz pracuję nad wyrmem + gs :D |
Best team (ja bloker) - warlock, behemoth, 3 dl'e naraz, hydra, infernalist - 51ek
Best solo - 53ek dl, 49 palek dl |
...
jak się umie dobrze grać na dystans można zabić 2 belserkerów z podstawowymi itemkami [wyspa przeznaczenia] pala widziałem jak tego dokonano
|
Na 15 lvl palem 50/30 2 wyverny (jakieś 80 boltów)leadera i 2 zerki przed OF
|
35 ek ;)
2 arena svargrond :cup: frost dragon ;) z mała pomoca kolegi 50 ms,a gdy frost miał red hp i uciekał dragon lord giant spider 46 sorcerer giant spider only wand ;p dragon lord only vis hur na gratisowym tygodniu pacca 3 bog raidery oraz hydra ;) 27 rp dl na sama mane i hp B) giant spider 3 manaski |
blotnista, ogromna bagienna zabe (lowca na 2 poziomie dosiwadczenia) :cup:
|
Gazbarana gura dul
|
13 palek - demon skeleton :]
|
szefa bandytow, bo mnie zaatakowal na 3 lvlu, to co ja mialem zrobic? Zabilem go. wypadla z niego kurtka ortalionu (def:1)
|
Aktualnie na 30lvl Giant spider
|
65 ed mlvl 55 full magma eq
ubilem tym solo demona :D oczywiscie poslo w waste |
Tak czytam ten temat i myśle ile ludzi to dzieci neo... jeśli gracie na ots i zabijacie 17 sorcem orshabaala z sd.
@Temat : Dl + 3 Drag - 58 ED. |
demca na 70 ed : )
|
28 knight - 54/53 - Dragon - waste 5 health potions - Loot:
http://img40.imageshack.us/img40/2356/loocik.png :D |
Cytuj:
#Topic 19 sorcerer, trolla |
@up
Nje, nje mosheż. Iezdem njetykalnYj xD |
Knight 80/80 I
I \/ 55lvl 2x Quara Pincher 58/59 Hydra 62lvl 2x dragon lord 71lvl Behemoth,Wyrm,Nightmare scion,Frost Dragon,War Golem i 2x Damaged Worker Golem :cup: Palek 57/31 :baby: 22lvl 7x elf scout + 4x elf 25lvl Dragon i elf arcanista 27lvl Bog Raider --- Sisab dodał 8 minut i 19 sekund później --- A jesli chodzi o questy solo: Ice Island Quest do przedostatniej misji Explorer Society do przed ostatniej misji przed pocalunkiem krolowej Banshe Black Knight OF Yalhar Quest do przedostatniej misji Fibula Quest Do wykonania questow uzywalem ringow i amuletow Pozdro.:baby: |
Na 26 levelu sorcem ubielm Gs'a :)
|
gazbarana soluwa na 100% na goue klaty a on nie ma guowy hechechece:cup:
|
na 109 ek
Demon - solo Infernalist - solo Juggernaut - team Dl hydra itp - solo Nightmare -solo |
Jak czytam posty o ghasparanah gura dul albo szefah bandytuf ew. bagnistych rzabah 2 lefelem to mi sie rzygać chce, nie od tego temat żeby robić z siebie maćka z klanu -.- (dla nie kumatych: downa)
Ja osobiście 9 kina beholdera 1 hp pot zszedl loot steel shield wooden shield i kilka gp |
Paladyn:
8lvl - cyclop 22 - dragon, 2 mana poty chyba zeszły. 49 - GS, ciężko :D i inne pierdoły a moim największym osiągnięcie jest solo demon na 81lvl. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55. |