![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
nie no dobra ludzie dajmy mu sie wyszalec po 5 latach w pzcie :D:D
|
Dzieki chlopaki, doceniam to, mozecie juz rozmawiac z Markiem o nizsze pajmenty. XD
:D |
Poczucie humoru, nie ma co.
|
Kto dostal bana za bocika, procz Dzonego?:D
Jednak elf wykrywalny, hehe ; << no to Dzony pobocone 6 miechow ; DDDDD hahaha |
riklos, xajaki, siwa
|
Cytuj:
|
Isirattil delete
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ciekawe jaki Ty masz pysk |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Witam
Dawno już nie zaglądałem do świata tibi ale grałem sporo czasu na azurce. Czasami przeglądam forum.. mógłby mi ktoś napisać jakie gildie są przeciw sobie ?? Wiem że Wanted vs Nephilims, ale jakie gildie komu pomagają bo z tego co wiem jest ich trochę a temat na tibia.com troszeczkę stary... Pozdrawiam normalnych. |
Nephilims + breakbeat kaos + dusty nine + rush them vs Wanted + calortwogo + deduwa + don montanas + dusk + gotenhafen + impact
|
łor mołd is koming hehe
|
Wpierdol is koming
|
@up
hahaha, chyba kpisz ;] |
A ty sobie jaja robisz ;D. Od kilku miesiecy dostajecie wpierdol, i w tej sferze na azurze nic sie nie zmieni.
|
Cytuj:
|
No to sie przekonamy.. tyle z mojej kwestii, bo widze, ze nie ma sensu dyskutowac z Wami, bo Wy wszystko wiecie lepiej i w ogole jestes same ogary, pro i nie wiadomo, kto jeszcze haha
Edit: Pan u gory wie to najlepiej, kto ma szanse a kto nie ma, no nie Xandael ? ; ))) (moze i sie myle, w co watpie, ale stawiam, ze to kolejny kumpel z gdanska mariela morgosa) [; |
Mylisz się.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I jakich bananów? Żaden brazylijczyk nie ma nawet naszego venta. A po za tym już sie zmieniło. |
@ Up
Dobrze, że Ty sie podpisałes nickiem :D |
Cytuj:
Kamyxx- tak na dobra sprawę nie odczuliscie jeszcze tej roznicy jaka zaszła w naszej ekipie,ale mam nadzieje, ze niedlugo odczujecie |
Cytuj:
mówią wam DO paLy to do grzecznie do paLy obmyłeś dupke? tak obmyłem ale wy czasami to nawet wyrywacie się i jesteście zbyt aktywni mówią: spadamy, zadużo noob charów (poprostu sie nam niechce) a wy na to ALE TO NIE PROBLEM, CZEKAJTA JA ZABIC KALI ZABIC, JA WBIC RSA JAK TRZA I BLAKA, KOGO JESZCZE ZAPITOLIC ? JA PROSIC MOGE? KOGO? JEST TU JAKIS CWANIAK? bez skomentowania ok? |
Fajnie fajnie :D dajcie cama B)
|
Cytuj:
Widze że w Wanted doszło sporo osób.W obydwu gildiach Wanted i Nephilims po 77 charów, widać składy się trochę wyrównały, zapowiada się chyba największa wojna na azurze. A czy ktoś mi może odpowiedzieć co z Drazharmem?/czy nadal gra i biega po stronie wanted na jakimś charze?? |
draz juz nie gra
|
Cytuj:
|
Nawet jak by to bylo po 200 osob z jednej i drugiej strony, to wojny na azurze sa zaliczane do tych najnudniejszych. Bo zarowno jedna i druga strona wola expic niz sie bic :) Wole se w*******ac szpiegow niz sie bic :) etc etc
jo jo jojosjojojoj |
Uuuuu Nephilims coś ucichło już ;D Czyżby powodem było wyrównanie składów B) Zrobiły się schody ale cóż żyje się dalej :]
|
Cytuj:
|
Może i dostaje ale wy też dostajecie ;) Ale chodziło mi o to że ucichło w sposób bycia na servie B) Jak widzę to teraz oni Przewyzszają was liczbą online od kilku dni :p
|
tajemniczy ma racje, obecne wojny na azurze to juz nie to samo co kiedys
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:33. |