![]() |
Cytuj:
ano Taifun jest jaki jest i mozna go lubic albo nie :) |
Cytuj:
Em... Cytuj:
|
Film z walki pod Tiq~ który tak bardzo chcieliście ;)
http://uploads.tibiabr.com/download....58262fd70cf90c na Tibicams~ nie dałem bo tam max 2 mb można a to ma 2.11 mb ;>, więc nie pisać Rehost itp~ P0zdrawiam |
hehee
No payment ma ale tyle kasy to chyba nawet taifun :< ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
edit: Sorry za 2 posty zapomniałem edytować poprzedni. |
19:51 Norman Hella [6]: WIESZ CO SIE LICZY?ZE ZWIDEK POD TESCO KWICZY Z VISIONISTAMI JEBANYMI BANANAMI. MACIE RYJ JAK KARTON PO MURZYNKACH PZDR OD DJ ALISEJNY LOFMESYK ZOLTOS TORUŃ
Ja nie wiem co oni mają do tej piosenki.... |
No dobra Ej Ima~ xD (sorry ze nie pamietam) czy moglbys nam napisac czy pozwolisz taifunowi placic bo bradzo by mnie cieszyla wiadomosc ze 300 lvl to Polak a zaraz po taifunie Mateusz ;]
|
Ja tam bym wolał żeby Imargam pierwszy wbił tego 300 lvla ;)
PS.Wiem że to nie za bardzo możliwe ale to co :D Mam nadzieje że nie dopuścicie żeby Taifun wbił 280 ,a co dopiero 300 !!! |
@up
A ja mam nadzieje że dopuszczą :P |
no wiesz nie to ze jestem jakims zwolennikiem TAIFUNA. Wiem ze zrobil wiele zlego ale kazdy czlowiek ma szanse zeby sie poprawic ;]
|
^^
Cytuj:
Pragne tego aby taifun wbil jako pierwszy 300 lvl do tego wystarczy zaplacic za swoj blad plecak crystali :) |
Czemu nie wkoncu Ima pozwolil mu placic ;p xD
Czyli mozna powiedzec ze Taifun ma jeszcze szanse :D niech sellnie swoj domek i do\brze bedzie pujdzie se na hydry na nocke zbierze lotta ;] zeby wypelnic pustke albo przeznaczyc lott na runy :p xD Zawsze jest jakis wybor |
Cytuj:
hehe , o kase dla nas bym sie nie martwil gdyz taifun zbieral soczysty plecaczek crystali od poczatku srva ;)) Pozdro petro =***************** |
Ja jestem ciekaw jak zareaguje Taifun jak Mateusz będzie miał taki lvl jak on albo wyższy... kwestia tygodnia expienia
|
ima troche nie rozumie. Czyli Taifun ma kase ale nie chce placic??:D
Czy caly czas zbiera??:d |
^^
YoDog nie taifun niema kssy i chce placic masz pac? to przejdz se pod jego chate...a tak na powaznie wydaje mi sie ze taif zaluje ze dolaczyl do wojny a zaplacic niezaplaci bo niechce sie upokorzyc :] uhuhuhu gdyby h levele doszly do vision to kto wie ...:>
|
hehehe pacc mi sie skonczyl.. dokupilbym ale czasu na to nie mam ;] a chcetnie wyslucham jak wyglada jego chata;p
A pozatym czekam do wakacji jak bede mial czas na gre to sobie wykupie i zterroryzuje Furore;p x |
:)
Taifun ma kase ale nie chce placic ... ;d
Jest pare mozliwosci ;p 1) Taifun placi , cala tibia sie z niego smieje <taifun odchodzi> 2) Taifun nie placi , war trwa 2-3 lata <taifun odchodzi> xDDD |
;)
Watpie czy tak o sobie odejdzie ale server bedzie zjechany pkingiem :P
chyba ze zechce ugody ;] |
Hehe no tak co tu kogo oszukiwac wiadomo ze Vision raczej wygra;] a jakby taif przeprosil przyjalbys owe przeprosiny??:D *niedlugo caly wywiad przeprowadze ;p moze chcez??)
|
Sorry Imargam, nie chcę po tobie jechac, bo Cię szanuje, ale jeśli jesteście tacy pewni siebie to zarypcie Taifuna raz, a dobrze.Od jakiegoś czasu śledzę wydarzenia na Furorze i widzę że bawicie sie w podchody jak 30lvlowcy.Nie bij proszę;) ja tylko tak na to patrzę.
@down: jak każdy szanujący się gracz:walczyc do końca, nawet jeśli zwycięstwo jest nierealne(nie twierdzę, że nie może wygrać. Jego siłą jest lvl. siłą Visious:cała reszta;)) >>Imagam, jagbyś potrzebował mięsa armatniego na wojnę totalną(czyt ostateczną) to msg me;)<< |
Imargam czy Taifun ma jakas możliwosc zeby odejsc z wojny i sie nie zbłaźnić ? :)
filmik fajny :) i teksty jak zwykle niezle :) tylko dlaczego ciagle o jedzeniu ? Tarrin Kerrax [118]: I nie pierdolic ze grzyby sa nie dobre ... Tarrin Kerrax [118]: A mi parufki stygna Burn Abl [104]: ja mam piwko Burn Abl [104]: i slonecznik Tarrin Kerrax [118]: Ale kurwa paruweczki mam pyszunia :D |
Cytuj:
A jeszcze mam mytanie Ima skladales mu juz jakas propozycje ugody?? |
@sallceson
zrookować się bo i tak ten char do dupy xD |
BUHAHAHAHAHAHAH dobry tekst ;p xD
Ale pytam powaznie ;p |
Character Information
Name: Mateusz Dragon Wielki Sex: male Profession: Elder Druid Level: 277 World: Harmonia Residence: Venore House: Market Street 6 (Venore) is paid until Feb 11 2007 Last login: Jan 27 2007, 16:44:08 CET Account Status: Premium Account Ah jescze 2lv :d B) Mateusz da rade8o |
Cytuj:
Kto powiedzial ze jestesmy pewni siebie , mowie to poraz kolejny my mamy chary spisane na straty a to ze zaczyna sie kreowac szansa na wygranie wojny no coz , to Taifun ma 2x liczniejsza gildie , przewage lvli , oni expia wojna trwa a ja moge wam obiecac jedynie tyle ze bedzie trwac dlugo :) |
Taifun nie będzie 1 polakiem z 300lvl tylko Mateusz.(chyba).Wole żeby Mateusz zdobył pierwszy 300 lvl niż taifun.Uda mu sie to napewno (:
edit: Cytuj:
|
@up
Nic , za to dowiedzialem sie ile ja mam placic ;>
1kk+sca+taifun zabija mnie z sova :D |
Im, nie spisujce charów na straty. Jeżeli wygracie wojne (a wszystko na to wskazuje) to wy bedziecie dyktowac warunki i expic (: Kazdy to wie ze Vision wygra, nie wazne czy teraz czy za 3 lata, ale to jest pewnie . Duskiness sa za bardzo zdygani, mają małe morale i styrani psychicznie.
Pozatym wynik 20:9 mówi sam za siebie. Jezeli Duskiness byli by tacy zajebisci jak sie mówi, to oni by wygrywali wojne. Wlasciwie sami sobie wmawiaja ze jest jakas szansa dla nich..... Ale to nierealne wg mnie :] O wlasnie, przypomnialo mi sie. xd. Wy macie cos czego Duski nie mają - mianowicie zgranie i Katrile. Vision jako gildia jest zajebiscia zagrana i rozumieja sie prawie bez słow ( to mozna zobaczyc na filmikach ) i na dodatek Katrila jest dobrym i myslacym liderem. A to juz duzy krok do triumfu. @Edit: Jedno mnie zainteresowało xD Jezeli mozna wiedziec, to co wspolnego maja ze soba nicki Imargam i Magrami? Bo jak nie trudno zauwazyc Magrami to od tyłu Imargam i na odwrót. Moge poznac historie tego całego zdarzenia? xd |
Moim zdaniem Taifun coś zawdzięcza Imargamowi przynajmniej trochę odpocznie od ciągłego grania bo jak Ima mówi woja długo potrwa.
|
@Pytania do Imy
Nie ogarniam czegos. Przeciez Ima nie jest Liderem Vision jest tylko smiesznym 200 najcikiem :D I to nie on ustala paymenty etc tylko wszyscy członkowie gildi wiec nie rozumiem pytan "proponowałes juz mu payment" Jezeli ktos moze proponowac to Katrila ale nie widzi mi sie aby cos takiego zrobił. @suchy. Człowieku sram na ciebie zadką kupą juz dawno zauwazylem ze jestes osoba nie warta uwagi dlatego nie bede przedluzał bo jestes totalnym ZEREM. |
-.-
@Tarinek
Idz zajadac te swoje "parufki" ;] |
z tibia.de
"Imho Vision is Polish Del'Toro" czy istnieje lepszy komplement dot. zgrania gildii??xd Ponawiam swoje pytanie czemu montura nie walczy z vision? |
Zapytaj samego Montury :)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdro dla Krzysia =*** |
hmm
Śledze troche te wydarzenia na tym forum i na tym świecie i wcale nie jestem pewny ze Vision wygra tą wojne, (takei jest moje zdanie) ;p
Przecież nawed jakby vision zaczeli expić to duski mogą robic mass logi i z 20:9 zrobiło by sie szybko 20:30(takie jest moje zdanie ale czas pokaże co bedzie dalej :DD:D:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:21. |