![]() |
no ku... nawet mocny smok wroci tu by was hu..em opasali wielcy znawcy wojen otesow itp. wy sie nadajecie ale do lizania tych zlotych szwedzkich wloskow lonowych lub do "fragowania" na formu. A kto mysli ze padl juz raz to nie przyjda po niego znowu lub jak mysli ze dobrze wylizal to sie myli ;) Ciao dziubaski:D:D
I tak was wszystkich zabije zobaczycie ja nie klamie;( |
Kurczem a myslalem ze nie dostane bana, kurcze :| niewiem co sie stalo sie, lisu powiedz mi pls czemu dostalem bana???? to za to ze zabilem ludzikuf w tibia kturzy mieli polskie kolory? czemu tak sie stao ? pomuszcie plis
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/22673 ja pierdole nie mam uhy, co sie stalo sie nie wiem powieccie pls |
Co sie stalo sie?;(
Tzn mam Ci ten czerwony text przetlumaczyc? I co to do cholery ma wspolnego ze mna? |
Cytuj:
|
Zaloguj sie do gry, nacisnij ctrl + O, wybierz help i tam krotko i zwiezle sformułuj swoje zapytanie. I nie, niestety przeceniasz mnie, nie jestem tutorem.;(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Amajdzad kupcie mi Pacca, to co się dzieje w Carlin jest nie do zniesienia! Co chwile, "dżebać szfeduf!", albo "fak polakz!"... n/c
@edit Ja też mam filmik! :D Film pokazuje gorącą sytuacje w Carlin. Kręciłem ja noob charem, więc czemu niemiałbym też noobić? ;D http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/22682 Na filmie znajdują się akcje jakieś 20 minut po SS Rzolnierza, M.in. -36 druid pada -Diliveer wpada kośić (UE nie ma) -Random pk i noobienie ;S |
23:19 Slash de'Hell [9]: br?
23:19 Slash de'Hell [9]: FUCKK YOU ALL PL! 23:19 Czesmiro ziom of iridia [8]: fuck men 23:19 Czesmiro ziom of iridia [8]: fuck men 23:19 Czesmiro ziom of iridia [8]: fuck men ofc no rasist.... zalogowalem sie noobkiem do carlin , i sami brazole ... Tak polacy wbijać na noob chary i jebać ich !!!!!!!!!!!11oneonenenenenenshsishishishfiifuckyou |
Cytuj:
o qwa ale jestes zalosnym debilem napisales na stronce z filmem ze nie nawidzisz Polaków,rotfl a ty qwa kim jestes emigrantem z Kambodzy ? |
Cytuj:
Z niecierpliwością czekam na pierwszy open battle :baby: |
Yapan jak nie bedziemy mieli "spy" to powinno byc dobrze.Arcanium nie jest jakies zajebiscie mocne , dobrze ze nie sa na poziomie starego unitu haha :P
Zastosuje sie do Twoich podpowiedzi z gg i moze cos z tego bedzie :) |
Usuńcie. To co napisałem było głupie ;<<<<
|
Cytuj:
|
Ejj kto to jest ten deliver~??
On naprawde jest taki glupi i takie bzdury pisze? Czy tylko napisał tak dla zwały? |
Cytuj:
|
|
Super Filmik BUAHAHAHAHHA
|
@ Yama, Veremus, Master draq, Usar i Thoris dzieki za zyczonka urodzinowe tu i na com. sorka ze dopiero teraz pisze ale bylem poza chcata przez tydzien i net mialem z doskoku...
A wszystkim kumplom gratki wielkie fragow i oby tak dalej!!!! :cup: |
|
:d
Powodzenia w wojnie. Z tego co widać to nieźle się zapowiada. Ale po obu stronach mam przyjaciół. Go go Lordnazgul and Dous Elwor.
|
Z wydarzen ogolnych: Wbilem 128 lvl, wbilem shielda, padlem;]
|
@Naro
Nie ma za co, zreszta Ty i Draq nie zapomnieliscie o moich. Thx Gratki fragów, naprawde fajna akcja :] |
Cytuj:
Ew. nieprzewidziana sytuacja? ;o |
@up Crititical error;p
Pothi padl... |
Fardel + Huxy pracują na nowego pacca http://www.youtube.com/watch?v=2ht2hJliBUA
|
Radku neostradku, zabicie dardiuza bylo bardzo haniebna rzecza, w taki sposob obie strony zyskuja tylko nowych wrogow!!!!!!11111
|
a powiedz mi czemu ludzie z atmosfery pomagaly zabic Sir Slaviaxa?a po2. oni sa teraz 'neutral' i to sa ich Rle,oni tylko czekaja az podexpia i dojda do nich ,lmao
toz to proste |
Wytempolić ich wszystkich :)
Pozatym Radek ma racjeeeeeeeeeeeeeeeee _/ It's tajm tu łork :( |
Cytuj:
peace~ |
powialo groza XD
|
So am I hunted now? :o
@Evu jak ja z tobą dawno nie gadałem. Ta robota Cię wykończy...:( signed: Usar |
oj Ripper ty to masz dauna widze ze nawet swoja frag liste zrobiles na tibia.com
huahua zal |
Cytuj:
|
ja mam 19 lat a nie 24 :<
|
Cytuj:
|
nie kluccie sie plz
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:38. |