![]() |
|
Cytuj:
|
. nnfgnfhgfhfghfhfgh
|
Cytuj:
|
ale fajne ssy \ó/
|
widze ze obeznany jestes z tematem o autyzmie co?:>
mam prosbe podaj mi chociaz 3 osoby ktoer cie lubia i szanuja na pacerze i ktore by to potwierdzily na forum no smialo :) |
Cytuj:
czlowieku, ty sam podaj :) Cytuj:
Cytuj:
"kąpóter mojim jedynym rzyciem"? "kąpóter ódży"? chcecie ssa? http://img523.imageshack.us/img523/7378/113nie.jpg wracalem z frostow z sinek (nawet bez waste bylo), to lvl dobilem z sinek, bo mi sie nie chcialo kupowac rsow :D |
o ja nie moge ale wielkie wydarzenie blyes na lodowych smokach zabierzesz mnei tam kiedys plx?
|
Kasia jebieee xD
Pieczar morda bo kroisz łokciem chleb |
Cytuj:
|
Cytuj:
ej, a jak tam farcik na gsach i 19 gs silkach?? a dasz ssa z tygodniowego pobytu na nightach? to takie interesujace! i ten dead!! ;<<< Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
a ty bys zostal moim kolegommmmm plxxxxxxx:baby: |
Jak "uzdyrB" to 2-gie konto Blooda i pisze z niego zeby pokazac jak ma duzo koleguf a wcale tak duzo ich nie ma :( :D
|
Cytuj:
@Kasia - wes sie zamknij bo tylko przez ciebie ten syf sie tu rozpetal. Jak kiedys rozmawialismy na tibii wydawales mi sie madrzejszy i bardziej opanowany. Chcialbym aby te pierwsze wrazenie ktore na mnie "wywarles" okazalo sie prawdziwe... |
no fakt jak zaczynalem znajomosc z edwardem hezza bo wtedy jeszcze dama kasia nie bylo to byles normalny ale sie zeszmaciles
|
blod selnij paka za 350k / zyleta in mej drim
Dzisiaj: http://img110.imageshack.us/img110/9991/adaa.jpg |
e e eeeee sierzput napisz cos fajnego :d
|
Kasia wymiekasz? ;DDD nie wyjde stad gram o wiele dluzej na pacerze niz ty ogolnie w tibie wiec stary morde mozesz ty zamknac najwidoczniej za slaba psychike masz i ci juz wysiada ;] ja natomiast mam zajebista ;D a od uzdyrb sie odpierdol to nie blood ale moj kumpel i jedzie na tym forum tylko s*****eli ;]
|
Kasiu, prosze...
Cytuj:
Down Accont Dezia powiadasz? Rzuc okiem na kanaly prywatnych rozmow. Widac tam kanal z "Eron Lord", jest to postac Dezia, wiec wynika z tego ze Dezio pisze sam ze soba. Tak to Dezia rl a nie noob konto Blooda -,- |
Cytuj:
Cytuj:
a co do anhi: nie wiem, czy w ogole pojde... jezeli z tym wbijaniem sie na kompy przez cipsoft, to prawda, to momentalnie wystawiam acc na allegro Blood: Cytuj:
przykre ;< |
Yo! Dama kurwo zakoncz ta rozmowe pacanie bo przegrywasz
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:24. |
|