![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
#Topic frosty z sd, tomby z avalanche |
Gdzie może pójść ED lvl31/mlvl35 ubrany w:
-Scarf -Hat Of The Mad -Ethno Coat -Plate Legs -Leather Boots -Spellbook Of Enlightenment a)Żeby wyjść 0 b)Z wastem |
Dobry.
Profesja: Knight Lvl: 26 Skille: 70/70 Pacc: Tak Eq: K-set, Wh, Medusa Shield, bohy, k-axe. Dodatkowe: quest na żółwie. Szukam: Dobrego expa z dużym zarobkiem. (ew. mogę gdzieś iść z kumplem 52 rp) Potrzebuje zarobić jak najszybciej ok. 30-50k. Pozdrawiam. |
sorek
gdzie expic Sorcem na pacc żeby wyjść na zero z wastem 42 mlvl HOTM scarf p legi spiryt cloack vamp shield woi i botsy na 0 z waste i w miare dobt exp
|
27 EK skille 74 74
w tym momencie expie na zolwiach na lagunie, nie ma waste, ale chcialbym sie dowiedziec jakies lepsze miejscowki. edit : exp jest dobry 10 lvl w dwa dni, ale szukam czegos innego |
Sróbuj iść na barbariany.
|
jebij se quest na bossów piratów i exp na piratach ;>
|
45 lvl i 41 mlvl ED. Gdzie mam expić bo poprzednie porady już wykorzystałem ale teraz tam się ciężko expi.
|
61pall
plate set, crown helmet, tortoise shield 83/65 FACC potrzebuje kasy |
Witam!
Mam 85 royal palka, skille 90/70. Zupelnie nie wiem gdzie expic poniewaz nie moge sobie pozwolic na waste, gdyz mam malo kasy :/ Prosilbym zebyscie nie podawali dragow bo one sa zawsze zajete i nic mi z nich nie leci, a na dl mam waste... Z gory thx:] |
Cytuj:
Mam pytanie od którego lvl druidem moge w miare dobrze poexpic na frostach lub dlach i z czego je bic? |
Cytuj:
Dodam że expie/expiłem na: żołwiach (laguna), larvy/scaraby (ankh~). |
Powinieneś spróbować na barbarianach. Na 40 lvlu z gorszymi od twoich skillami (miałem coś w okolicach 63/62) wbijałem tam ~35k expa/h i 6k kasy/h. Jeśli nie - zrób postmana i śmigaj robić lootbagi na mintwallin lub poproś kolegę paladyna, żeby pozarabiał na OFie ;).
|
Gdzie expić? Paladyn lvl 20 skille 60/50. Wiem o kopalniach koło Kazzo, ale są strasznie nudne, jednak bardziej od profitu wolę dobrą zabawę.
|
Siema, mam do was kilka pytan, mam nadzieje ze udzielicie mi odpowiedzi na choc 1 z nich :)
60 EK 75/72 Eq. Dsm/g legi/softy/miecz z 2 areny/rh/demonka i p ammy Po 1. Gdzie moge expic solo??(Laguna i nargor odpada)Bez waste Po 2. Gdzie expic z sioherem i shoterem jednoczesnie(65 lvl i ~55 m lvl) exp auto share by wyjsc na 0 lub na + i miec jak najwiecej expa/h(co najmniej 50k) Po 3. Gdzie expic z sioherem, ktory mnie tylko leczy bez exp auto share zeby wyjsc na 0 lub na + i miec exp ponad 60k expa/h Z gory bardzo dziekuje za odpowiedz |
Knight
12 lvl Skillsy; 40/40 FACC Knight arm & legs,dragon shield,jagged sword,steel helm. Przydałoby się coś z zarobkiem minimum 10k/h, exp nie koniecznie musi być mega wielki. |
#Up
sprobuj na rzabach w port hope, 20k pieniedzy na godzine i sondze ze jakos 15k/h expa |
witam
50 RP, 75dist, bohy, pacc oczywiscie Gdzie moge expic szybciej niz 50k/h ?? ;) |
mam 12lv knighta skill 35/30 jestem w thais na czym mam expic tylko nie na rotwormach bo za mał exp dają
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:55. |
|