![]() |
|
. wyzej foty XD
|
...
edisekk na chuj wstawiasz czyjes foty jak swojej nie chcesz dac .... internetowy chlopcze
|
...
15:05 Lord van de Lukasiello [156]: za mniejwiecej 1h bd mial twoje i
15:05 Lord van de Lukasiello [156]: ip* 15:05 Lord van de Lukasiello [156]: za jakies 3h bd wiedzial gdzie mieszkasz Za godzinke pisze do ciebie po ip za 3 h bede chcial adres imie i nazwisko a za 4 h czekam na mandat. :) bo mi sie nudzi |
Odrazu podpisuj czyje to mordy :D
|
:(:(:(
te nw zielonym to lukasz podstawka na nk masz jego tam dane itp pruszków
|
ej edis a mowiłeś że tyramy wszystkich ....:o
|
Pod fotami nicki z tipji daj ;)
|
Cytuj:
|
No na tibi mówiłeś żebym przerabiał fotki kogo mam :D
|
Cytuj:
|
NO TO NEXT PORCJA COŚ OD IRONA Z RLA
RATATA TARARA RARA !!!!!!!!! JEDZIEMYYY Zdjęcie zostało usunięte z powodu obrazy użytkownika. Special thanks for Marvel @ Edis nie udawaj że nie wiesz ocb.... |
...
edisek odpierdol sie kurwa jebany dzieciaku co boi sie twarz pokazac i daj nick na mainie dziwko
|
nie bulwersuj sie tak iron :D:D:D Chłopaki kto jeszcze bedzie ze mna i z Łukaszem robił takie fajne zdjątka :D ?? iRON DAJ JESzcze więcej fotek kogo teraz mam przerobić :D ? Szadow? lukasiello? peji nie mamy ;(;( egon ? marith? mayandran? dawać fotki to was przerobie ;);) NA LIGE SPRAWIEDLIWYCH I PRZYJACIÓŁ (z tarnowa :]B)!!!!!!) !!! edis może dać fotke moją i twoja :P?
|
EDIS <puchar>
Jedziesz edis!! :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
dawaj wiecej xD niech ludzie widza jakie mordy maja te kozaki ;] BSUAHSHASHAS 8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o:D:D:D:evul: |
No edis a ja z tyłu stoje :P
http://img524.imageshack.us/img524/5779/jaiedis.jpg swoją dam potem :D:baby::baby: albo macie http://img34.imageshack.us/img34/7015/71999822.jpg |
@edis
najs ryj ^^ |
|
Cytuj:
Edisekk Bo jak sie dowiem kto ty to bedzie z toba nie ciekawie dziwko .. wkrecic mnie w cos chcesz ale ci nie wychodzi |
Cytuj:
|
@Peja
GZ ! nie ma to jak ludzie expiacy na Dragach bez blessow ;d @Edis Ale ty jesteś po********ny... Czekam na swoją fotę, jak coś, jest na stronie 600. I ty chciałeś do mnie do gildii? <lol2> @Lukasiello Gz loota ; p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:14. |
|