Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

spowalniacz 28-02-2009 12:05

Slepa Kurwo Jestes?

http://img407.imageshack.us/img407/7702/3206708640.jpg

dopalacz.Vis 28-02-2009 12:57

Oj hytry, hytry Brad Pitt to z Ciebie nie jest

Rester._. 28-02-2009 13:00

DEFINITYWNIE xd

anyway, hytry na co przeznaczysz pieniadze sprzedane na allegro? bo na imprezy to raczej watpie :/

alahakbar 28-02-2009 13:29

Hytry moglbys sie ustosunkowac do tych zdjec? Czy to naprawde Ty? I czy jezeli ten koles na zdjeciu to Twoja osoba to czy dalej jestes tak brzydki? Moze wrzuciłbyś aktualna fotke?

Fan_Dzidzi2 28-02-2009 13:50

teraz pewnie wybocil kase i na solarke chodzi DDD!!!

Seetho 28-02-2009 13:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hytry1988
Łukasz passów dawać nie musi a takiej akcji na svargrond że mars był na Fischkela nie było Może w tej twojej wsi tam gdzie ty mieszkasz ma tylko jedna osoba neta to nie znaczy że Rafał nie może sobie np iść do Łukasza i sobie u niego na chwilę posiedzieć albo też Łukasz może zalogować na te chary

OWNED

A co do Hytrego fotki, no to, nieciekawie to wygląda ;x.

MoRhUsS 28-02-2009 14:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rester._. (Post 2480603)
DEFINITYWNIE xd

anyway, hytry na co przeznaczysz pieniadze sprzedane na allegro? bo na imprezy to raczej watpie :/

A ty PANIE no Face , skul pysk i naucz się tolerancji, jeśli tego uczą u was w szkole. Nie wydaje ci się ze wygląd to nie wszystko? dla mnie on jest spoko typem i mnie jebie co myśli o nim taki pleb jak ty, może dasz nam swoje zdjęcie? i potem zaczniesz jechac po innych? bez odbioru..

@alahakbar
co chcesz powiedziec przez słowo "brzydki"?

Mario5204 28-02-2009 14:27

@up
Jeżeli cię to jebie to po co się odzywasz? Zachowaj komentarze dla siebie.. :O

spowalniacz 28-02-2009 14:28

Więc tak, wyraz brzydki okręśla postrzeganie nas przez drugiego człowieka.

Brzydki - nie ładny, nie piękny, najczęściej nie zdolny do reprodukcji, mający problemy z wyrażaniem własnego ja.

Jakie problemy mogą najczęściej spotkać kogoś takiego jak Hytry... tzn brzydkiego...? Może on poczuć się gorszy od osób z natury ładnych.

Czy brzydki jest gorszy od ładnego?
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3237400

Jak poznać że jesteś Hyt... brzydki?
http://www.joemonster.org/article.php?sid=4505

Słynna historia: brzydkie kaczątko - opowiada o kaczątku które było brzydkie ale potem stało się pięknym Łabędziem.

Czy hytrego czeka podobny los?

Oceńmy wnętrze Hytrego, słynna loteria na tibia.com gdzie ludzie mieli dać 450k z czego hytry by dał ludziom 180k.

Wynika z tego że hytry jest a) złodziejem b) nieudacznikiem c) chciwy

Diablord 28-02-2009 14:37

Jak sama nazwa wskazuje hytry jest chytry!
Znaczenie słowa "chytry":
1. przebiegły, podstępny, fałszywy; 2. chciwy;

Minio654 28-02-2009 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 2480748)
Jak sama nazwa wskazuje hytry jest chytry!
Znaczenie słowa "chytry":
1. przebiegły, podstępny, fałszywy; 2. chciwy;

Zgadzam się...
Pamietam jak nie chciał mi dać 10GP!!! na statek -.-

Minio654 28-02-2009 14:47

Panowie za 23h wracam do gry cieszycie się :p:p :D:D:D

Tedinaa 28-02-2009 15:00

Też już nie macie o czym pisać? Widać, że dla Was najważniejszy jest wygląd. Tylko co ma wygląd za znaczenie? Ja znam Hytrego i dla mnie jest wporzadku. POkażcie swoje buźki. Ciekawe czy są takie cudowne.. Patrzcie się na siebie, a nie na innych. Znacie Go aż tak bardzo dobrze, że tak piszecie? CZy od kogoś słyszeliście? Bo zapewne ktoś puścił plote, a wszyscy wierzą.. Szkoda słów na was..

Thaerus 28-02-2009 15:01

Ja tez! juz tylko 22 h:D

Fan_Dzidzi2 28-02-2009 15:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Minio654 (Post 2480764)
Panowie za 23h wracam do gry cieszycie się :p:p :D:D:D

ta, ale kim ty jestes?

Minio654 28-02-2009 15:07

@UP

Nikim

Fan_Dzidzi2 28-02-2009 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Minio654 (Post 2480783)
@UP

Nikim

no ze nikim to wiem , ale co ty tu robisz na tym forum?

montura 28-02-2009 16:06

Ja uważam że jestem cacy. Zapytajcie kolegów ;]

alahakbar 28-02-2009 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MoRhUsS (Post 2480700)
A ty PANIE no Face , skul pysk i naucz się tolerancji, jeśli tego uczą u was w szkole. Nie wydaje ci się ze wygląd to nie wszystko? dla mnie on jest spoko typem i mnie jebie co myśli o nim taki pleb jak ty, może dasz nam swoje zdjęcie? i potem zaczniesz jechac po innych? bez odbioru..

@alahakbar
co chcesz powiedziec przez słowo "brzydki"?

Hmm brzydki? No taki na ktorego widok chce mi się śmiać, zapytasz zapewne dlaczego chce mi sie śmiać? Otoż smiac sie bede z pomylek matki natury. Zapytasz z jakich pomylek? Odpowiem ze wystarczy spojzec na zdjecie. Ty zapytasz wtedy co jest takiego smiesznego, a ja Ci powiem ze smieszna jest jego szerokosc barkow, jego odstajace uszy i krzywe zeby, jego przetluszczone wlosy i malutka szczeka, smieszny jest jego sweterek ktory opina watle cialko i smieszne sa jego chude witki. Smieszny jest rowniez jego tepy wyraz twarzy i to ze udostepnil takie zdjecie.

Ale to co mnie najbardziej zastanawia to czy osoba na zdjeciu jest mr hytry, odwazny wojownik swiata tibijskiego i niepokonany barbarzynca na widok ktorego nawet nooby z carlin milkna, a pod wplywem jego spojrzenia zaczynaja mowic sama prawde. Osoba ktora wlasnorecznie zabila kilka smokow a jeszcze wiecej zabila na bocie.

Czekam na odpowiedz party boya.
Pozdro.

MoRhUsS 28-02-2009 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez alahakbar (Post 2480863)
Hmm brzydki? No taki na ktorego widok chce mi się śmiać, zapytasz zapewne dlaczego chce mi sie śmiać? Otoż smiac sie bede z pomylek matki natury. Zapytasz z jakich pomylek? Odpowiem ze wystarczy spojzec na zdjecie. Ty zapytasz wtedy co jest takiego smiesznego, a ja Ci powiem ze smieszna jest jego szerokosc barkow, jego odstajace uszy i krzywe zeby, jego przetluszczone wlosy i malutka szczeka, smieszny jest jego sweterek ktory opina watle cialko i smieszne sa jego chude witki. Smieszny jest rowniez jego tepy wyraz twarzy i to ze udostepnil takie zdjecie.

Ale to co mnie najbardziej zastanawia to czy osoba na zdjeciu jest mr hytry, odwazny wojownik swiata tibijskiego i niepokonany barbarzynca na widok ktorego nawet nooby z carlin milkna, a pod wplywem jego spojrzenia zaczynaja mowic sama prawde. Osoba ktora wlasnorecznie zabila kilka smokow a jeszcze wiecej zabila na bocie.

Czekam na odpowiedz party boya.
Pozdro.

A ja ci powiem że cię rozumiem, ale na moje nie wypada po kimś jechac za to jak wygląda / WYGLĄDAŁ <<<< (patrz).
jeśli jesteście tacy szerocy i wyjebani to poproszę wasze zdjęcia.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00.