![]() |
|
Slepa Kurwo Jestes?
|
Oj hytry, hytry Brad Pitt to z Ciebie nie jest
|
DEFINITYWNIE xd
anyway, hytry na co przeznaczysz pieniadze sprzedane na allegro? bo na imprezy to raczej watpie :/ |
Hytry moglbys sie ustosunkowac do tych zdjec? Czy to naprawde Ty? I czy jezeli ten koles na zdjeciu to Twoja osoba to czy dalej jestes tak brzydki? Moze wrzuciłbyś aktualna fotke?
|
teraz pewnie wybocil kase i na solarke chodzi DDD!!!
|
Cytuj:
A co do Hytrego fotki, no to, nieciekawie to wygląda ;x. |
Cytuj:
@alahakbar co chcesz powiedziec przez słowo "brzydki"? |
@up
Jeżeli cię to jebie to po co się odzywasz? Zachowaj komentarze dla siebie.. :O |
Więc tak, wyraz brzydki okręśla postrzeganie nas przez drugiego człowieka.
Brzydki - nie ładny, nie piękny, najczęściej nie zdolny do reprodukcji, mający problemy z wyrażaniem własnego ja. Jakie problemy mogą najczęściej spotkać kogoś takiego jak Hytry... tzn brzydkiego...? Może on poczuć się gorszy od osób z natury ładnych. Czy brzydki jest gorszy od ładnego? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3237400 Jak poznać że jesteś Hyt... brzydki? http://www.joemonster.org/article.php?sid=4505 Słynna historia: brzydkie kaczątko - opowiada o kaczątku które było brzydkie ale potem stało się pięknym Łabędziem. Czy hytrego czeka podobny los? Oceńmy wnętrze Hytrego, słynna loteria na tibia.com gdzie ludzie mieli dać 450k z czego hytry by dał ludziom 180k. Wynika z tego że hytry jest a) złodziejem b) nieudacznikiem c) chciwy |
Jak sama nazwa wskazuje hytry jest chytry!
Znaczenie słowa "chytry": 1. przebiegły, podstępny, fałszywy; 2. chciwy; |
Cytuj:
Zgadzam się... Pamietam jak nie chciał mi dać 10GP!!! na statek -.- |
Panowie za 23h wracam do gry cieszycie się :p:p :D:D:D
|
Też już nie macie o czym pisać? Widać, że dla Was najważniejszy jest wygląd. Tylko co ma wygląd za znaczenie? Ja znam Hytrego i dla mnie jest wporzadku. POkażcie swoje buźki. Ciekawe czy są takie cudowne.. Patrzcie się na siebie, a nie na innych. Znacie Go aż tak bardzo dobrze, że tak piszecie? CZy od kogoś słyszeliście? Bo zapewne ktoś puścił plote, a wszyscy wierzą.. Szkoda słów na was..
|
Ja tez! juz tylko 22 h:D
|
Cytuj:
ta, ale kim ty jestes? |
@UP
Nikim |
Cytuj:
|
Ja uważam że jestem cacy. Zapytajcie kolegów ;]
|
Cytuj:
Ale to co mnie najbardziej zastanawia to czy osoba na zdjeciu jest mr hytry, odwazny wojownik swiata tibijskiego i niepokonany barbarzynca na widok ktorego nawet nooby z carlin milkna, a pod wplywem jego spojrzenia zaczynaja mowic sama prawde. Osoba ktora wlasnorecznie zabila kilka smokow a jeszcze wiecej zabila na bocie. Czekam na odpowiedz party boya. Pozdro. |
Cytuj:
jeśli jesteście tacy szerocy i wyjebani to poproszę wasze zdjęcia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00. |
|