![]() |
|
Cytuj:
bumb?67890 |
Cytuj:
Jak nie boisz sie zwastowac to sprobowal bym mutated tigery pod Arena w Yalahar, wyciagam tam 100k/h z 42h staminy 71 rp, zaczalem tam expic na 63 lvl i zawsze profit, leci sporo life ringow wiec bez softow mozna expic, chociaz z softami duzo mniejsze waste. Zaleznie od farta mozesz wyciagnac 3k[takie moje minimum na 1 hunt]-20~k profitu, czasem wiecej. Nie wiem tylko jak to bedzie na 50 lvl, sadze, ze dasz rade bez problemu chociaz na pewno waste bedzie wieksze. Jesli bedziesz siedzial na pietrze z mutated tigerami i pojedynczym undead gladiatorem + pietrze wyzej [3 mutated raty, 2 baty, 2 tigery i chyba tyle] powinienes wyciagnac dobry exp i profit jak masz farta. |
60 rp 15 mlvl
83 dist ( z armem) eq softy boh pall arm blue legs... moze byc waste :) yalahar arena, tomby nightstalkery necro to znam :) |
hej mam maly problem
mam 33 ed z30m lvl , eq : blue set,spellbook+1 mlvl-mms,softy,hotm gdzie moge expić zeby szybko lvl wbic(posiadam pacc) moze byc z waste ale zeby niebyło za duzo z góry dziękuje ^^ |
30 najt bez pacc skille dobijam własnie do 70 sword i 70 shield (narazie 61/50 ^^)
Dark helmet , Noble Armor , Plate legs , Leatrher Boots , Bright sword , Guardian shield (w depo z 4k ....) Chodzi bardziej o exp niz o kase narazie ;P wiec zebym na 0 a jak z + to juz bajka :D |
EF <ach te znaki>
|
21 sork 27mlvl bez paka
spirit cloak, plate legs, dwarven shield, soldier helmet, wand of dragonbreath |
Cyce thais, tomba pod thais
|
Czy na 55 lvl knight z giant swordem na d lair bede mial waste?
Nie bede bil lordow a dragi po jednym lub czasami po 2 na klate:] Jakie powininem miec minimalne skille zeby expic tam? A tak ps: po ile chodzi giant sword? |
36ED/38MLVL. Gdzie mogę iść żeby był dobry exp:
a) Z wastem b) Z wyjściem na 0 |
Siema mam pytanie gdzie expic i zarabiac kase 51 knightem bez pacc ze skilami 65/62 (nie mowcie zebym dobil bo mi sie nie chce ) i eq : rh dsm mms b legs boh relic sword (w banku 70k+ ) najlepiej zebym wychodzil na + i dobry exp mam postmana tak w woli scislosci thx z gory
|
Witam. Mam 31 pall, EQ na razie P set, bo po co lepsze :D
Chcę jak najszybciej bić lvl, ktoś ma pomysł gdzie byłoby najlepiej ? Oczywiście mam PACC. |
NoStus na Monsternum, Dark Cathedral na -2
Jak lubisz waste to na d lair :) I Naprawde poskilluj troche xd |
Cytuj:
Skoro masz full eq i w chuj kasy to nie rozumiem po co ci wiecej, teraz nic innego jak wbic 70/70 i wascic na dragach przy 80k expa/h (okolo, juz sie nie czepjajcie) Ja proponuje zrobic ci tak. Idz na mintwalin zarabiac (jakies 10k na/h z loota i z 20 skorek/h z obisidanem ofc) A pozniej fascic na d lair i tak w kolko. Ew. idz expic i zarabiac jednoczesnie na dwarfy guardy, rob lootbaga i parcelem TERAZ MOJE PYTANIA! MAM NADZIEJE ZE KTOS ODPIZSE ;* Siema, mam do was kilka pytan, mam nadzieje ze udzielicie mi odpowiedzi na choc 1 z nich 60 EK 75/72 Eq. Dsm/g legi/softy/miecz z 2 areny/rh/demonka i p ammy Po 1. Gdzie moge expic solo??(Laguna i nargor odpada)Bez waste Po 2. Gdzie expic z sioherem i shoterem jednoczesnie(65 lvl i ~55 m lvl) exp auto share by wyjsc na 0 lub na + i miec jak najwiecej expa/h(co najmniej 50k) Po 3. Gdzie expic z sioherem, ktory mnie tylko leczy bez exp auto share zeby wyjsc na 0 lub na + i miec exp ponad 60k expa/h Z gory bardzo dziekuje za odpowiedz |
Witam!
Gdzie mogę expić na Paccu swoim MS'em? Lvl - 70 Mlvl - 53+2 Eq: Focus cape, HotM, WoI/Wand of Voodoo, Medusa Shield , Blue Legs 1) Gdzie expic zeby wychodzic na + 2) Gdzie expic i miec bardzo dobry exp? :) |
Cytuj:
Hmm... proponuję Ci barby w svargrond, albo dragi w ank. |
Gdzie iść na Stone Golemy?
Cześć,
Gdzie najlepiej wybrać się na Stone Golemy(Mam PACC)? Zależy mi na tym, żeby to nie było znów wielkiego hardcoru dla mnie tam. :D Mam 37 Master Sorca z 36+1 mlvlem. Jestem teraz w Port Hope. Może tam na Tiquandzie się wybrać? |
Gdzie iść żeby dobrze poexpić i conieco zarobić?
21 Knight, 60/60, eq: scarf, w-helmet, k legs, k armor, meduse shield, crimson sword, Dorzucam opcje expienia z kumplem 21 sorc Ostatnio byłem na tomb dla facc i ogółem expie na kopalniach, są jakieś jeszcze propozycje? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Na tym lvlu chodziłem też na elf fortress na elfy i scouty. Dasz radę nawet arcanistom ale nie zbyt będzie się opłacało. Do tego oczywiście soldy , cycki i może zamek. Nie wiem jak z ilością ludzi ale jak było pusto to na tym lvlu fajnie też na ghost landzie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:29. |
|