![]() |
|
Yeah ! More Cisnijcie More !
Wyjebane na WaS ! |
widze ze ladnie wczoraj oraliscie na ob ..
Gren Imperator here ; s |
Co do rl Tide to sam się jeden wjebał arturkowi na exp, nie wiedział po prostu, że ten char co tam huncił to sir artur:) i tyli artur nie odpuścił.
|
|
21:30 Tresor Beast [120]: inso mnie sciga
21:30 Tresor Beast [120]: przez geralda hero 21:30 Tresor Beast [120]: zrobi ss jak gadalem o inso 21:30 Tresor Beast [120]: gdzie dojde do war 21:30 Tresor Beast [120]: jak bedzie 21:30 Tresor Beast [120]: a ja ze nie wiem 21:31 Tresor Beast [120]: ale jak beda propblemy z inso jak mnie zabija to chyba przeciwko 21:31 Tresor Beast [120]: i on to wyslal do artura 21:31 Tresor Beast [120]: i teraz hunta mam qrwa chłopaku masz coś takiego napisane na ssie geralta??? jakoś widzę jedynie, że jak będzie war to joinasz swata a nie, że nie wiesz opanuj się. Good geralt, że tego ssa dałeś... |
|
Gerald się zakochał w inso , czuje się jak by był z inso . Co gramy na otsie to mówi "robimy kolorki inso" jak robimy gildie to oczywiście inso, nawet gifa skopiował od inso.
A co do wara to i swat i inso mnie zajebało więc nie wiem komu bym pomógł - ale na co komu knight ;s |
Do tej kurwy....Geralt czy jak on tam ;)
Padasz tak czy tak ,, lizodupei ;) nie wiem po huj wogule twoja pomoc ;)
Tylko bocic umiales , recznie expiles za*******ales po aol i bles , pamietam , nie wiedze roznicy ,, chlopaka na*******aja , przed ss kurwa co ma zrobic, pisalem z szafa mowi neutral ^^ Ale jak kurwa jak sie wychyli z dp jeb leca sd i wogule przed tym ss , nie gralem tydzien , dopiero teraz pisalem z tresorem bo chcialem zeby mi djina poszedl , i mi pisze ,, Geralt ^^- Nie wiem czy tresor ma ss ;/ Ale wez wklej jak napisales -> Sory tresor ale ratowalem swoja dupe paokawpokwakpoawkowakpo Co ci to da? Nie wracaj tu , ja sie postaram o deda Tideuszek ><'! Co do tresora , to fifi zadecyduje , Jeśli bedzie hunted przez to , bo z dp nei mogl wyjsc , i geralt podpuche jebie spox;) I napisal chlopaczyna ze poleci vox bo pa , Dziwicie sie? W sumie wj ;) Tide ~ =DD~ Hunted ejstes i tyle, Wyjebane mam w co bedzie ;] |
Cytuj:
sory ale nie jestem zapalonym kibicem ktory dostaly 3 kosy i dalej walczy wiec zapewnie nie moglbym nawet byc takim kibicem jak ty Cytuj:
Cytuj:
chore? jebniete? nie wiem jak to okreslic |
No od dawna mowilem ze maja wyjebane w ciebie i w twoich rl tide...
jakby vox wygral tez by moze bylo jakeis pa ale Zajkra,Tadei itp zawsze by probowali wyszsytko wyjasnic. bardzo by bylo mio z twokjej strony jesli geralt by padl:) ale watpie ze do tego dojdzie z twoim podejsciem,zebys hunta nie zlapal od artura bo dla niego jestes 'pionkiem' takze good luck chlopak asual skoncz. geralt jebany spy i wafel;p mi sie pyta czy go invitne na drudizie itp itp kiedy sie war zaczyna kiedy pl dojda i kto mysli ze mu powiem EWPHEPHOEWHPOWEPOHWEPOHWEPOHHPOWEHOPEWOHPWEHOPWEPO HPOWHEOPHWPOEWPOEOHWE gl buziak Jaga |
@tresor , gostek ty nie wiesz jeszcze co to jest pa nawet, myslisz ze co by bylo jakby swat motał servem ? Pewnie by schodzili kazdemu z respa, zabilbys ich rl czy cos to by ci oddali za waste jakie miales na bicie go itp, chcesz nie miec pa to idz na n-pvp, chciales swat to masz.
Cytuj:
|
Cytuj:
a edit; przetocze slowa pewnego pisarza o imieniu Jaga: "Jesli cale zycie jestes pizda, nawet 180lvl nic Ci nie da.Na szacunek sie pracuje cale zycie" |
Cytuj:
chlopak twoj bro tide wlasnie pomaga tresorowi a ty przeciwko niemu?ROtfl maximum ;pp niedlugo sie sami wybvijecie wybanujecie pompa bd :@ |
Cytuj:
http://images39.fotosik.pl/64/ed5d5998ca2384f4.png |
Nie gralem tydzien , nie skumalem pierw , tresor to chlopak ktory sobie spokojnie gra , nigdy problemow nie robil ,, nie wiem nawet za co padl ,, na tym of , ale huj w to ,co do smoka , to poszedl za mna nie za toba elo;*
Nie wiem ile tam tresor paymentu ma , bo chlopak zaplacic moze i dalej hunted to wiesz , a ty lizdoupie czyli geralt i tak padniesz, Wyjebane w ciebie mam ,,i,, Tresor co mogl napisac? Lubie chlopaka i tyle , nie helpne mu szkoda ;) Pierw ciekaweile payment , jak cos anpewno mu pomoge ;] bo wiem ze to uczciwy player i zawsze good mi sie z nim gadalo , Pozdro ;] |
No to teraz zobaczymy czy Tideuszek naprawde ma jaja czy pizda jest :>
Smoku Last Smok zachowal sie tak jak mozna to bylo przewidziec ;) Jak jest dobrze to "bro" etc A jak rl jego naj zioma ma problem to pierwszy leci go na*******ac, Dwuulicowi ludzie ;) Geralt czy jak ci tam, moge zapytac ile ty masz lat? Bylbys zajebistym policjantem, judasz jebany ;) W ten sposob respektu sie nie zdobywa 8o Bez offa, http://img21.imageshack.us/img21/5600/uo0021.jpg Szyna~ |
No Szyna z tym sie Zgodze , Geralta cytat :=> ,, Sory Treosr Ratowalem Swoją dupe '' Nie rozumiem xD
No huj , Haha jeśli nei helpne , a jebajbcie na mnie , poprostu teraz sie dowiedzialem ze payment ma , bo mnie nie blo , ale za co to idk ;p Musz epogadac peirw , ale helpne mu easy , szkod ami chlopaka , nigdy problems nie robil =.=! No jak czytalem ktoregos dnia , to rly jak dziecko geralt , a kurwa inny keidys byles w hóój , good gadalismy , moze mi zalatwisz hunta;> Zanosi sie na to ;D |
tideusz lubisz jak kazdy cie ma za pizde?;/;pp
wszyscy rowni a jednoczesnie inni,inne prawa "." no zal troche czytac ale myslalem ze taki bedziesz=d buziak lece na mecz 3manko Jaga ps gertalda i tak nei zabijes;zp |
Cytuj:
Powiedział swat? |
Jaki problem zrobic fake ssa na Blackd?
Jak wrzuce wam ssa jak roxis pisze ze dojdzie do swata to zabijecie go? :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:02. |
|