![]() |
|
Cytuj:
|
siema sieszput co tam ? :p
|
Cytuj:
BO JAK MIALES 80 TO PŁAKLES ZE CI NIKT SS NIE KOMENTUJE O JEJKU JAKIE TO PRZYKRE Pozdro pajacu |
Cytuj:
kasia look prv :> |
90 lvl
|
Cytuj:
zal mi cie idz powymyslac bajki :) drugi Brzechwa nam wychodzi ale ty bedziesz pisac do beatu, nie? bo ty elo elo yo pozdro hwdp jp jp stopro raper! |
blut 206 liż mi jaja okey? :) bede se pisal co chciał a taki newab jak ty mi tego nie zabroni elo ****u
|
Cytuj:
Cytuj:
A tak przy okazji jakim prawem mozesz kogokolwiek porownywac do "Macka z Klanu"? Czy uwazasz ze postac Macka zagrana przez Piotr Swend jest kims gorszym od kogos innego? Myslisz ze on wybieral jaki chcial sie urodzic? |
@Pacerskaelitka7
nie abdz taki wyszczekany ... dziecko wojny ;s zazdrosc boli? |
Cytuj:
|
kurwa ja wam wszystkim wspolczuje:D
siedza na tym forum bulwersuja sie niepotrzebnie i nic z tego nie maja czemu tutaj sie wyzywacie? juz ze 20 stron nabiliscie |
@Kasia ja juz koncze nie bede sie do twojego poziomu znizal ;] mam jeszcze troche oleju w glowie w przeciwienstwie do ciebie ;D a po 2 mam swojego wlasnego laptopa i moge sobie siedziec ile chce i kiedy chce wiec gowno o mnie wiesz ;] a i tak wcale nie musze siedziec tyle przy kompie co ty ;> non-life-ie :>
A te dwa kmioty za slabi jestescie jak na taka konwersacje ;] Czarku pro elo y0 raperze co chuja umie ;> mordeczka w kubelek ;D panem swiata nie jestes ;> No to tyle ;] Trzymta sie ide spac zeby potem przez takich niedojebow nie miec koszmarow ;DDDD baj non-life-y :>>>>>> |
Kasia . . . żal mi cię , ogólnie to cipa ninja i wy*******aj. Jebiesz moczem :> ha ha ha ha jebiesz
|
Cytuj:
|
Fajnie było jak ci komety na*******aly po oczach? ;] Napisz sprawozdanie na priv jak coś :)
|
Cytuj:
To bym ci odpisał : Gówno masz na ryju , lecz jestem troche inteligentniejszy Nie mozesz wrzucac ssow z niewiadomych przyczyc juz cie je mowie masz cos z głową i sie fochnołes ,bo nikt nie komentowal ci twoich super skrinow i nawet nie grales 1 dzien heehhe . i dales przezabawnego posta "JAK TAM PACERA BEZEMNIE " - (ZAJEBISCIE ) a twój najwiekszt Lizodup *Maxxio* AKA capizor (czy jak mu tam ) zeby zalizac ci dupke bardziej odpisal "Zjebanie " Jak to przeczytalem to az ,ze smiechu sie wypierdolilem .MORAŁ JEST TAKI , ZE NIKT NIE POCZEBUJE CIEBIE I TYCH ZJEBANYCH SSOW .Czepiasz sie tylko do Słabszych na tym forum , bo z takimi Jak :Vari czy Aran grala to nie masz szans @ Kasia wiem , że jestem :D |
niedojeby : >
|
@Kasia frajer to ty ;D a ja nie wyjde bo nie bede odpisywal na twoje popierdolone posty ;p no to cya ;] idz spac lepiej a nie ;>
|
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:09. |
|