![]() |
|
Cytuj:
|
Mouryou no Hako - done, takie sobie się okazało.
Oglądał ktoś 11eyes - warto ściągać? Może coś innego warto ściągnąć z moje WTW? Póki co zabieram się tak jak pisałem wcześniej za Nyan Koi!. |
Cytuj:
@Night Wizard omfg...jakby ktoś przeniósł świat nudnego RPG do anime,1 cudem obejrzałem.. |
Cytuj:
|
Też wolę obejrzeć całe anime i później bluzgać na twórców za spieprzenie całej fajnej serii głupim zakończeniem ;-).
|
pytanko z mej strony do gro i ee~, ile zabuliliscie zA Bilet ?
|
Cytuj:
Tylko pamiętaj, pielęgniarka jest moja... @topic Wreszcie dotarła do mnie paczka ze sklepu! Figurka Mio jest słitaśna, kuul, kawaii desu, a mange APH czas zacząć! ^^ |
OMG. Byłem 5 odc bleacha w tył, nadrobiłem i co? Straciłem tylko czas... ktoś wie kiedy skończą się te pieprzone fillery?
@Naruto Dalej fillery? Albo chociaz ciekawe są? Bo jeśli takie jak w bleachu to nie chce marnować nawet czasu... |
Blecza możemy się spodziewać w drugiej połowie kwietnia tak jakoś 13-20, w przybliżeniu...
Naruto to nawet nie wiem kiedy można się spodziewać. Co do filerrów, naruciaka ofkors - obejrzałem chyba z 2 i porzuciłem ten pomysł. Jakiś typek strzelający bańkami i jakiś klan posiadający supermegaświzdugwizduwpizdu technikę, którą chcą zdobyć evul chłopcy. ; d |
Cytuj:
|
I znów weekend "spalony". Na zawody do Wrocławia na 2 dni, to żadnego odcinka nie obejrzę z "Chobits". Ale za to powtórkę kilku odcinków "Onegai Teacher" sobie zrobię. B)
|
Z tego, co wiem, fillery w Shippuudenie się właśnie skończyły. Odcinek, który ma wyjść, już będzie zwykłym.
O ile się nie mylę. |
No cześć.
Polecieli już? ;d |
Cytuj:
Co do 11eyes, to dla mnie średnia seria, na jeża. Jakby nie op i ed, to bym ocenił nawet gorzej :x |
Cytuj:
4 kwietnia jade ich przywitac na lotnisku i zabrac wszystkie wasze prezenty :D |
Polecieli.
@Milano8: 2500 w obie Pierwszy kontakt z maidkami byl. Jeden z wycieczkowiczow je probowal fotografowac to zwiewaly. Ale przed moja lustrzanka z nienacka nic sie nie ukryje. Akihabara odwiedzona. Mamy B5cm w blu rayu i OAV Lucky Stara Zuo |
To w Japonii jest internet? 0.0
Mam nadzieję, że w międzyczasie wrzucisz jakieś fotki :) |
Cytuj:
A co z Grockiem? Żyje? ^^" |
Nie. :<
W Akibie bylismy krotko, tylko w 1 sklepie, wiecej czasu bedzie za tydzien. W Shibuyi (sorry, meido) sa fajniejsze lachony. :< W kazdym razie, lot troche odespalismy, lecimy na sniadanie, bo o 8 (jest 6) mamy shinkansen. |
Tam pieprzę wasze relacje, zdjęcia wysyłajcie. Chcę zobaczyć jak wygląda Japonia nie przez google ;p.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:26. |
|