![]() |
|
Cytuj:
Słuchałes dzisiejszej audycji o. dyr. Rydzyka ? HAHAHAHAHAHAHAHAHHAH XDDDDD |
jak wszyscy to wszyscy ...
http://nasza-klasa.pl/profile/6856782/gallery/1 |
Cytuj:
Hahaha Own3D |
Cytuj:
No to wlasnie pokazuje jacy ludzie sa pojebani..... |
niestety na glupote nikt jeszcze lekarstwa nie wymyslil
|
@montura
Po zdjeciach to Ty taki cafniaczek jestes. Tu telefoniki zajebac tam komus w morde obic . |
Timon to uosobienie spokoju...
|
Jixxufi hacked by Mefisto'Hellscream. I banika wbil :)
Najs :) |
naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaby ;d
nie ma to jak przykozaczyć zza monitora ^^ |
Maksymalny poziom chamstwa, zolc Wam zalala mozgi.
|
why? :))))))))))))))
|
Odpowiedz jest na tyle prosta, i na tyle trudna, ze tak naprawde by ja zrozumiec nalezy miec poziom inteligencji ponad przecietnego mieszkanca polski, ktory uwaza ze to co sie jemu nie podoba jest zle i ma sie nie podobac innym. Ingerujecie w prywatnosc osob trzecich, w to co jest, a w kazdym razie powinno byc nietykalne. Wklejacie zdjecia dziewczyny, ktora nie ma NIC wspolnego z przebiegiem zdazen na furorze i obrazacie ja. Nie mam slow ktore moglyby opisac niesmak jaki wzbudzacie we mnie. Jestescie osobami pustymi, nie posiadajacymi wyczucia i moralnosci. Kazdy posiada jakies zalety, a wskazujecie na rzeczy ktore sa Waszym zdaniem negatywne. Przykro mi czasem ze musze przebywac w spoleczenstwie ludzi pustych i ograniczonych tylko do swojej dupy i uwazajacych sie za niewiadomo kogo, podczas gdy sa pionkami. Krocej i zwiezlej - zal mi jest ze istnieja osoby ktore musza oddychac powietrzem ktore wydychacie.
|
To może lepiej powiedz to osobom u siebie w gildi czy tam na guilds-chacie czy jakim¶ tam vencie bo jak sam napisałe¶ "ktory uwaza ze to co sie jemu nie podoba jest zle i ma sie nie podobac innym" lub "Kazdy posiada jakies zalety, a wskazujecie na rzeczy ktore sa Waszym zdaniem negatywne." Bo np po mnie lub po kim¶ kto nie jest od was można bluzgać itp ale jak się już do was kto¶ przyczepi to już jakie¶ morały prawicie ;]:baby:
|
@Hytrus
Wysłalismy Ci juz paczke z pomocy dla powodzian+2 kominiarki(biała w dzien i czarna w nocy). Czego jeszcze chcesz, pieniedzy !!??!! Idz do beti. |
Cytuj:
|
Wiec ja sobie was też potyram a ty dopalacz ty się nawet boisz nicka zdradzić bo by cie wyrzucili, zabili itp wiec mogę stwierdzić że jeste¶ jakim¶ pionkiem nic nie wartym zapewne knightem a ze vt masz to dlatego ze masz jakiego¶ rl w gidli b±dĽ kumpla a co do kasy to nie potrzebuje jak by¶ nie zauważył to sprzedaję 8kk ;]:baby:
|
Cytuj:
Btw.Jak sprzedasz te 8kk to zainwestuj w siebie. |
Cytuj:
z takim slownikiem to wy*******aj na lekcje j. polskiego bo twoje wypociny i tak wszyscy maja w dupie |
To jak masz tak± idealn± to j± pokaż ;):baby:
|
Nie wiem jak wy ale fotki mojego rodzeństwa ukazuj± normalnych ludzi, natomiast twoja fotka drogi hytry ukazuje człowieka z nizin społecznych. Przykre, ale prawdziwe. ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:21. |
|