Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Fan_Dzidzi2 01-03-2009 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spowalniacz (Post 2482785)
Jeste¶my ludĽmi z serwisu Tibia.pl, jeste¶my tez tolerancyjni. Widać na zdjęciu ciebie z twoim partnerem a jak wiadomo my nic nie mamy do zwi±zków gejowskich.

Pozdrawiam Roman Giertych.

Hejka Roman!

Słuchałes dzisiejszej audycji o. dyr. Rydzyka ?

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAH XDDDDD

Still Knight 01-03-2009 22:28

jak wszyscy to wszyscy ...
http://nasza-klasa.pl/profile/6856782/gallery/1

Rasta-Vandetta 01-03-2009 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 2482603)
Ale to, że oceniaja po wygladzie nie uprawnia ich to wysmiewania sie z kogos... :< To jest tak oczywiste, że aż zal tego tlumaczyc wiec sobie odpuszcze...

No, po tym co napisalem wczesniej w sumie wypada pokazac i siebie, zeby nie bylo że jestem niesłowny ; )

Macie, jeĽdzijcie ;o
http://nasza-klasa.pl/profile/9156832/gallery/2

ten po lewej :)

http://img244.imageshack.us/img244/6835/niestety.jpg

Hahaha Own3D

Shermonator. 01-03-2009 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rasta-Vandetta (Post 2482849)

No to wlasnie pokazuje jacy ludzie sa pojebani.....

Thaerus 01-03-2009 23:56

niestety na glupote nikt jeszcze lekarstwa nie wymyslil

dopalacz.Vis 02-03-2009 00:15

@montura

Po zdjeciach to Ty taki cafniaczek jestes. Tu telefoniki zajebac tam komus w morde obic .

Still Knight 02-03-2009 01:07

Timon to uosobienie spokoju...

Anegdociarz 02-03-2009 02:07

Jixxufi hacked by Mefisto'Hellscream. I banika wbil :)

Najs :)

wrogonastawiony 02-03-2009 06:22

naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaby ;d

nie ma to jak przykozaczyć zza monitora ^^

Voyphox 02-03-2009 12:45

Maksymalny poziom chamstwa, zolc Wam zalala mozgi.

Kamila.S. 02-03-2009 12:51

why? :))))))))))))))

Voyphox 02-03-2009 13:18

Odpowiedz jest na tyle prosta, i na tyle trudna, ze tak naprawde by ja zrozumiec nalezy miec poziom inteligencji ponad przecietnego mieszkanca polski, ktory uwaza ze to co sie jemu nie podoba jest zle i ma sie nie podobac innym. Ingerujecie w prywatnosc osob trzecich, w to co jest, a w kazdym razie powinno byc nietykalne. Wklejacie zdjecia dziewczyny, ktora nie ma NIC wspolnego z przebiegiem zdazen na furorze i obrazacie ja. Nie mam slow ktore moglyby opisac niesmak jaki wzbudzacie we mnie. Jestescie osobami pustymi, nie posiadajacymi wyczucia i moralnosci. Kazdy posiada jakies zalety, a wskazujecie na rzeczy ktore sa Waszym zdaniem negatywne. Przykro mi czasem ze musze przebywac w spoleczenstwie ludzi pustych i ograniczonych tylko do swojej dupy i uwazajacych sie za niewiadomo kogo, podczas gdy sa pionkami. Krocej i zwiezlej - zal mi jest ze istnieja osoby ktore musza oddychac powietrzem ktore wydychacie.

Hytry1988 02-03-2009 13:39

To może lepiej powiedz to osobom u siebie w gildi czy tam na guilds-chacie czy jakim¶ tam vencie bo jak sam napisałe¶ "ktory uwaza ze to co sie jemu nie podoba jest zle i ma sie nie podobac innym" lub "Kazdy posiada jakies zalety, a wskazujecie na rzeczy ktore sa Waszym zdaniem negatywne." Bo np po mnie lub po kim¶ kto nie jest od was można bluzgać itp ale jak się już do was kto¶ przyczepi to już jakie¶ morały prawicie ;]:baby:

dopalacz.Vis 02-03-2009 13:51

@Hytrus

Wysłalismy Ci juz paczke z pomocy dla powodzian+2 kominiarki(biała w dzien i czarna w nocy). Czego jeszcze chcesz, pieniedzy !!??!! Idz do beti.

Rester._. 02-03-2009 14:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hytry1988 (Post 2483140)
To może lepiej powiedz to osobom u siebie w gildi czy tam na guilds-chacie czy jakim¶ tam vencie bo jak sam napisałe¶ "ktory uwaza ze to co sie jemu nie podoba jest zle i ma sie nie podobac innym" lub "Kazdy posiada jakies zalety, a wskazujecie na rzeczy ktore sa Waszym zdaniem negatywne." Bo np po mnie lub po kim¶ kto nie jest od was można bluzgać itp ale jak się już do was kto¶ przyczepi to już jakie¶ morały prawicie ;]:baby:

Cokolwiek napiszesz to i tak bedziesz tyrany wiec lepiej sobie daruj jakies farmazony : )

Hytry1988 02-03-2009 14:12

Wiec ja sobie was też potyram a ty dopalacz ty się nawet boisz nicka zdradzić bo by cie wyrzucili, zabili itp wiec mogę stwierdzić że jeste¶ jakim¶ pionkiem nic nie wartym zapewne knightem a ze vt masz to dlatego ze masz jakiego¶ rl w gidli b±dĽ kumpla a co do kasy to nie potrzebuje jak by¶ nie zauważył to sprzedaję 8kk ;]:baby:

dopalacz.Vis 02-03-2009 14:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hytry1988 (Post 2483166)
Wiec ja sobie was też potyram a ty dopalacz ty się nawet boisz nicka zdradzić bo by cie wyrzucili, zabili itp wiec mogę stwierdzić że jeste¶ jakim¶ pionkiem nic nie wartym zapewne knightem a ze vt masz to dlatego ze masz jakiego¶ rl w gidli b±dĽ kumpla a co do kasy to nie potrzebuje jak by¶ nie zauważył to sprzedaję 8kk ;]:baby:

Jezeli pragniesz to usłyszeszc to prosze ty hytry ty <for you> :ta mam nic nie wartego knajta od niedawna siedze na VT przez kumpla jestem gorzej niż pionkiem, nie podaje swego nicku bo by mnie zabili i zgwałcili ale zapewniam Cie ze moja buĽka w porownaniu do Twojej to ideał. Gdzies Ty byl jak twarz dawali, w dziale "dupa" ??

Btw.Jak sprzedasz te 8kk to zainwestuj w siebie.

MarS 02-03-2009 14:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voyphox (Post 2483131)
Odpowiedz jest na tyle prosta, i na tyle trudna, ze tak naprawde by ja zrozumiec nalezy miec poziom inteligencji ponad przecietnego mieszkanca polski, ktory uwaza ze to co sie jemu nie podoba jest zle i ma sie nie podobac innym. Ingerujecie w prywatnosc osob trzecich, w to co jest, a w kazdym razie powinno byc nietykalne. Wklejacie zdjecia dziewczyny, ktora nie ma NIC wspolnego z przebiegiem zdazen na furorze i obrazacie ja. Nie mam slow ktore moglyby opisac niesmak jaki wzbudzacie we mnie. Jestescie osobami pustymi, nie posiadajacymi wyczucia i moralnosci. Kazdy posiada jakies zalety, a wskazujecie na rzeczy ktore sa Waszym zdaniem negatywne. Przykro mi czasem ze musze przebywac w spoleczenstwie ludzi pustych i ograniczonych tylko do swojej dupy i uwazajacych sie za niewiadomo kogo, podczas gdy sa pionkami. Krocej i zwiezlej - zal mi jest ze istnieja osoby ktore musza oddychac powietrzem ktore wydychacie.

odezwal sie kurwa boss

z takim slownikiem to wy*******aj na lekcje j. polskiego bo twoje wypociny i tak wszyscy maja w dupie

Hytry1988 02-03-2009 14:23

To jak masz tak± idealn± to j± pokaż ;):baby:

Veltaxio 02-03-2009 14:26

Nie wiem jak wy ale fotki mojego rodzeństwa ukazuj± normalnych ludzi, natomiast twoja fotka drogi hytry ukazuje człowieka z nizin społecznych. Przykre, ale prawdziwe. ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:21.