![]() |
|
no tak Pawelek , ja i Lukasz mamy troche tluszczu i lubimy paczki a oni sie z nas smieja :((( powiedz im cos :(
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
powiem ci jedno, Kazdy jest inny , i tego nie zmienisz, po wyglądzie się ludzi nie ocenia. Jeden ma skośną morde , drugi ma wielki nos, i nic z tym nie zrobisz, i ktoś mówił ze Hytry jest chudy? a wiecie może że jak sie rosnie to cięzko przybrac na masie? :> |
Cytuj:
nie chodzi o to ze nie zrozumialem chodzi o to ze probojesz robic z siebie niewiadomo jakiego pana inteligenta - nie wiem komu chcesz zainponowac |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Łukasz daj tez swoje zdjecie niech nam pozazdroszczą urody i figury modeli.
btw. idz po paczki zaraz przyjde na gore bo glodna jestem ej Xespos chcesz sie umowic ze mna ? na lody? |
Cytuj:
|
Cytuj:
http://i57.photobucket.com/albums/g2...g?t=1236000227 |
Sam hytry jezdzisz z kogos to sie nie dziw ze ktos jedzie z ciebie.
A drugie to fakt ze jeszzce jestescie dzieciaki skoro takie rzeczy was smiesza/interesuja. Kiedys dorosniecie to zmienicie zdanie (niektorzy nie dorosna nigdy ale to juz inna bajka ;] ) |
Zobacz wcześniejsze posty a dopiero potem wypowiadaj się w temacie ;):baby:
btw ima jak to jeszcze czytasz to co miło to jak ktoś się śmieje z ciebie czy twojej rodziny? |
Ale Ty tez sie Hytry przejmujesz bluzgami przez kabelek. Daj spokoj, ludzie robia rozne rzeczy by innych zdyskredytowac i obrazic. Poprostu jak ktos wjechal na ta dziewczynke przelala sie we mnie czara goryczy...
|
W dupie byliscie, gówno widzieliscie i tyle... Najsmieszniejsze jest to, ze ci ktorzy mi zrobili bajzel na profilu sami nie maja zadnych fotek... yyy wstydzicie sie siebie czy co ? jedziecie po Hytrym, przyczepiliscie sie mnie, rodzenstwa imargama oO... pokazcie swoje ryje ; d no chyba ze kompleksy wezma góre wiec sorry, nie bylo tematu xd
|
Cytuj:
PISZE do brata mojego Łukasz ak Zwidka |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To co, teraz się wszyscy będziemy przepraszać?
|
Mysle ze nie trzeba sie przepraszac. Trzeba unikac poprostu obrazania sie nawzajem. Trzeba sie szanowac, tylko wtedy uzyskamy dialog.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:27. |
|