Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Kamila.S. 02-03-2009 14:28

no tak Pawelek , ja i Lukasz mamy troche tluszczu i lubimy paczki a oni sie z nas smieja :((( powiedz im cos :(

Voyphox 02-03-2009 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hytry1988 (Post 2483140)
To może lepiej powiedz to osobom u siebie w gildi czy tam na guilds-chacie czy jakimś tam vencie bo jak sam napisałeś "ktory uwaza ze to co sie jemu nie podoba jest zle i ma sie nie podobac innym" lub "Kazdy posiada jakies zalety, a wskazujecie na rzeczy ktore sa Waszym zdaniem negatywne." Bo np po mnie lub po kimś kto nie jest od was można bluzgać itp ale jak się już do was ktoś przyczepi to już jakieś morały prawicie ;]:baby:

Nigdy nie wjechalem na Ciebie, czy tam jakies fotki.

Cytuj:

odezwal sie kurwa boss

z takim slownikiem to wy*******aj na lekcje j. polskiego bo twoje wypociny i tak wszyscy maja w dupie
Przykro Ci sie zrobilo ze nic nie zrozumiales? Moze Tobie lekcja polskiego dobrze by zrobila, mysle ze wyrazilem sie jasno, jezeli nie zrozumiales to przykre, czas sie doedukowac :) .

szymyy 02-03-2009 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hytry1988 (Post 2483166)
Wiec ja sobie was też potyram a ty dopalacz ty się nawet boisz nicka zdradzić bo by cie wyrzucili, zabili itp wiec mogę stwierdzić że jesteś jakimś pionkiem nic nie wartym zapewne knightem a ze vt masz to dlatego ze masz jakiegoś rl w gidli bądź kumpla a co do kasy to nie potrzebuje jak byś nie zauważył to sprzedaję 8kk ;]:baby:

sprzedajesz 8kk, ale kupiles tez zestaw do robienia tipsow.. czyli zaczynas poprawe siebie od paznokci? najs:d

MoRhUsS 02-03-2009 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 2483179)
Nie wiem jak wy ale fotki mojego rodzeństwa ukazują normalnych ludzi, natomiast twoja fotka drogi hytry ukazuje człowieka z nizin społecznych. Przykre, ale prawdziwe. ;)

Co pomyślałeś/ czułeś jak zobaczyłeś te zdjęcia? i czy one są prawdziwe?
powiem ci jedno, Kazdy jest inny , i tego nie zmienisz, po wyglądzie się ludzi nie ocenia.
Jeden ma skośną morde , drugi ma wielki nos, i nic z tym nie zrobisz, i ktoś mówił ze Hytry jest chudy? a wiecie może że jak sie rosnie to cięzko przybrac na masie? :>

MarS 02-03-2009 14:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voyphox (Post 2483183)
Nigdy nie wjechalem na Ciebie, czy tam jakies fotki.

Przykro Ci sie zrobilo ze nic nie zrozumiales? Moze Tobie lekcja polskiego dobrze by zrobila, mysle ze wyrazilem sie jasno, jezeli nie zrozumiales to przykre, czas sie doedukowac :) .

nie chodzi o to ze nie zrozumialem chodzi o to ze probojesz robic z siebie niewiadomo jakiego pana inteligenta - nie wiem komu chcesz zainponowac

Fan_Dzidzi2 02-03-2009 14:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MarS (Post 2483176)
odezwal sie kurwa boss

z takim slownikiem to wy*******aj na lekcje j. polskiego bo twoje wypociny i tak wszyscy maja w dupie

ciekawe czy powidzialbys mu wy*******aj w twarz

Voyphox 02-03-2009 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MarS (Post 2483187)
nie chodzi o to ze nie zrozumialem chodzi o to ze probojesz robic z siebie niewiadomo jakiego pana inteligenta - nie wiem komu chcesz zainponowac

hehe, zawsze sie tak wyrazam. Niestety, nic na to nie poradze ze znam taki jezyk, nie bluzgam i nie rzucam "kurwami".

Kamila.S. 02-03-2009 14:38

Łukasz daj tez swoje zdjecie niech nam pozazdroszczą urody i figury modeli.

btw. idz po paczki zaraz przyjde na gore bo glodna jestem

ej Xespos chcesz sie umowic ze mna ? na lody?

Hytry1988 02-03-2009 14:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szymyy (Post 2483184)
sprzedajesz 8kk, ale kupiles tez zestaw do robienia tipsow.. czyli zaczynas poprawe siebie od paznokci? najs:d

Przykro mi bardzo ale to nie dla mnie ;) a tak btw. ima pochwaliłeś się kolegom z vt że chciałeś dać mi się spłacić czy tylko chciałeś mnie okraść w prostym słowa znaczeniu ze tak powiem chciałeś jakieś % z tego 8kk bo ci żółć wylała jak zobaczyłeś aukcje materialisto ;):baby:

Voyphox 02-03-2009 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamila.S. (Post 2483191)
Łukasz daj tez swoje zdjecie niech nam pozazdroszczą urody i figury modeli.

Nie mam nk, mam grono, ktorego napewno nie ma wiekszosc z Was.
btw. idz po paczki zaraz przyjde na gore bo glodna jestem

Nie mam nk. Mam grono, ktorego pewnie wiekszosc z Was nie ma. Macie jakas fote z photobucketa.

http://i57.photobucket.com/albums/g2...g?t=1236000227

thoro 02-03-2009 14:42

Sam hytry jezdzisz z kogos to sie nie dziw ze ktos jedzie z ciebie.
A drugie to fakt ze jeszzce jestescie dzieciaki skoro takie rzeczy was smiesza/interesuja. Kiedys dorosniecie to zmienicie zdanie (niektorzy nie dorosna nigdy ale to juz inna bajka ;] )

Hytry1988 02-03-2009 14:46

Zobacz wcześniejsze posty a dopiero potem wypowiadaj się w temacie ;):baby:

btw ima jak to jeszcze czytasz to co miło to jak ktoś się śmieje z ciebie czy twojej rodziny?

Voyphox 02-03-2009 14:49

Ale Ty tez sie Hytry przejmujesz bluzgami przez kabelek. Daj spokoj, ludzie robia rozne rzeczy by innych zdyskredytowac i obrazic. Poprostu jak ktos wjechal na ta dziewczynke przelala sie we mnie czara goryczy...

wrogonastawiony 02-03-2009 14:50

W dupie byliscie, gówno widzieliscie i tyle... Najsmieszniejsze jest to, ze ci ktorzy mi zrobili bajzel na profilu sami nie maja zadnych fotek... yyy wstydzicie sie siebie czy co ? jedziecie po Hytrym, przyczepiliscie sie mnie, rodzenstwa imargama oO... pokazcie swoje ryje ; d no chyba ze kompleksy wezma góre wiec sorry, nie bylo tematu xd

Kamila.S. 02-03-2009 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voyphox (Post 2483195)
Nie mam nk. Mam grono, ktorego pewnie wiekszosc z Was nie ma. Macie jakas fote z photobucketa.

PISZE do brata mojego Łukasz ak Zwidka

Hytry1988 02-03-2009 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voyphox (Post 2483206)
Ale Ty tez sie Hytry przejmujesz bluzgami przez kabelek. Daj spokoj, ludzie robia rozne rzeczy by innych zdyskredytowac i obrazic. Poprostu jak ktos wjechal na ta dziewczynke przelala sie we mnie czara goryczy...

Ja się tym nie przejmuje ale niech też ktoś poczuje jak jest tak miło jak ktoś na kogoś wyjeżdża, nie znając go ;):baby:

Fernandos 02-03-2009 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voyphox (Post 2483195)

wow jedna osoba normalna ma grono BRAWO !

montura 02-03-2009 15:26

To co, teraz się wszyscy będziemy przepraszać?

Voyphox 02-03-2009 15:36

Mysle ze nie trzeba sie przepraszac. Trzeba unikac poprostu obrazania sie nawzajem. Trzeba sie szanowac, tylko wtedy uzyskamy dialog.

thoro 02-03-2009 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hytry1988 (Post 2483202)
Zobacz wcześniejsze posty a dopiero potem wypowiadaj się w temacie ;):baby:

to mialo byc usprawiedliwienie?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:27.