![]() |
|
Cytuj:
Skocz na dwarfy (soldy, poj. guardy), gobliny, czysc moze ancient temple, mozesz jeszcze wpasc do ghostlandu czy gdziekolwiek indziej. |
a Fibula?
PS.Sorki już 15lvl poszedłem na Dc i padłem tam.. |
48 pal, mlvl 15, kasy do wydania około 100k, eq: crus helmet paladin armor blue legsy bohy platinum amulet vampire shield. Posiadam softy oraz PACC
Gdzie moge poexpić? co wziąć ? (jakie speary/bolty itp) |
Cytuj:
Spora kasa i exp tez nie maly. ;) |
Pallek 22 lvl skille 70/60
gdzie moge sie szybko deoexpic i gdzie moge kase zbierac ? |
Cytuj:
Zarabiać: Roty Fibula, Trole Ab (polecam, speary + kasa), Mintowalin, Dwarfy. Expić, zamek obok Ab + to co wyżej, możesz też spróbować Dwarf Guardy, myśle że cie nie dogonią ale łatwo nie będzie. |
jesli dla ciebie na trolach na 22 lvlu to dobra kasa to n/c
aha i facc sux gram pacc |
A co liczyłeś, że na 22lvl pójdziesz na hero, orc forrest czy dragi? -.- na trole ab można długo powiedzieć, jedyne ograniczenie to cap na GP bo speary lecą.
Jeśli grasz pacc idz: Darashia Rots, tam na prawdę jest super, Na Liberty Bay roty też niczego sobie, dobra kasa i dobry exp, Wieża minosów na darashi, mniej kasy, lecz również dobry exp znajdziesz na Larvach i Tombach ankrahmun. |
jesli wg ciebie szczytem osiagniecia palla na 22 lvlu sa trole to wez tutaj sie lepiej nie wypowiadaj bo tragedia -.- na malpach zarabiam 10 x wiecej niz na trolach
i jesli wg ciebie na wiezy w darashi leci z minosow mniej kasy niz w darashi na rotach / lb to tragedia chlopie bo z minosow wyciaga sie 20-25k kasy w 2-3h chodzac -1/2/3 i 0/1/2/3 -.- marne masz pojecie wolalbym opinie kogos kto juz troche gra |
Ziomek, jak wiesz to po co pytasz? Ten temat jest dla ludzi którzy nie wiedzą gdzie expić/zarabiać. Ja mam swoje zdanie ty masz swoje jak myślisz że ktoś ci będzie przytakiwał to sie mylisz, każdy ma swoje opinie i będzie się tego trzymać.
EoT |
mi chodzi o porady np idz x bo tutaj jest dobrze ale cos co ma rece i nogi a nie 22 lvl pallek idz trole ab kiedy nawet na 9 lvlu tam nie szedlem bo sux exp i kasa low
|
Cytuj:
I k**** po ch** sie pytasz tutaj skoro wiesz? Żeby wyzywać wszystkich od n00bów bo źle ci napisali? Idź se graj w metina. |
35 Pall Skille 66/55. FACC, nie chodzi o kase tylko o exp. cos powyzej 25k/h.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Na jakim lvl z jakimi skilami i z jakim eq można spokojnie expić na cyklopach knight'em?
|
@Up 25lvl z bronia od 25lvl i za skillami 60~/60~ raczej powinnienes nie miec waste.
|
Cytuj:
|
sork 31 lvl 30 m lvl fast exp mam troche kasy do waste (solo nie mam blokera)
|
14 palladyn, 35 dist 29 shielding, chodzi mi o dość dobry exp
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:57. |
|