Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Hytry1988 02-03-2009 15:53

Może nie ale wypowiadasz się w temacie o którym nic nie wiesz wiec zamilcz lub przeczytaj parę stron i wtedy się wypowiadaj po 2 to forum o furorze nie o kyrze wiec idź na swoje forum.

dopalacz.Vis 02-03-2009 16:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hytry1988 (Post 2483177)
To jak masz taką idealną to ją pokaż ;):baby:

@Hytry
Prawda jest taka że hytry zamiast twarzy masz dupe, a że miałes pecha ze Twoj własny RL za 100k zrobił fote i Cie sprzedał jak wietnamczyk na 1000lecia to sobie szukaj winnych w swojej miejscowosci. Ja Ci swojej foty nie pokaże bo jestem na tym koncie z ukrytą tożsamoscią i wiele razy to powtarzałem, ale naprawde wierz mi jak bym miał morde podobna do Twojej to bym sie nie śmiał i w kuble na śmieci sie ukrywał, wogóle to podziw dla Ciebie bo jak by minie tak jechali za face to juz dawno bym brał nogi za pas z tego forum. Po prostu pecha miałes i tyle. Ale nie martw sie, Seal też do pieknosci nie należy tak jak Ty. Tylko zara... on ma talent, a Ty kupe na twarzy i przegranego chara. Amen.

dopalacz.Vis 02-03-2009 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voyphox (Post 2483260)
Mysle ze nie trzeba sie przepraszac. Trzeba unikac poprostu obrazania sie nawzajem. Trzeba sie szanowac, tylko wtedy uzyskamy dialog.

Na tym forum nawet Bóg juz nie pomoże, taka mentalnosc tego forum i tyle.

Lukasz'92 02-03-2009 16:43

niektorzy to widze niezle pierdolnieci ;s

VeB 02-03-2009 16:57

@dopalacz

co sie tak do hytrego dojebales? podlapales temat jak jakis dzieciak, ze wszyscy go cisna, to teraz twoj kazdy post jaki tutaj napiszesz jest na temat hytrego i jego mordy.

Shermonator. 02-03-2009 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis (Post 2483346)
@Hytry
Prawda jest taka że hytry zamiast twarzy masz dupe, a że miałes pecha ze Twoj własny RL za 100k zrobił fote i Cie sprzedał jak wietnamczyk na 1000lecia to sobie szukaj winnych w swojej miejscowosci. Ja Ci swojej foty nie pokaże bo jestem na tym koncie z ukrytą tożsamoscią i wiele razy to powtarzałem, ale naprawde wierz mi jak bym miał morde podobna do Twojej to bym sie nie śmiał i w kuble na śmieci sie ukrywał, wogóle to podziw dla Ciebie bo jak by minie tak jechali za face to juz dawno bym brał nogi za pas z tego forum. Po prostu pecha miałes i tyle. Ale nie martw sie, Seal też do pieknosci nie należy tak jak Ty. Tylko zara... on ma talent, a Ty kupe na twarzy i przegranego chara. Amen.

Naprawde tym przegranym charem napewno sie przejmuje..... btw. still wejdz kiedys do nas na venta bo dawno nam nikt nie spiewal ;D

TomigolakaTomko 02-03-2009 17:13

Dobra to ja zacznę przepraszam wszystkich ,których kiedykolwiek tu uraziłem...

btw.
Mnie ciekawi skąd Hytry masz kasę ,żeby na Allegro wystawić skoro podobno miałeś Hacka??? wybotowałeś nowych knightów czy co bo nie jestem w temacie

Kamila.S. 02-03-2009 17:19

Dopalcz zastanow sie co piszesz dzieciaku zal mi ci.
Widac ze masz jakies problemy z głową co wynika z twoich opowiadan o hytrym skoro go nie widziales nigdy a wypisujesz głupoty.
Kozaczysz tylko na forum a w rl bys morde trzymal zamknieta,

Sienx 02-03-2009 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TomigolakaTomko (Post 2483379)
Dobra to ja zacznę przepraszam wszystkich ,których kiedykolwiek tu uraziłem...

btw.
Mnie ciekawi skąd Hytry masz kasę ,żeby na Allegro wystawić skoro podobno miałeś Hacka??? wybotowałeś nowych knightów czy co bo nie jestem w temacie

Jesli ktos ma hacka nie znacyz ze musi stracic itemki kase/itp

Shermonator. 02-03-2009 17:36

up. Pewnie hacker byl taki dobry i zostawil mu cala kase ;D Teraz to poleciales ;]

Hytry1988 02-03-2009 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis (Post 2483346)
@Hytry

wybacz mnie żaden rl nie sprzedał za 100k może ciebie by sprzedali za 1gp a te konto jest moje.
To idź i się skryj w tym śmietniku dobrze ci to zrobi.
jeżeli oceniasz mnie po charze to naprawdę zal mi ciebie i twoją rodzinę i jeszcze ci powiem tak dziś przegrany jutro wygrany wiec nie mów ze ktoś tu jest przegrany bo przegranym jurto możesz być.
Ciekawe czy na rl też jesteś taki fither byś dostał w tą swoją idealną mordkę i byś się zamknął.

@TomigolakaTomko

Niech cie to nie interesuje skąd mam kasę chyba ze ci zal ze ja mam a ty nie ;):baby:

i napisze jeszcze tak ja miałem kasę, mam i będę miał ;):baby:

Yakky 02-03-2009 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hytry1988 (Post 2483181)

Kto to jest ? 8o :o :o :o
No nie mówcie Mi, że ta osoba gra w tibie?
Nie chce mi się czytać tych postów w stecz bo się zrobiło 4 str. zaległości, więć Hytry (czy ktoś kto wie) powiedz kto to jest na tym zdjęciu (albo jakim charem gra :p).

DIETA DLA OSOBY Z FOTO !!!

alahakbar 02-03-2009 17:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hytry1988 (Post 2483423)
wybacz mnie żaden rl nie sprzedał za 100k może ciebie by sprzedali za 1gp a te konto jest moje.
jeżeli oceniasz mnie po charze to naprawdę zal mi ciebie i twoją rodzinę i jeszcze ci powiem tak dziś przegrany jutro wygrany wiec nie mów ze ktoś tu jest przegrany bo przegranym jurto możesz być.
Ciekawe czy na rl też jesteś taki fither byś dostał w tą swoją idealną mordkę i byś się zamknął.

@TomigolakaTomko

Niech cie to nie interesuje skąd mam kasę chyba ze ci zal ze ja mam a ty nie ;):baby:

i napisze jeszcze tak ja miałem kasę, mam i będę miał ;):baby:

Ahaha jaki post. SKoro masz tyle kasy to zapisz sie na dodatkowe lekcje jezyka polskiego, bo ciezko zrozumiec te twoje wypociny. A co do bicia to chlopcze... przeciez ciebie pewnie dziewczyny w szkole bija.

Fan_Dzidzi2 02-03-2009 17:55

wszyscy wiemy hytry jak bylo,

mars pierdolony **** ojebal zwidka kase sobie wzial a itemy dal xespozowi
ty ojebales jamesa z toffina sobie wziales kase a toffince dales itemki

amen

dopalacz.Vis 02-03-2009 18:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamila.S. (Post 2483386)
Dopalcz zastanow sie co piszesz dzieciaku zal mi ci.
Widac ze masz jakies problemy z głową co wynika z twoich opowiadan o hytrym skoro go nie widziales nigdy a wypisujesz głupoty.
Kozaczysz tylko na forum a w rl bys morde trzymal zamknieta,

A Ty sie zastanów co wklejasz i jak to komentujesz. <wyjebane w Ciebie & miasto spod granicy & towarzyszy>

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hytry1988 (Post 2483423)
1)Ciekawe czy na rl też jesteś taki fither byś dostał w tą swoją idealną mordkę i byś się zamknął.

To powiedz mi hytry skad sie Twoja dupa w necie wzieła? Jak ziomek Ci mordy nie shadlował to skąd ? Albo sie z ziomkami piccolo napruliscie i zdjecia wrzucaliscie na neta. :D Haha beka z paszteta.

1) Na RLu zakładam sobie maske na podobienstwo Twojej dupy i nikt mnie nie ruszy bo sie boją że cos na nich przejdzie .

Kamila.S. 02-03-2009 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yakky (Post 2483440)
Kto to jest ? 8o :o :o :o
No nie mówcie Mi, że ta osoba gra w tibie?
Nie chce mi się czytać tych postów w stecz bo się zrobiło 4 str. zaległości, więć Hytry (czy ktoś kto wie) powiedz kto to jest na tym zdjęciu (albo jakim charem gra :p).

DIETA DLA OSOBY Z FOTO !!!

to jestem ja. Jestem mlodsza siostra Zwidka / imargama a co ? czasem wbijam na tibie z tata pobiegac zwidkiem bo wspolnie cala rodzina nim explismy a teraz to Łukasz go na bocie stawia

dopalacz.Vis 02-03-2009 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamila.S. (Post 2483513)
to jestem ja. Jestem mlodsza siostra Zwidka / imargama a co ? czasem wbijam na tibie z tata pobiegac zwidkiem bo wspolnie cala rodzina nim explismy a teraz to Łukasz go na bocie stawia

Ty i hytry macie podobny styl pisania. Czyżby jakies lewe konta i próby podreperowania swojej reputacji (czyt.twarz<zbyt dumna nazwa>/dupa)?

Yakky 02-03-2009 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamila.S. (Post 2483513)

A co ? :o
No nic, Rest in peace.[*]

Ile masz już lat nieszczęścia? Bo za 1 lustro jest 7 (apropo)

Kamila.S. 02-03-2009 19:18

nie jestem youen albo Pawelek.

Kamila.S. 02-03-2009 20:32

Dopalcz ahhaah zalosny jestes jak twoje posty .
Nie no wielki bajkopisarz sie znalazł ...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:10.