Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Bartonisko 02-03-2009 20:50

Niedojeby Z Vis

http://www.***********.com/330326384.html

Tak się bawi VISION.

Nagranie z vt kilku pionków...

Co sie najebali 1 karmi na 3

dopalacz.Vis 02-03-2009 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamila.S. (Post 2483752)
Dopalcz ahhaah zalosny jestes jak twoje posty .
Nie no wielki bajkopisarz sie znalazł ...

Żałosne jest nabijanie sie z biednej dziewczyny co pewnie nigdy na tym forum nie byla ;) Komu tym chcesz na złośc zrobic ? Zwidkowi co ma w Ciebie wyjebane :D ? Idz hytrego lepiej pociesz, bo mało sie nie zesracie jak z jego dupy sie zbijam, może Cie wkręci na swoja loterie to zarobisz :D

Sienx 02-03-2009 21:20

@Dopalacz

wyjdz pedale jebany

dopalacz.Vis 02-03-2009 21:30

@up

Do starego tak se wołaj ;q

Sienx 02-03-2009 21:41

up

I tak każdy wie ze jesteś brzydki na realu :baby::baby:

dopalacz.Vis 02-03-2009 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sienx (Post 2483885)
up

I tak każdy wie ze jesteś brzydki na realu :baby::baby:

Pytanie, skąd ? :confused:

Rester._. 02-03-2009 21:48

Tak sie tyracie, na photobuckecie Qel jest sporo fot kto jak wyglada, obejrzyjcie sobie moze wam przejdzie : )

Sienx 02-03-2009 21:55

@Dopalacz

Czy ty jesteś naprawde taki głupi ? czy tylko udajesz ?

dopalacz.Vis 02-03-2009 22:11

Włączcie sobie teraz tvp2 "Tomasz Lis na żywo" jest ciekawy reportaż o eutanzji.

Sienx polecam Ci ten program i głębsze zastanowienie sie nad swoim życiem ;)

Yakky 02-03-2009 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis (Post 2483934)
Włączcie sobie teraz tvp2 "Tomasz Lis na żywo" jest ciekawy reportaż o eutanzji.

Ja zaczołem oglądać i jak dla mnie przegięcie (szczególnie z tą typą co ma non stop napięte mięśnie).

Cytuj:

/\ Duży minus.
To forum ogłupia i robi z ludzi skurwysynów (nawet przez kabel) więc czas się zastanowić czy warto tu być.
A jak się tak nie trawicie to spalcie sobie babki jak Ivet Zwidkowi i ema.

#edit
Jak się podoba O.C.B OSTR'a ?
Wg. mnie przekozacki materiał. Takiej płyty HH nie było jeszcze w Polsce, ani za czasów Liroya, ani za czasów PFK, ani Tede, Peja, czy choćby Eldo nie wydali i zapewne nie wydadzą tak dobrej solówki.
Jak dla mnie płyta roku już na starcie.

1. O.C.B
2. Holly Lodz
3. Masz to jak w banku

dopalacz.Vis 02-03-2009 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yakky (Post 2483945)
1)Ja zaczołem oglądać i jak dla mnie przegięcie (szczególnie z tą typą co ma non stop napięte mięśnie).

/\ Duży minus.
2)To forum ogłupia i robi z ludzi skurwysynów (nawet przez kabel) więc czas się zastanowić czy warto tu być.
A jak się tak nie trawicie to spalcie sobie babki jak Ivet Zwidkowi i ema.

Czasem dobrze jest miec telewizor obok kompa :P

1) No widzisz ludzie tak cierpią, nie mają nic z życia aby siedzą i czekaja na smierc. Ja uważam że powinna byc eutanazja ;d

2)Nie wiem jak to zrozumiales ale mi chodzilo o to ile to szczecia większosc z nas ma że nie jest chora na jakąs nieuleczalną chorobe.

Still Knight 02-03-2009 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shermonator. (Post 2483367)
Naprawde tym przegranym charem napewno sie przejmuje..... btw. still wejdz kiedys do nas na venta bo dawno nam nikt nie spiewal ;D

heh.. dopiero z pracy wróciłem, a tak jest codziennie...
podrzuć mi namiary na vt to czasem wbije pogadać :P

VeB 02-03-2009 22:32

nie tlumacz sie

Yakky 02-03-2009 22:36

@dopalacz

Cytuj:

Czasem dobrze jest miec telewizor obok kompa :P
No właśnie ja nie mam ;( Musze śmigać do starszej do pokoju lukać bo najbliżej. Więc tak sobie zerkam na PCta co troszkę.
Cytuj:

1) No widzisz ludzie tak cierpią, nie mają nic z życia aby siedzą i czekaja na smierc. Ja uważam że powinna byc eutanazja ;d
Zgadzam się. Szczególnie, że poruszyły mnie słowa matki tego chłopaka (męszczyzny), który chciał sobie odebrać życię za pomocą żyletki.
Mianowicię, że ta matka żałuje, że odciągneła syna od tej myśli i żałuje że go uratowali.
Jak dla mnie masakra.
Cytuj:

2)Nie wiem jak to zrozumiales ale mi chodzilo o to ile to szczecia większosc z nas ma że nie jest chora na jakąs nieuleczalną chorobe.
A to sory. No zrozumiałem to ciutkę inaczej.
Myślałem, że piszesz do niego, żeby sam pomyślał nad eutanazją.....
Dobra, źle zrozumiałem.
------
ema o/
ide oglądać dalej

Tymuss 02-03-2009 23:23

Niech ktos wreszcie pobanuje tych spamerow!!
typu:dopalacz~:)

dopalacz.Vis 02-03-2009 23:27

@tymkuu

Jak drażnią Cie moje posty, to daj mi lepiej IGNORE bo ja swoje baje tu bede pisał i pisał i pisał i pisał i pisał i pisał i pisał i pisał i pisał i pisał i pisał i pisał aż mi sie klawatura popsuje :D

Diablord 03-03-2009 00:06

@Dopalacz~
Twoje posty miałyby jakiś sens, gdyby nie to, że jesteś anonimem/no name. Wyrażanie swojego zdania ma dużo większy sens, kiedy jesteś odpowiedzialny za swoje słowa i się do nich przyznajesz... Jeśli chcesz coś pokazać to (według mnie) albo przedstaw się, albo przestań kreować się na wiarygodną osobe. Tyle na ten temat.

Yakky 03-03-2009 00:18

Oto co się dzieje jak się człowiekowi nudzi, nie może spać i ma ładnie na bani :o

http://img220.imageshack.us/img220/6154/ekipamisia.jpg

Bez urazy, żeby nie ten teges to nikogo nie chciałem tym obrazić.

dopalacz.Vis 03-03-2009 00:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 2484087)
@Dopalacz~
Twoje posty miałyby jakiś sens, gdyby nie to, że jesteś anonimem/no name. Wyrażanie swojego zdania ma dużo większy sens, kiedy jesteś odpowiedzialny za swoje słowa i się do nich przyznajesz... Jeśli chcesz coś pokazać to (według mnie) albo przedstaw się, albo przestań kreować się na wiarygodną osobe. Tyle na ten temat.

Wybacz ale sie z Tobą niezgodze, bo co ma do tego co ja pisze do tego jaki jest moj name w grze? Linari_back sie ujawnił i jakis wiekszy sens mają/miały jego wypowiedzi :D? Raczej nie, bo akurat on jest strasznie tępy i jedynie wulgarnie potrafil komus cos napisac/odpisac;d

A więc, wole byc anonimem i miec obiektywne zdanie niż zdradzic nick i byc podporządkowany jednej ze stron jak co niektórzy. Chyba ze zapomiales albo Cie nie było jak napisałem o konflikcie smerfa z gremarem. Powiedz mi czemu nikt z tych osób co sie ujawniły na forum o tym nie napisał?Wydaje mi sie że wtedy byłem bardziej wiarygodny (chodz jestem no name) od Ciebie, Restera, Montury bądz obiektywnego Infami. Chyba byles na vt jak infamia przeżywał ze to wyszło na jaw, mało sie nie zesrał by sie dowiedziec kim jestem i to nie dlatego ze głupoty napisałem i jestem no-name tylko ze brudy wylazły na jaw. ;d

Wiec jak napisałem wole byc no-name, a czy bedziesz wierzył co napisał no-nejm to Twoja sprawa.

btw.
A jak jakies tymusy\hytrusy pisza mi ze mam 120 wybotowanego knajta to beka z nich. Jak chca to im przytakne ze jestem 120knajtem. Jak powiedzą ze jestem noobem na rooku też im moge przytaknąc niech sie cieszą.

@tymusy
Mam nadzieje ze moje baje wam sie podobają

Smerfu 03-03-2009 03:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fan_Dzidzi2 (Post 2483443)
wszyscy wiemy hytry jak bylo,

mars pierdolony **** ojebal zwidka kase sobie wzial a itemy dal xespozowi
ty ojebales jamesa z toffina sobie wziales kase a toffince dales itemki

amen

ale ja nie stracilem nawet 10k w cash wiec nie wiem co sobie mogl wziasc Xd a co to za problem miec pare kk, bocil Hytrym, bocil paroma innymi charami to sobie cos odlozyl:p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:01.