![]() |
|
eart elementale dla 40 sorcow na paccu to jest extra exp 40k expa mialem tam bez bonus expa, na ancientach tez jest dobrze ale tam masz prawdopodobientwo ze padniesz 2/3 40 sorc od 2 ancientow pada jak chce, na eartach z samej kasy zawsze bylo tyle co zwastowalem manasow [WOI + FLAM] jazda, do tego loot bagi - steel shieldy + te axy czy tam cluby do worka i masz + ;]
--- RamosQ dodał 5 minut i 40 sekund później --- Cytuj:
|
A co powiecie na Djinny? Podobno exp całkiem całkiem i bardzo duży profit.
Przypominam, że mowa o 58 ED, 55mlv. |
nie, djinny to waste idz lepiej na port hope dragons albo venore yalahar czyterz cormaya
|
37 rp 71/56. Opłaca mi się epxić na frost giantach na Tyrsung? Będzie waste? I ile misji ice island trzeba wykonać aby móc tam pływać.
|
rób taski z tarantulami bo szybko schodza a mamusia daje nice loot ZAWSZE
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
37 rp 71/56. Opłaca mi się epxić na frost giantach na Tyrsung? Będzie waste? I ile misji ice island trzeba wykonać aby móc tam pływać.
|
Cytuj:
|
Mam 72 rp ze skillem 85, dużo kasy do wydania i wgl. Moje pytanie brzmi : Gdzie mogę wyexpić 100k + na tym lvlu (oczywiście nie chodzi mi o czas premiowany) ?
|
@Up
Leć na DL'e np na Darashi również możesz se Wyrmy klepać. Ale jak masz dużo kasy to wbij 80 lvl kup w ch*j ass'ków i leć na fro (kup se sfoty). |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wyrmy gdzie? I dl'e z czego klepac? enchki? jak się leczyć czy uciekać i wgl. I jak możesz to opisz tamten resp bo tam nigdy nie byłem;/ |
@up
co do dl,wypowiem sie,bo wiem DUZO na ich temat. Ja na swoim 85 ed nie uciekam przed nimi,bo jest ryzyko ze wyjdzie 2 albo nawet 3, i wtedy waste jest wieksze niz jak bije 1 w zwarciu [+ ryzyko zgona,550 hp mam tylko] zawsze staram sie bic tylko 1 dl, ew draga i dl, wal z enchantow,ewentualnie power bolt + arbalest i uciekaj , unikaj wave. To tyle ; p |
Cytuj:
|
Hm .. 100 najt z PACCem, po szukuje dobrego miejsca, Exp powyzej 80k/h, mam softy i full set'a, moze byc lekkie waste ale zeby nie bylo harda. Gram na Servie Non pvp wiec sporo miejsc mam przeplniony i na dragach yala lub ank to wgl nie da sie expic ? ;x jakies wasze propozycje? z gory thx ;]
|
Cytuj:
Cytuj:
|
:(
Otóż gdzie mam expić postacią 6 poziom taki ekwipunek
18:53 You see a viking helmet (Arm:4). It weighs 39.00 oz. 18:53 You see a plate shield (Def:17). It weighs 65.00 oz. 18:53 You see a chain armor (Arm:6). It weighs 100.00 oz. 18:53 You see a sabre (Atk:12, Def:10 +1). It weighs 25.00 oz. :baby: a tych xx/yy nie podam bo nie wiem gdzie to szukać :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:10. |
|