![]() |
|
z tych waszych rozmów na tym forum można się tylko śmiać powinniśmy dośtać medal za najśmieszniejsze forum na tibi.pl xD;p GZ wszystkim leveli
|
elo ludzie mam pytanie czy dma rade na Ef sorkiem na 28 lvl z 27 mlvl i jakie eq powinienem miec i co ze soba wziasc ?? :baby:
|
Cytuj:
Weź jakieś obszarówki na arcany i manaski ;) Powinno starczyc :D |
ah bo nie wiem gdzie se nim poexpic zeby nawet nice exp leciał :P:(
a na mintwalin albo czyms ? :P doradz stary gdzie sobie nim hadzać :P |
najlepiej idz na guardy z summonami
|
Myślałem też nad nieumrałymi pod DTD z summonem ?
albo DC na poziomie ghosty assasins itp tylko nie weim jaki summon tutaj bedzie lepszy ? |
dc nie proboj idz sobie lepiej na guardy wes 4bp manafluidow i 2 monki i jedziesz
|
kur*a idź botować, na raty na rooku-.-, bo pytasz się głupio gdzie expić za*******aj na gs'y i zacznij padać . xd
@ GDZIE TE SKRINY?X(X(X(X( |
|
Cytuj:
a jeżeli nie masz co robic tylko sie w*****ać to lepiej idź poszukać sobie dziewczyny |
Tyle jest na forum poradników...
Nie można poszukać,tylko musisz spammować w temacie ze zdjęciami ? ... HAHA ZARAZ BĘDZIE KŁÓTNIA XD! |
Tak jest tyle poradnikow w 90% gówno ...
a spam to to co wy robicie bo ja poprostu zapytałem a wy piszecie te wasze przygłupie komentarze która są jak najbardziej zbedne ... |
@Dark_Exhado
Z krzesła spadłem xDDD |
człowieku sam sobie odpowiadasz w postach up...
" Myślałem też nad nieumrałymi pod DTD z summonem ? albo DC na poziomie ghosty assasins itp tylko nie weim jaki summon tutaj bedzie lepszy ? " " ah bo nie wiem gdzie se nim poexpic zeby nawet nice exp leciał a na mintwalin albo czyms ? doradz stary gdzie sobie nim hadzać " |
Cytuj:
|
Cytuj:
mowi pierwoooj tutaj grozne sa te twoje wypowiedzi :| |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Dantezo..
Widze ze bocik nadal chodzi na arenie? ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:13. |