![]() |
|
Cytuj:
pożyjemy zobaczymy czas pokaże ;] ja tez licze ze magica polepsza bo własnie miałem go kupować ta tak apropo 21:33 You advanced from Level 99 to Level 100. |
Cytuj:
PS. Jak tu się wstawia screeny? Jak chciałem wstawić jeden to mi się tylko link wyświetlił :( |
|
|
Rany najazd paceryjczyków :P
|
Pograją trochę i zaraz znowu wrócą skąd przyszli xD
|
Fajne powiedziane, roześmiałem się [ Najazd... ] Dobre :)
Racja jest mały Najazd :P Jak już wcześniej mówiłem też jestem z Pacery. Zostaję tutaj do końca z wami. :] Pozdro. A teraz spadam wypić gorącą cherbatkę. Trzeba rozgrzać żołądek :) Ps. Musze Wytrenować skills, a potem Hard Core Exp :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
PS: po komentujcie moj poradnik w dziale wasze propozycje poradników <hodowla kwiatów XD> @rosan no jak sie do nich z gildią dobierzesz to na pewno xD |
Cytuj:
|
Przyszedłem na ten świat z myślą taką:
Ten świat to nie Noob świat. Nie ma Noobs Jest Looz, Ale już nie wiem czy w Tibii są jacyś normalni gracze [...] |
Cytuj:
\/ źle mnie zrozumiałeś :F |
Myślisz, ze ty blokujesz czasami ludzi [...] nie dokończe.
To ja nie będę bloczył? jasne, że nie będę bloczył bo wybrałem świat No-pvp Więc gram sobie tu bo mi się podoba. Ja nie NB żeby ludzi bloczyć, ale jak ci to sprawia przyjemność to Go-->Go Power Gamer. Ps. Ja Zakończam kłotnie. |
Cytuj:
|
@Miłosz
to sie też liczy @Good-natured hmm.. mam pytanie ... czemu ludzie mowia Taya Asta Ped*rasta? A i pamiętaj , na każdym świecie są nooby i idioci ... oo a co to ? taya asta deleted?uu |
Na Secura nie ma już pvp odkąd kilka osób dostało delete
|
@aran
nawet na tym forum musisz go tropic? |
Aran proszę cie wyjdz z tego forum i wracj na Pacere jak cos ci nie pasuje to powiedz to mamusi, a nie im. Śmiecisz forum nobku, NARA!
Taya Asta to był kiedyś mój char, ale dostałem Del. Taya Asta Pederasta to przez Arana Fujara. Wbiłem 5 lvl na Bocie nie mówiąc o innych i zaczoł bluzgac Nubek. |
ssij pałe taya.
|
Nie kocham Was...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:10. |
|