Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Still Knight 03-03-2009 22:07

[quote=montura;2484933]Dwa razy do ręki i raz do buzi. No i z tego co wiem Smerfu próbował jednego CM-a cukierkami przekupić ale się nie udało... diabetyk się trafił.[/QUOTE

Diabetyk nie diabetyk... za cukierka wszystko!

Sienx 03-03-2009 22:09

@Hytry

Nie macie Private venta :D:baby::o8o:]B);):p:evul::cup:

Kamila.S. 03-03-2009 22:28

Przeszedlam Faaaaak Land W 2 Dni

Yebro 03-03-2009 22:33

Nom, nie mają...

To mój vent :)

Kamila.S. 03-03-2009 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yebro (Post 2485086)
Nom, nie mają...

To mój vent :)

FAJNIE USTAWIONE BYLO ;DDDDDDDDDD moogliscie dalej akcje robic na saphira.

Yakky 03-03-2009 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez montura (Post 2484933)
Dwa razy do ręki i raz do buzi. No i z tego co wiem Smerfu próbował jednego CM-a cukierkami przekupić ale się nie udało... diabetyk się trafił.

Ja pierdo*e ;(8o:cup:
Rozjebało mnie to, po ch*ju ;D

Kamila.S. 04-03-2009 00:28

i kolejny pajment co Imargamy i Zwidki wzieli do siebie || a andi nic nie moze zrobic 3kk
imargam sciagaj dalej pajmenty a bedziesz jeszcze bardziej bogaty

Diablord 04-03-2009 00:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis (Post 2484111)
Wybacz ale sie z Tobą niezgodze, bo co ma do tego co ja pisze do tego jaki jest moj name w grze? Linari_back sie ujawnił i jakis wiekszy sens mają/miały jego wypowiedzi :D? Raczej nie, bo akurat on jest strasznie tępy i jedynie wulgarnie potrafil komus cos napisac/odpisac;d

A więc, wole byc anonimem i miec obiektywne zdanie niż zdradzic nick i byc podporządkowany jednej ze stron jak co niektórzy. Chyba ze zapomiales albo Cie nie było jak napisałem o konflikcie smerfa z gremarem. Powiedz mi czemu nikt z tych osób co sie ujawniły na forum o tym nie napisał?Wydaje mi sie że wtedy byłem bardziej wiarygodny (chodz jestem no name) od Ciebie, Restera, Montury bądz obiektywnego Infami. Chyba byles na vt jak infamia przeżywał ze to wyszło na jaw, mało sie nie zesrał by sie dowiedziec kim jestem i to nie dlatego ze głupoty napisałem i jestem no-name tylko ze brudy wylazły na jaw. ;d

Wiec jak napisałem wole byc no-name, a czy bedziesz wierzył co napisał no-nejm to Twoja sprawa.

btw.
A jak jakies tymusy\hytrusy pisza mi ze mam 120 wybotowanego knajta to beka z nich. Jak chca to im przytakne ze jestem 120knajtem. Jak powiedzą ze jestem noobem na rooku też im moge przytaknąc niech sie cieszą.

@tymusy
Mam nadzieje ze moje baje wam sie podobają

Porównujesz się do Linariego? Nie komentuje o.O

Jeśli chodzi o zebranie na temat botowania (nie nazwałbym tego konfliktem Smerfa z Gremarem), to nie ujawniam treści zebrań, a pozatym miałem wtedy bana na tym ~~~~~~~ forum i nie mogłem komentować twoich postów. Czy byłeś bardziej wiarygodny od reszty wymienionych? Oni nie koloryzują swoich postów, a Ty zawsze wszystko przejaskrawiasz i naginasz rzeczywistość, ale ktoś z poza venta, nie może tego zauważyć, bo nie uczestniczył w zebraniu.

Anegdociarz 04-03-2009 04:49

Baniki:

Artido Core
Warrior Antos
Tritii

ktoś zna więcej?

Fan_Dzidzi2 04-03-2009 08:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anegdociarz (Post 2485343)
Baniki:

Artido Core
Warrior Antos
Tritii

ktoś zna więcej?

Mar 03 2009, 16:14:46 CET, chyba jednak nie

dopalacz.Vis 04-03-2009 09:34

@diablord

Chyba zły przyklad podalem z tym linarim ;d A ten spór zaczoł sie szlachetnie a skonczyl materialnie, nawet slepy by to dostrzegl. Ale jak ktos ma pomysl i zarabia kase, a drugi chce mu dziure w portfelu zrobic, to wybacz.

Masmix 04-03-2009 18:22

Jak to zobaczylem to nie moglem sie powstyrzmac.
http://img164.imageshack.us/img164/6738/zzzzzz.jpg
http://img164.imageshack.us/img164/z...jpg/1/w672.png
Jołen po meczu legii.

Kamila.S. 04-03-2009 19:17

Imargam ile juz kasy z pajmentow masz ? BOGU

player01 05-03-2009 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 2484087)
@Dopalacz~
Twoje posty miałyby jakiś sens, gdyby nie to, że jesteś anonimem/no name. Wyrażanie swojego zdania ma dużo większy sens, kiedy jesteś odpowiedzialny za swoje słowa i się do nich przyznajesz... Jeśli chcesz coś pokazać to (według mnie) albo przedstaw się, albo przestań kreować się na wiarygodną osobe. Tyle na ten temat.

A ty kim jestes jezeli wypowiadasz sie jako diablord?
Nikim! Taki sam anonim jak dopalacz wiec moze zwolnij przestan 'myslec' i zacznij uzywac musku

Anegdociarz 05-03-2009 02:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masmix (Post 2485831)
Jak to zobaczylem to nie moglem sie powstyrzmac.
http://img164.imageshack.us/img164/6738/zzzzzz.jpg
http://img164.imageshack.us/img164/z...jpg/1/w672.png
Jołen po meczu legii.

Jołen ciekawe czy w rl też tak kozaczy jak w grze? haha

Anegdociarz 05-03-2009 03:35

Panowie i panie,

Najnowsze newsy z Furory.

Kolek el'Baq, ktoś kto jedynie swoim stażem zasługuje na szacunek, bo całą resztą ukazuje obraz i potwierdza regułę, że w Tibię grają tylko chłopcy z domów dziecka o poziomie umysłowym debila, nadaje nowe prawa gry.

W skrócie:

Kołek kupił Pastucha. Pastuchem zapłacił payment Katrilce i Imargamowi w wysokości kilku milionów, Katrilka i Imargam wziął całą kaskę dla siebie miejąc na całą gildię jak to się mówi potocznie "wyjeb...", no i oczywiście zezwolił Kołeczkowi expić swojego nowego Axemastera pro-botera.

Wtem odezwała się osoba, która zeszła już w Vision na dalszy plan. Dawniej lider Duskiness, dziś popychadło Andrzeja i ekipy postanowił zabrać głos.
"Pier... mnie kto expi Pastuchem, rookuje tego chara choćby nawet moja stara go kupiła, zasada jest taka, że temu złodziejowi nie ma wybacz, i moja noga nigdy nie postanie na Tibii, póki char tego szczura nie będzie tepiony." Zapewne Czipsu wyobraził sobie minę prawdziwego ownera Pasterza, który ciesząc michę będzie obserwował jak przebija levelem sorka Czipstera.
Katrila jednak uciszył swojego pieska, bo przecież wiadomo kto tu rządzi, a przemyślenia i ogólnie myślenie, niech Czips lepiej pozostawi innym.
Wynikła więc mała sprzeczka, kilka osób wręcz wstrzymało swoje myśli, bo ba, w Vision&Dusk nawet myśli przeciwko Katrilce mogą być karane...

Andrzejek w sposób kulturalny wytłumaczył Czipsowi żeby skulił ogonek i poszedł na solarium razem ze swoimi kolegami, bo dobrze im to zrobi.

Echem zabrzmiało "Czipsu left the channel".

Jak dalej potoczy się ta historia? Czy Czipsu stuli pyszczek i pozwoli znienawidzonemu charowi bocić do woli i wbijać lvle, Kołkowi i Katrilce śmiać się z niego po tym jak juz wyszedł z vt, czy postawi na swoim walcząc o własny honor i imię, o którym już tak dawno w pozytywnym wydźwięku nie było słychać?

Czy pokój na Furorze zostanie znów zachwiany?
Czy ludzie, którzy mają zasady będą w stanie przeciwstawić się Katrilce, który będąc tibijskim-biznesmenem wraz ze Smerfem pomiata ludźmi jak plebsem? Czy Jołen w ten piątek straci dziewictwo?

Na te i na inne pytanie - odpowiedzi już wkrótce.

Ratillt 05-03-2009 03:55

Wydaje mi sie ze Anegdociarz i Dopalacz.Vis to te same osoby. Smerfu sprawdzaj ipki :P

Anegdociarz 05-03-2009 05:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ratillt (Post 2486413)
Wydaje mi sie ze Anegdociarz i Dopalacz.Vis to te same osoby. Smerfu sprawdzaj ipki :P

Weź mnie nie obrażaj azjato.

Pod względem administracyjnym kraj dzieli się na 12 wilajetów (andiżański, bucharski, chorezmijski, dżyzacki, fergański, kaszkadaryjski, namangański, nawojski, samarkandzki, surchondaryjski, syrdaryjski, taszkencki).

Do którego należysz?

Fan_Dzidzi2 05-03-2009 07:49

on do taszkenckiego

Ratillt 05-03-2009 08:01

tak ja z taszkenckiego

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:24.