![]() |
Prawda!
Ja jako najseksowniejszy (czyli najlepszy też) członek Młodzieży Wszechpolskiej krótko i zwięĽle mówie - ROMAN GIERTYCH NA PREZYDENTA! JEGO ROZPORZˇDZENIA WINNY ZOSTAĆ WPISANE DO KONSTYTUCJI ABY PRZEZ LATA NIKT NIE MÓGŁ W NIE INGEROWAĆ! |
VETO! Toż to jest Romkofikacja!
|
Ach jak to dobrze ze pan Marcinkiewicz wrócił
@Joanna: Ja ciebie kocham :* |
Cytuj:
|
Warcholstwo się szerzy i dziadostwo. Jeszcze chwila i jakem Premier się zdenerwuję!
A teczki nie ma, spłonęła w przypadkowym pożarze. Podpisano, Ja, Jarosław. |
LOL. Cał± noc że¶cie tu dyskutowali? :p
|
Panowie, Panowie! Co z dziećmi nienarodzonymi?! Trzeba zgłosić poprawkę do konstytucji by chronić życie ludzkie już od plemnika! Kara ¶mierci od każdego plemnika utopionego w toalecie, wtartego w chusteczkę!
|
Wojtus, Wojtus, wypi.erdalaj.
|
Ustawa przyjęta i zatwierdzona.
Podpisano, Ja, Jarosław. |
Cytuj:
Jak można tak plemniki marnować! Tak nie można, przecież to prawie jak nienarodzone dziecko! |
Cytuj:
|
Wojtu¶, a Ty już wyrobiłe¶ normę?
|
Cytuj:
|
Mam dowody ze Wojtusiowi pomagali inni posłowie w wyrobieniu normy.
|
To moze wprowadzimy kare smierci dla rodzin ponizej 2 milionow dzieci i wylaczymy z tego obowiazku koalicjantow?
|
To moze wprowadzimy kare smierci dla rodzin ponizej 2 milionow dzieci i wylaczymy z tego obowiazku koalicjantow i ich elektorat?
|
Tee, ten tam z PSLu!
Pan nie kłamie! Wojtu¶ czysty jak łza jest. Pan nie wiesz, ze on by nie dał sobie pomóc? To by był grzech, to by było nie po Bożemu! Zbysiiu, nie! To zły pomysł! Ja za młody jestem, nie mam jeszcze takiej siły coby plemników na 2mln dzieciaków wyprodukować ;-( |
Z twarz± tak± jak moja, wyrobiłem dwukrotn± normę, dlatego mamy tyle stadnin koni na ¶wiecie!
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Czyżby Pan Premier wydał wyrok ¶mierci na samego siebie?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:38. |