![]() |
Cytuj:
Kozak.. -,- Legion ssie, a do tego ma lidera idiote. Członkowie Legionu są zbyt pewni siebie, myśląc że te 300 osób będących w Shadow i SA to sami puści idioci, którzy myślą że w masie siła. Co raczej prawdą nie jest, o czym wkrótce się przekonacie, między innymi sam to utwierdzę : ) |
A ja ledow zacząłem i suzkam ludzi w okolicy (kontynent 55) do pomocy i sojuszu :P
|
Cytuj:
Nie wiem, co wy w polskich plemionach widzicie... W2/W4 na TW ma większą szybkość, więc zabawa jest fajniejsza, bo nie trzeba czekać miesiąca na 5 włóczników ;> |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do taranów i konnicy - server 4 angielski jest dzień KRÓCEJ, konnicę sam posiadam (taranów jeszcze nie), a top plejer podchodzi pod 1k punktów. |
btw - ktoś jest na 54 kontynencie to już go nie mgoe dopaść jak jestem na 55? (to raz :P) dwa - jeżeli nie mgoe, to nie popykam z Lasoochem. Jeżeli moge, to może walne tam drugiego guba ale nigdzie więcej :P |
Cytuj:
I pykaj z Lasoochem ; ) edit: głupio to wygląda, jak co drugi post mój, więc teraz tu napiszę: down: zawsze możesz grać na obu ; ) |
zostaje na plemionach, mam 410 pkt i nie chcem tego tracic
|
Dobra lasooch.
Pytanie zalezne od tego, cyz tam pójde ile surówców mi dasz? </suszy zęby> |
to dawaj cwaniaku ja mam duże wojsko nie dasz rady :> nawet w 5 nie dalibyście rady na moje wojsko
|
Cytuj:
Nie niedalibyśmy rady, tylko nawet 75 pikinierów i 75 mieczników połączonych z murem na 8 może rozwalić ~700 pikinierów ;d. Może ty spróbujesz do mnie wjechać? =) |
mur na 10 i 100 pikow i 70 miecznikow i dalej rosnie. kto wpadnie?
|
Cytuj:
|
dawaj zatakujesz kogoś z naszych lecą wszyscy
|
@Las:
A to nie ide ;) jak co to na gg wal xD @up: A na mnie ktoś się rusyz? No?! No?! Wszyscy tacy bojowi, a na mnie nikt nie pójdzie! <pomija fakt, że pewnie jest za młody by go atakować> :P |
ja już 500 punktów to jak dla mnie
wystarczająco |
@up
a to ciekawe, bo na stronie pisze ze nawet 400 nie masz, baa, nawet nie jestes w legionie! |
bueheheeh wydało się
|
emm a ja mówiłem że mam taki sam nick jak tutaj lol :/
|
910 marchewki ^BLX^ 398 1 398
Pffff... :d EDIT No to podaj swój nick =). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:34. |