![]() |
Cytuj:
czemu ginie tylu irackich policjantów z rąk rodaków ? chyba nikt nie wierzy że Irak pogodzi sie z tym wyrokiem a śmierć dla Saddama to nie jest kara, kolejny męczennik który zginie z rąk USA, może nie bezpośrednio ale zawsze pozatym Saddam mordując 'szyitów' postępował zgodnie z prawem, które obowiązywało wtedy w iraku |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jesli prawo by mialo dzialac w stecz to za zabijanie/gwalcenie niewinnych cywili w wietnamie powinni wszystkim zolnierzom jaja z piiiii powyrywac. XD hehe Wyrok nie sprawiedliwy. A dlaczego? zaraz powiem/napisze: Ten czlowiek jak umrze bedzie mial esy-floresy po smierci i bedzie mial dobrze, nawet nie bedzie musial isc do sklepu po p. toaletowy. A co da jego zabicie? bedzie mial lepiej po drugiej stronie swiata oo nie lepiej zeby odcierpil swoje TU na ziemi, a nie spieprzac i zostawic taki burdel bez rachunku. Niech go zamkna w pomieszczeniu z pedalami lub przygniesc go kartonami z lajnem. :D Nie wiemy co bedzie po smierci (niebo/pieklo) wiec lepiej kierowac sie tym co my znamy, a nie klasc tylko na jedna karte.(bo kto wie co bedzie po smierci) P.S Ja sie tu nie kieruje agresja tylko "rownowaga" (bierzesz, zaplac). |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ponad 90% z was zgadza sie z wyrokiem, a ja mowie nie, nawet najwieksi terrorysci na to niezasluguja. Irakijczyk jest terrorysta dla nas, amerykanow i innych krajow, a my jestesmy terrorystami dla nich. Terrorysta zwalcza terroryste proste. Dla nas Saddam Hussein byl terrorysta dla nich Bush. Oczywiscie nie dla wszytkichm w sumie mozliwe ze nawet dla mniejszosci tak bylo, nie zastanawialiscie sue czeny amerykanie pojechali do Iraku? Saddam to byl tylko pretekst, oni pojechali tma dla ropy. Czy naprawde uwazacie ze smierc jednej osoby przywruci zycie tych wszytkich ktorzy zgineli? To sie mylicie. Nauczcie sie wybaczac, pamietacie swietej pamieci Jana Pawla II mimo ze jestem osoba niewierzaca w Boga to uwazam ze to byl najwiekszy czlowiek XX i XXI w. potrafil przebaczyc osobie ktora probowala go zabic.
Pozdrawiam. |
Śmierć jest za lagodna kara dla niego. Wg mnie powinien wyladowac w wiezieniu o naprawde ostrym rygorze, wtedy dostalby po dupie. A tak pomeczy sie kilka chwil i koniec.
|
A mają go powiesić czy otruć?
|
@Kamos: stryczek...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Dregar:
Nauczmy się wybaczać, wypuśćmy wszystkich morderców z pierdla, może się zmienią, co nie?;p @Topic: Bawia mnie ludzie, którzy piszą, że śmierc przez powieszenie jest zbyt brutalna, że cofamy się do średniowiecza, ze to nie humanitarne itd... a potem pisza zeby wsadzić go do klatki o wymiarach 1mx1m, 10m pod ziemią i dawać mu do jedzenia gówno. To jest dużo bardziej humanitarne, no nie? |
@up
a czy zamachowiec ktory atakowal Jana Pawla II wyszedl? nie mialem na mysli wypuscmy wszystkich mordercow ... tylko po co na swiecie kara smierci wyobraz sobie jak by ktos z twojej rodziny (niekoniecznie najblizszej), albo jakis dobry znajomy zabil kogos, tez powinni go powiesic ? no chyab raczej nie. |
Cytuj:
|
no i stalo sie (podobno). klik
I jak? I nijak. To ja tylko czekam na doniesienia o zamachach w krajach europejskich/usa w ramach odwetu... |
Dostałem na gg łańcuszek,że o 04:00 Nad ranem jest transmisja na Polsacie,ale sprawdziłem na stronie Polsatu i ch**o było.
Edit: Cytuj:
|
czek dis ałt:
http://youtube.com/watch?v=hVk155U1mF0 |
Pewno sobowtora powiesili.Teatr medialny.
|
Cytuj:
|
Ma to na co zasluzyl.. jesli to nie kant z tym jego powieszeniem ;X
|
dobrze się stało,z resztą nie tylko takich jak on powinno się wieszac , chociaz żadna kara w tym wypadku nie byłaby dobra ,bo on powinien zginąc tyle razy ,ilu zabił ludzi:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:18. |