![]() |
ojeeej skończcie wreszczie ten sznureczek :Dbo jak do mnie dojdzie to masakra x_X :P
|
@MKM
Hmmm... Więcej to jak ja bym zrobiłą, to ktoś miałby problem z pociągnięciem tego dalej :D. Ale i tak muszę jeszcze poćwiczyć te plecionki, na drugi raz zrobię tak, że sznureczek wejdzie "w mój rewir" i potem wyjdzie identycznie, ale w międzyczasie przeplotę go przez całe miejsce jakie sobie wyznaczę na pracę :D. Narazie bawię się PSem, bo robię gazetkę na informatykę :P |
Na razie prace zostaja przerwane, aczkolwiek nowe części "artworma" będą dodawane kiedy tylko znajde czas :).
|
@up
... To mają być jaja? Nick... ;/ |
Oj cos mi sie niepodoba. Dlaczego ban i brak avka.. Ale jeszcze do tego taki post. Trzeba sie go zapytać...
No to jedziemy dalej ;p? |
Ano, jedziemy z tym koksem dalej, by nie było, ktoś był moim tak wielkim fanem, że postanowił się pode mnie podszyć ;] Ja jestem jedyny, "Jestem kimś. Mieszkam na forum gdzie wszyscy patrzą na mnie jak w tęczę. No chyba, że coś nie-halo, bo wtedy nie śmią spojrzeć mi w oczy. Co zresztą doskonale rozumiem, bo takiego autorytetu jak ja to się nie spotyka codziennie…" ;]
|
Wieszok, tylko nie popadnij w samouwielbienie.. :P
Czyżby PiW zapomniał że się zemną zamienił miejscami w naszym artwormie..? @Down Jeżeli chcesz być wcześniej w kolejce, to proś ludzi na pw. Cytuj:
|
A powiedzcie mi czy istaniałaby możliwość przyspieszenia terminu oddania pracy, tj. móglbym zająć miejsce wyżej w tabeli gdybym poprosi? Albo mógłbym zastąpić kogoś kto zrezygnował? Rozważam właśnie zadeklarowanie się ale chciałbym móc szybciej zrobić pracę, nie czekać tyle czasu :D
PS. To jak się podszyję pod MKM i będę CKM xD Sory za offtopa i beznadziejny humor xD @down, down Ok, postaram się jakoś "wcisnąć" się w listę, ostrzegam tylko, że praca nie będzie piękna, no może będzie poprawna. Mógłbym zrobić pracę ołówkową, w tym jestem lepszy niż w grafice komputerowej. Dzięki za odpowiedź. |
Mnie można przesunać w dół :/ sry chłopaki i dzieczyny ;p brak czasu :////
|
@MKM: oj za późno, już sobie ołtarzyk buduję :P
A może tak sam stworzyłem Wleszoka? ;] Ach te teorie spiskowe :P @Hrabia_Citizen: pogadaj z kimś kto jest na liście przed tobą, jak zechce się zamienić, to ja nie widzę problemu :) @PiW: nieoficjalnie, oficjalnie zresztą też, lądujesz na dole :P szkoda, że nie miałeś czasu, ale masz jeszcze szansę :P A od jutra czas Khazid'a teraz idę spać, uzupełnię wszystko jutro ;] |
Ja już moje skończyłam :P
http://img182.imageshack.us/my.php?image=kenixiahg6.jpg :P Dzięki MKM za poprawki :D |
Moja kolej... Całkowity brak pomysłów, ale będzie dobrze...
@down ta kompresja to chyba moja wina.. :P |
Kenixia pieknie tylko troszke za duza kompresja przez co troche brudno. Ale nie spodziewalem sie tak dobrej pracy.
|
Nooo fajna praca :D Widac postęp ;)
Wreszcie niedlugo moja kolei :D:D , btw. MKM nie musisz sie spieszyc xD , bo nie mam ps'a >.< Oo , a moze ktos z was ma key-gena do Photoshopa 9.0 CS ?? PLX, to wazne jak cos to wiadmosci na PW Pozdr0 B) |
Wieszok, zapisz mnie do kolejki, zrobię pracę ołówkową :D
|
Kurcze zrobiłbym prace do artworm ale tablet mi kolega zabrał więc może kiedy indziej
|
Moja część : )
http://mkm2006.fm.interia.pl/mkmekk.jpg To teraz niech się Kwaso przez weekend i jeszcze troche męczy.. ;] |
up@
Ładniutkie oO Dla mnie miodzio :D:D Tylko dzisiaj za to sie nie wezme (melanz) i jutro raczej tez nie :/ (kac) w niedziele pewnie nauka ale postaram sie zrobic :D:D Pozdr0 pozdr0 piwo z wami B) |
Woow MKM to jest Super Kwaso już sie niemoge doczekać :]
|
@up
Ano racja, widać rękę mistrza... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:45. |