![]() |
Bosheeee poprostu każdy lubi swoją muzykę i myślę, że o to chodziło w tym temaciea nie o to która jest lepsza...
Każdy człowiek jest inny, inaczej się ubiera i innej muzyki słucha dlatego "o gustach sie nie dyskutuje" Ja słucham HH i czasem nawinie się jakieś Techno a jednak nie mam nic do metali bo rozumie, że oni lubią swoją muzykę tak jak ja HH. PROSTE ! |
kichakichakicha
|
Polcay niestety nie umieja robic dobrej muzyki. Wieszkosc ludzi woli nawet nie slyszec o polskiej muzyce np tak jak ja wole sobie posluchac czegos pozadnego z zagranicy glownie rock i hip-gop ;p
|
Cytuj:
14letni wierny fanie hip hopku ;] muzyka Polska w niektórych dziedzinach idzie do przodu w niektórych się cofa proste,nie wszystkim będzie się to podobało |
Cytuj:
Hip-Hop moj drogi slepo zapatrzony w techno przyjacielu jest muzyka duzo bardziej ambitna od tego twojego umc umc umc umc jaaazdaaaa! Chociaz i tak jej nie trawie to mimo to techno ======================== hip-hop. Taaaaaaaka roznica. |
Teraz:
C4, Tlen, Red emperez, Xanax, Grajstasiek, Inga and Szerszen, Helicobacter, Transfuzjon, Legwan, Zova, Lilu, the poise rite, Deathcamp Project, Bracia Vanitas, Haiku Fristajl, kOnFuZz, Ploosh, Les bigos, Kombajn do zbierania kur po wioskach, Kolorofon, Oranzada, Yeshe, Hetane, Children, Freak of Nature, Her, Materac, Bukartyk and Sekcja, teatr Kotelioty, Jeszcze raz, Thuoc, Poza cisza, letko, Drewno from las, Iwo, Smoj je wafel. I tak pewnie nie znacie żadnego z nich. |
Znam aż 2 słownie dwa zespoły które wymieniłeś i nie przemawiają do mnie swoją muzyką...
|
Cytuj:
Nie wypowiadaj się o muzyce o której nie masz pojęcia. Nie mam zamiaru prowadzić dyskusji z jakimś idiotą który myśli, że pozjadał wszystkie rozumy, broniąc swojej "świetnej" muzyki. Wielki fan, ambitnej muzyki ;o Cytuj:
|
Cytuj:
AP to jest EP'ka ;) Czyli mozna rzecz tak jak Jade minialbum :) |
@PiXiK
Nawet średni hiphop jest lepszy od najlepszego tekno. Ma przynajmniej szansę, żeby nieść przesłanie. No, ale skoro ty wolisz 'imadżinejszyn!', to twoja sprawa. |
A ja się nie zgodzę. Bo spora część muzyki techno wywodzi się z modów sceny komputerowej, które niejednokrotnie niosły przekaz.
|
A czy muzyka koniecznie musi niesc przeslanie? ;]
|
Cytuj:
|
Taaak... A Rock & Metal niosą przesłanie o szatanie :d.
|
Cytuj:
Cytuj:
A to odrazu musi byc jakies przesłanie? Pare "gwiazd" hiphopu mogło by się opanowac ze swoimi "głębokimi kawałkami z przesłaniem" - chociażby stołeczny Hemp Gru... Znacznie bardziej do mnie przemawia przesłanie z rock'n'rolla, czyli pij piwo, rób imprezy, uprawiaj seks. |
o HG nie mówmy, kiedyś ich słuchałem, ale doszedłem do wniosku, że właśnie oni tylko thcthcthc i hwdp :s
|
A ja lubię/słucham nadal. Kocham ocenianie rapu na podstawie 1 piosenki z płyty (o policji oczywiście)... Mają wiele dobrych kawałków...
@ DOWN Twierdzisz,że tworzenie techno jest prostą sztuką? No na pewno trudniejsze to od metalu.... Pozatym mimo iż od jakiegoś czasu słucham coraz mniej techno,i coraz więcej rapu,to vekegi is lame w tym temacie. I zamknij ktoś ten temat,bo źle się skończy... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
tworzenie techno jest trudniejsze od metalu? lol, leze
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:23. |