![]() |
[quote=Rycerski Cinek;1096817]http://images.tibia.pl/forum/images/editor/quote.gif
Umieść zaznaczony tekst w znaczniku Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Heh, chyba pierwszy raz jest jakiś teaser który nie ma żadnych minusów. Jak zawsze pozostaje czekać na teaser #3 gdzie powinny być informacje dotyczące bardziej walki czy ogólnie profesji. I dobrze że na rooku będzie bank, w końcu rook będzie bezpieczniejszy i newbie nie będą musieli robić nowej postaci gdy się zginie (jak się zginęło na rooku na 2lv> to się nie opłacało dalej grać tą postacią). Cipsoft widocznie zabrał się za czytanie pomysłów graczy ;]
|
Mam nadzieje tylko że bank bedzie miał PZ bo pomyślcie co bedzie sie działo jak w kolejce bedzie 10 osób i kazdemu bedzie sie spieszyc :D:D
A jak jeszcze jakis porywczy bedzie :P |
Heh
a może bedzie można robić napady ;P
Bedzie Super |
Nice
Żadnych minusów jak narazie... Podoba mi się ten update. Zapowiadają się święta z Tibią. :P
|
Konto w banku i dziennik zadań to chyba 2 pierwsze rzeczy dla FACC w tym update. Ale cieszę się, takie konto to może być dobra rzecz. Zawsze trochę więcej roboty dla hackerów, bo nie wystarczy już wyczyścić depo.
|
Cytuj:
|
Fajne usprawnienia , wreszcie na rooku nie trzeba bedzie trzęść gaciami ze padniesz i caly dorobek poszed.:]
|
Mam pewne pytanie:
Czy jezeli sa quest NIE ODKRYTE to tez beda pokazane na tej liscie?B) Bedzie smiesznie jak bedzie pisalo : Magiclong sword quest :) |
Cytuj:
jesli o mnie chodzi to CIPki sie postaraly o prezent pod choinke;) |
Cytuj:
|
Brawo!
Wreszcie jakieś zmiany na Rook'u:)).Już myślałem że zapomnieli o tych biednych nowicjuszach:). Koniec z wiecznym staniem na rynku i krzyczeniam : Sell 3x Mace :)...naprawde brawo Cipki:cup:
|
Nareszcie pomyśleli o faccach! <cmok> a poza tym będzie na pewno fajnie, nie mogę się doczekać!
Jedyny minus to to, że rezczywiście będą czatować i dedać pod bankami. Chyba, że CipSoft znów wymyśli coś genialnego... |
Cytuj:
W banku bedziesz mogl zdeponowac tylko pieniadze ;] nie itemy :> |
@UP
pfi.. narazie nie spotkalem nikogo stojacego pod bankami obowiazujacymi teraz w tibii do wymiany gp-platinum-crystal.. bez obaw:p nawet jesli to sa sposoby na PK:evul: |
@up
Wszystko sie moze zmienic :) |
Może banki będą w bliskim sąsiedztwie do DP i Protection Zone... w takim wypadku problem PK zniknie:))
|
Cytuj:
|
Wystarczy wpakować do banków skrzynkę na listy i po kłopocie. Przed wyjęciem kasy adresujesz parcela, po sekundzie wysyłasz i już;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:35. |