Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe elementy gry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=103526)

Vicious 25-11-2006 10:51

[quote=Rycerski Cinek;1096817]http://images.tibia.pl/forum/images/editor/quote.gif
Umieść zaznaczony tekst w znaczniku
Cytuj:

Raz pisze: Każda postać;
A raz pisze:Pamiętaj, domki oraz inne atrybuty, jedynie dla PACC.;
Co przez to mam rozumiec, nie powinno pisac odrazu "Kazda postac z Premium Account"?

ten tekst
Cytuj:

Pamiętaj, domki oraz inne atrybuty, jedynie dla
jest napisany przez tibia.pl na tibia.com nie ma czegoś takiego.

Cytuj:

@Zmiany w domkach
Czy ktos z was pomyslal ze to znaczy ze bedziecie mogli odjac/dodac lozko w domku?
Ja np. mam bardzo duzy domek z tylko 2 lozkami!! W tej chwili sobie kupie jeszcze 1 czy 2 i nie bede juz sie musial wpraszac ludzia na kwatery.
Sam się nad tym zastanawiałem przydało, by się chociaż przesuwać łóżka(ciekawe jak zrobią wciąganie łóżka na 2 piętro). :P Ci którzy mają Gh będą sobie robili hotele kupią XXX łóżek i będą je wynajmować :P

Elder Nagan 25-11-2006 10:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gremlin (Post 1096851)
@Nic nie daja innym profesja
@Zmiany w domkach
Czy ktos z was pomyslal ze to znaczy ze bedziecie mogli odjac/dodac lozko w domku?
Ja np. mam bardzo duzy domek z tylko 2 lozkami!! W tej chwili sobie kupie jeszcze 1 czy 2 i nie bede juz sie musial wpraszac ludzia na kwatery.

ty chyba nie czytales tego co napisales

slimaczek 25-11-2006 11:23

Heh, chyba pierwszy raz jest jakiś teaser który nie ma żadnych minusów. Jak zawsze pozostaje czekać na teaser #3 gdzie powinny być informacje dotyczące bardziej walki czy ogólnie profesji. I dobrze że na rooku będzie bank, w końcu rook będzie bezpieczniejszy i newbie nie będą musieli robić nowej postaci gdy się zginie (jak się zginęło na rooku na 2lv> to się nie opłacało dalej grać tą postacią). Cipsoft widocznie zabrał się za czytanie pomysłów graczy ;]

Gareen 25-11-2006 11:50

Mam nadzieje tylko że bank bedzie miał PZ bo pomyślcie co bedzie sie działo jak w kolejce bedzie 10 osób i kazdemu bedzie sie spieszyc :D:D
A jak jeszcze jakis porywczy bedzie :P

Maderi 25-11-2006 11:57

Heh

a może bedzie można robić napady ;P

Bedzie Super

Harry Xin 25-11-2006 12:09

Nice

Żadnych minusów jak narazie... Podoba mi się ten update. Zapowiadają się święta z Tibią. :P

tomektrz 25-11-2006 12:11

Konto w banku i dziennik zadań to chyba 2 pierwsze rzeczy dla FACC w tym update. Ale cieszę się, takie konto to może być dobra rzecz. Zawsze trochę więcej roboty dla hackerów, bo nie wystarczy już wyczyścić depo.

Kumulus 25-11-2006 12:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kratek (Post 1095788)
Bo się nie znasz... jak ja grałem w tibie 7.6 ty niewiedziałeś do czego stołek służy

ja jeszcze pamiętam jak 3 lata temu nie było skulli i itemy i runy miały taki badziewny wygląd. Tibia 7.1 to chyba była :P

smikki 25-11-2006 12:29

Fajne usprawnienia , wreszcie na rooku nie trzeba bedzie trzęść gaciami ze padniesz i caly dorobek poszed.:]

matiiii 25-11-2006 12:36

Mam pewne pytanie:
Czy jezeli sa quest NIE ODKRYTE to tez beda pokazane na tej liscie?B)

Bedzie smiesznie jak bedzie pisalo : Magiclong sword quest :)

Tristo 25-11-2006 12:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez matiiii (Post 1097052)
Mam pewne pytanie:

hehehe,sluszna uwaga:p dlatego napewno tak nie bedzie:baby:

jesli o mnie chodzi to CIPki sie postaraly o prezent pod choinke;)

Vicious 25-11-2006 13:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez matiiii (Post 1097052)
Mam pewne pytanie:

Będą wpisane tylko te które zaczołeś lub skończyłeś. Tak jak w spell book nie masz wszystkich zaklęć tylko te które kupiłeś

Rogue 25-11-2006 13:05

Brawo!

Wreszcie jakieś zmiany na Rook'u:)).Już myślałem że zapomnieli o tych biednych nowicjuszach:). Koniec z wiecznym staniem na rynku i krzyczeniam : Sell 3x Mace :)...naprawde brawo Cipki:cup:

Shiantis 25-11-2006 13:06

Nareszcie pomyśleli o faccach! <cmok> a poza tym będzie na pewno fajnie, nie mogę się doczekać!
Jedyny minus to to, że rezczywiście będą czatować i dedać pod bankami. Chyba, że CipSoft znów wymyśli coś genialnego...

Gareen 25-11-2006 13:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shiantis (Post 1097108)
Nareszcie pomyśleli o faccach! <cmok> a poza tym będzie na pewno fajnie, nie mogę się doczekać!
Jedyny minus to to, że rezczywiście będą czatować i dedać pod bankami. Chyba, że CipSoft znów wymyśli coś genialnego...

A to niby czemu juz nie bedziesz musial?
W banku bedziesz mogl zdeponowac tylko pieniadze ;]
nie itemy :>

Tristo 25-11-2006 13:09

@UP
pfi.. narazie nie spotkalem nikogo stojacego pod bankami obowiazujacymi teraz w tibii do wymiany gp-platinum-crystal.. bez obaw:p nawet jesli to sa sposoby na PK:evul:

Gareen 25-11-2006 13:12

@up
Wszystko sie moze zmienic :)

Rogue 25-11-2006 13:30

Może banki będą w bliskim sąsiedztwie do DP i Protection Zone... w takim wypadku problem PK zniknie:))

Gareen 25-11-2006 14:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rogue (Post 1097162)
Może banki będą w bliskim sąsiedztwie do DP i Protection Zone... w takim wypadku problem PK zniknie:))

Obawiam się że CipSoft nie będzie aż tak wspaniałomyślny

Ginaw 25-11-2006 14:29

Wystarczy wpakować do banków skrzynkę na listy i po kłopocie. Przed wyjęciem kasy adresujesz parcela, po sekundzie wysyłasz i już;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:35.