![]() |
@up
UAHuahUhauHAuHAuAHuAHuAH n00b plx? Chyba nie widziales jak Nemtor szedl na jana myslal ze tam tylko 2 czlonkow EM a bylo 10 + i Utani gran hur i tyle bylo go widac:baby: Jak dla mnie te 3 gildie mogly by byc bez wojny ale niech cwaniacy ida na nowy serv :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Maly w aktach rozpaczy moze szykowac cos na Zeta, bo i tak ma juz pograne na Aldorce, i slyszalem ze jest w ekipie na new server i tylko czeka az takowe powstana
@Btw Jaki jest aktualny wynik tej wojny :P?? ~~~~~~HAIL CO + ANIMA~~~~~~ |
@up
EM(12) vs CO + Anima (9) Roshar ale wkoncu znudzi wam sie odrabienie lvli :p |
Cytuj:
|
No moze przesadzilem z ta polowa EM:p , ale maly moze Zetowi co najwyzej gałe spalić...
|
Cytuj:
EM robi wszystko co może w takiej sytuacji - stara się wam utrudnić życie jak tylko można. |
Ice Max
Dec 27 2006, 00:07:42 CET Killed at Level 105 by Nemtor and by Roshar No Roshar Gz'cik widze ze CO nie ¶pi P.S. Ice Max'a mam w dupie:p , czekam na zgon malego... |
@up
to sobie poczekasz Zecik sam wizakowi tez moze olbizac poki wizak ma uhy nemtor go nie zabije;) No chyba ze Wizak tylko lvle umie bic :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nemtor z UE 1000+ z SD 500+ burst 150+ i jeszcze ta szybkosc, a wizak ma slabe pvp, jest dobry tylko z ekip±... Zreszta nie bede czekal zbyt dlugo, wystarczy ze wizak wpadnie gdy nabije na kims fraga i 15 min. pz lock, jak dobije ekipa z CO to po malutkim. Mieli juz okazje kiedy zabil Mase, ale cóż... |
Cytuj:
|
Maveli dobrze umiesz liczyć :) i te liczenie wiesz gdzie mozesz sobie wsadzic?;)
Za duzo OTS |
Cytuj:
|
Jak byscie grali na Danubi tak jak i zobaczyli jak zecik wymiatal w wojnie Bad Boys vs Lil'Demo to byscie szybko uwierzyli ze by poskladal wizaka w kilka minut;]
|
Cytuj:
|
Bez kitu chyba za duzo pobiegales kolego na otsach, jeszcze moze mi napiszesz ze uzyje do tego Mana Runke ?? i rozjebie kilkanascie demonow na raz ??
Zal pupe* :) sciska A jak takis cwany to sam ubij *rwa malego a nie : "Czekam na deada wizaka..." __________________________________________________ ________________ PS: Pewnie myslisz ze swoim 300 MS z OTSa bys go poskladal ?? Obudz sie ... |
@up up
A gdzie ja tam mowie, ze moze walnac to wszystko na raz inteligencie?? @up A po za tym jestem pewien, ze nemtor by uwalil wizaka, bo widzialem juz kiedys akcje na test servie kiedy nemtor ubil setzer gambler'a solo (setzer wtedy mial 219 MS a nemtor 155), wiec przemysl co mowisz knox. Moim zdaniem nemtor jest w stanie ujebac kazdego z em solo, ba, kazdego na servie... |
@up
Kazdego z EM solo? dojebales teraz rowno Nie mial by szanas Eliego solo wziasc on ma 3k hp wiec pierw pomtsl zanim napiszesz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:43. |