Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe pełzające paskudztwa (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104440)

dragonmen 01-12-2006 22:07

ale opcje tu som :p

Pan Goner 01-12-2006 22:25

taaa

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Heram_Elion (Post 1106403)
Up date zapowiada sie fajnie jak chyba kazdy zreszta...A najbardziej denerwuja mnie takie komentarze w stylu "znów wszystko dla pacc" A co wy byscie chcieli miec wszystko na facc kupcie sobie pacca to tez bedziecie mieli i dobrzeze dla pacc robia bo sie mnie noobów bedzie plątało pod nogami!!

uwazasz ze facc'owcy to nooby ? sam jestes noob,wiekszosc pacc'owcow kupuje pacc a i tak expi na guardach do ~70 lvla -.-' albo kupuja pacc zeby miec fajny stroj albo czegos tu nie rozumiem ? no i po za tym nie jeden raz zabil mnie 50~+ lvl (Z pacc'iem) bo zajelem "JEGO" miejsce do expienia o.O bylo to w kopalni dwarfow kolo kazz~

topic@
nie powiem...fajne te potworki ale jezeli sa nwoe potworki raczej beda nowe itemki ? bo chyba z takiego koscistego draga nei bedzie lecial demon shield(nie wiem jak dobry on jest)

<<<Sory Za Bledy to przez szybkie pisanie :P >>>

Marek Tibioman 01-12-2006 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PLague (Post 1107022)
No, no. Art Destroyera wymiata, szkoda, że in game wygląda tak słabo. Ale rączka to przesada, najsłabszy nowy mob w update będzie. Najsłabszy pod względem wyglądu, a nie siły. Chociaż, po liczbie, jaką reprezentują na screenie będzie to coś w klasie carrionworma...

To samo sobie pomyslalem:p
btw update zapowiada sie spoko chociaz te potworki wydaja sie dosyc mocne, ale szczerze nie spodziewalem sie wogole nowych potworkow wiec i tak jest niezle. Bede musial wybrac sie na tego draga z kosci mysle ze bedzie dawal ok 1600 expa (mniej niz dl, a wiecej niz zwykly dragon):)

Gladius 01-12-2006 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sorcerer of the dark age (Post 1106928)
przewaznie wyglad i wielkosc potwora odzwierciedla jego wytrzymalosc

Hmm, jakoś dwarf guard jest lepszy od cyklopa a jakoś groźniej nie wygląda

Ajek 01-12-2006 22:30

znowu kolejne potwory dla h lvl ;/

Sir-Mihi 01-12-2006 22:35

rączka raczej bedzie slaba. bym chcial zeby jakis lepszy potwor byl na rooku np. dwarf(moze troche przesadzilem :P )

Marsyl 01-12-2006 22:36

Podejrzewam ze nie beda to najslabsze potworki wiec na razie nie licze ze <nawet jakby niektore byly dla facc> ze z nich skorzystam....ale update taki sobie

PLague 01-12-2006 22:41

Te rączki pewnie będzie można zabijać masowo już na 20lvl, jesli nie niżej...
A Undead Dragon... Myślę, że będzie dawał mniej expa niż zwykły drag, bo, jeśli CipSoft czyta fantasy, będzie od niego słabszy.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajek (Post 1107068)
znowu kolejne potwory dla h lvl ;/

Kurdę, czy ty czytałeś poprzednie posty?

DRoN 01-12-2006 22:50

Dlaczego Cipy tak dyskryminują Polaków?

Patrze na inne strony i dali im undead dragony, jakieś fajne powyginane stworki (nightmare) lub duch przebity mieczem, a wam (nam) dali SS z jakimś strachem na wróble.
Dlaczego??

Obershutze-Jerzy 01-12-2006 22:54

Noo o tych potworach mozna z czystym sumieniem i pewna dozą satysfakcji powiedziec ze to SCIERWA oczywiscie ocenilem je po wygladzie. Chyba Cipy przeczytaly o jedna ksiazke za daleko i tym samym uzyskaly pomysly na stworzenie potworow zupelnie odstajoncych od klimatu tibii.

to jest moja opinia, wiec prosze nie krytykowac i nie wyzywac a co najwyzej sie nie zgodzic. "Thank you from mountain" - jakto powiezdal polak do anglika

FellanK 01-12-2006 22:58

heh....umarlakow wiecej ;p ciekawi jaki bedzie ten draggy??jak macie linki z ss to dajcie BLZ :D

PLague 01-12-2006 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Obershutze-Jerzy (Post 1107116)
Chyba Cipy przeczytaly o jedna ksiazke za daleko i tym samym uzyskaly pomysly na stworzenie potworow zupelnie odstajoncych od klimatu tibii.

Polemizowałbym. Koszmar, Nieumarły Smok, Niszczyciel i Ogar świetnie pasują do świata przedstawionego w Tibii. Ale rączki i ten strach na wróble, to już mała przesada. Te pierwsze jednak, na upartego pasują do pustynnych klimatów (gdzie pewnie tylko tam będą). Ale najbardziej odstające do jakby średniowiecznych klimatów Tibii są te małpoludy, które CipSoft zapodał parę update'ów temu... Najlepiej, jakby w ogóle je usunął z pamięci i dał coś o wiele bardziej poważnego, niż małpy biegające z bananem na kijku.

Up: Ludzie, poczytajcie parę/paręnaści postów wcześniejszych, screeny Undead Dragon były już conajmniej parę razy...

XIII 01-12-2006 23:23

Cos czuje, ze do Tibii dojdzie wiecej noobkow niz zwykle, jak ten update wejdzie w zycie.

Filipeck 01-12-2006 23:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PLague (Post 1107131)
Ale rączki i ten strach na wróble, to już mała przesada.

Wręcz przeciwnie, rączka to totalny shit i wstydziłbym się do tego przyznać jako pracownik cipsoftu, ale strach na wróble jest zajebisty, wogóle WSZYSTKO będzie zajebiste w tym update, z wyjątkiem rączki i tego śmiesznego destroyera, który nie pasuje do klimatu update. W ogóle ciesze się, że tibia schodzi w klimaty upadłych dusz i potępionych, a nie demonów ;] uwielbiam klimaty zionące śmiercią i takim przerażającym cierpieniem jak życie po śmierci jako nieumarły. Kościane Smoki mi się bardzo podobają ;] Spectre zrobili zajebiscie, ale troszkę zniekształcona czaszka ;] powinna miec taki uśmieszek i spojrzenie jak na artworku, wtedy Spectre był by naprawdę super, teraz musze sobie wyobrażać jaki byłby świetny dyby gdyby miał tą śliczną buźkę z obrazka ;] no i jeszcze sprawa screenów :P na screenach wszystko jest śliczne, ale w 3-klatkowej animacji to wszystko stanie się brzydkie, sztywne, dlatego mam nadzieję, że cipsoft to odpowiednio wyanimuje :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DRoN (Post 1107104)
Dlaczego Cipy tak dyskryminują Polaków?

Patrze na inne strony i dali im undead dragony, jakieś fajne powyginane stworki (nightmare) lub duch przebity mieczem, a wam (nam) dali SS z jakimś strachem na wróble.
Dlaczego??

No co ty! Strach na wróble wymiata! Nie jest ładniejszy od unded draga, spectre czy kata, ale jest zajebisty, jest w czołówce najładniejszych potworów tibii ;]

Frisbi 01-12-2006 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gladius (Post 1106912)
A wygląd nic nie mówi, skąd można wiedzieć czy undead dragon bedzie lepszy od zwyklego czy gorszy ?

Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Cytuj:

Jeszcze straszniejszy jest nieumarły smok (undead dragon). Ci, którzy boją się jeszcze żywego smoka, niech lepiej uciekają od ich nieumarłych kuzynów, gdyż te odrażające paskudztwa są jeszcze bardziej zabójcze.

ZipperX 01-12-2006 23:39

Ehh dobijają mnie wypowiedzi typu: znowu tylko dla pacc a czemu nie dla facc
Ja narazie też mam facc ale to normalne ze cipy będą dawać więcej paccom ponieważ to oni płacą za grę i sprawiają że wogule możemy grać w tibie. Mam nadzieję że już niedługo będę miał pacc i będzie fajnie a wydaje mi się że potforki będą i dla high lvli i dla tych mniejszych taich jak ja :] Update zapowiada się całkiem ciekawie.

PLague 02-12-2006 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filipeck (Post 1107177)
No co ty! Strach na wróble wymiata! Nie jest ładniejszy od unded draga, spectre czy kata, ale jest zajebisty, jest w czołówce najładniejszych potworów tibii ;]

Wyczuwam ironię? Strach byłby ładny, ale te jego łapska sztywno rozłożone na boki. Amartoszczyzna, CipSoft stać na więcej, mi się zdaje, że ten potwór był zrobiony na odwal się.

Sarf 02-12-2006 00:36

@
Ehhh... Ludzie nie załamujcie się. Tak jak przedstawione informacje o Ab'Dendriel pokazana była tylko część klimatu... Więcej się dowiemy po update. I nie mówcie, że PACC tylko dostaje... Niemam pacca i jest ok. Facc jak w każdym update dostaje także nowości. Zauważcie, sporo osób, które regularnie kupowały pacca przestają grać... Czemu CipSoft nie upada? Bo kolejne Facc wbijają lvl'e i zaczynają grać monotonnie (łańcuch)... Przykładem jest miasto elfów (dla Facc), jak już ktoś wcześniej wspomniał, Pit of Infero...

@Topic (edit)
Grafiki nie są złe, nie narzekajcie. Ja rozumiem, że oni nad tym długo pracują i mają tamte ich metody (?) i robią to ładne... Ale powiedzcie jak przenieść obraz z *artworka na pixele? Nie wymagajcie tak dużo...
@
Mam pytanie... Oczywiście pare osób mnie uprzedziło, ale nikt nie pozostawił odpowiedzi... Wie ktoś już coś na temat terminu tego update?
Wg. mnie jest spora szansa, że będzie 17 stycznia 2007, ponieważ jak wyczytałem w artykule, Tibia obchodzi 10 urodziny i mają zamiar także zmienić stronę na tą impreze. Ciekawe czy ktoś je będzie obchodził w świecie wirtualnym? :D

Pozdrawiam...

PLague 02-12-2006 00:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sarf (Post 1107246)
Ale powiedzcie jak przenieść obraz z rysunku 3d na pixele? Nie wymagajcie tak dużo...

Rysunek 3D? A co to znaczy? W pokazanych materiałach nie ma nic w 3D. Rozumiesz pojęcie trójwymiar?

Ja nie wymagam, żeby były super, mega i w ogóle w grze, ale żeby trochę przypominały persony z artworków. Tylko rączka jest taka jak na artworku ;) .

gavreonien 02-12-2006 00:43

Za duzo sie Cipy horrorow naoogladaly ...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:47.