![]() |
ale opcje tu som :p
|
taaa
Cytuj:
topic@ nie powiem...fajne te potworki ale jezeli sa nwoe potworki raczej beda nowe itemki ? bo chyba z takiego koscistego draga nei bedzie lecial demon shield(nie wiem jak dobry on jest) <<<Sory Za Bledy to przez szybkie pisanie :P >>> |
Cytuj:
btw update zapowiada sie spoko chociaz te potworki wydaja sie dosyc mocne, ale szczerze nie spodziewalem sie wogole nowych potworkow wiec i tak jest niezle. Bede musial wybrac sie na tego draga z kosci mysle ze bedzie dawal ok 1600 expa (mniej niz dl, a wiecej niz zwykly dragon):) |
Cytuj:
|
znowu kolejne potwory dla h lvl ;/
|
rączka raczej bedzie slaba. bym chcial zeby jakis lepszy potwor byl na rooku np. dwarf(moze troche przesadzilem :P )
|
Podejrzewam ze nie beda to najslabsze potworki wiec na razie nie licze ze <nawet jakby niektore byly dla facc> ze z nich skorzystam....ale update taki sobie
|
Te rączki pewnie będzie można zabijać masowo już na 20lvl, jesli nie niżej...
A Undead Dragon... Myślę, że będzie dawał mniej expa niż zwykły drag, bo, jeśli CipSoft czyta fantasy, będzie od niego słabszy. Cytuj:
|
Dlaczego Cipy tak dyskryminują Polaków?
Patrze na inne strony i dali im undead dragony, jakieś fajne powyginane stworki (nightmare) lub duch przebity mieczem, a wam (nam) dali SS z jakimś strachem na wróble. Dlaczego?? |
Noo o tych potworach mozna z czystym sumieniem i pewna dozą satysfakcji powiedziec ze to SCIERWA oczywiscie ocenilem je po wygladzie. Chyba Cipy przeczytaly o jedna ksiazke za daleko i tym samym uzyskaly pomysly na stworzenie potworow zupelnie odstajoncych od klimatu tibii.
to jest moja opinia, wiec prosze nie krytykowac i nie wyzywac a co najwyzej sie nie zgodzic. "Thank you from mountain" - jakto powiezdal polak do anglika |
heh....umarlakow wiecej ;p ciekawi jaki bedzie ten draggy??jak macie linki z ss to dajcie BLZ :D
|
Cytuj:
Up: Ludzie, poczytajcie parę/paręnaści postów wcześniejszych, screeny Undead Dragon były już conajmniej parę razy... |
Cos czuje, ze do Tibii dojdzie wiecej noobkow niz zwykle, jak ten update wejdzie w zycie.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ehh dobijają mnie wypowiedzi typu: znowu tylko dla pacc a czemu nie dla facc
Ja narazie też mam facc ale to normalne ze cipy będą dawać więcej paccom ponieważ to oni płacą za grę i sprawiają że wogule możemy grać w tibie. Mam nadzieję że już niedługo będę miał pacc i będzie fajnie a wydaje mi się że potforki będą i dla high lvli i dla tych mniejszych taich jak ja :] Update zapowiada się całkiem ciekawie. |
Cytuj:
|
@
Ehhh... Ludzie nie załamujcie się. Tak jak przedstawione informacje o Ab'Dendriel pokazana była tylko część klimatu... Więcej się dowiemy po update. I nie mówcie, że PACC tylko dostaje... Niemam pacca i jest ok. Facc jak w każdym update dostaje także nowości. Zauważcie, sporo osób, które regularnie kupowały pacca przestają grać... Czemu CipSoft nie upada? Bo kolejne Facc wbijają lvl'e i zaczynają grać monotonnie (łańcuch)... Przykładem jest miasto elfów (dla Facc), jak już ktoś wcześniej wspomniał, Pit of Infero... @Topic (edit) Grafiki nie są złe, nie narzekajcie. Ja rozumiem, że oni nad tym długo pracują i mają tamte ich metody (?) i robią to ładne... Ale powiedzcie jak przenieść obraz z *artworka na pixele? Nie wymagajcie tak dużo... @ Mam pytanie... Oczywiście pare osób mnie uprzedziło, ale nikt nie pozostawił odpowiedzi... Wie ktoś już coś na temat terminu tego update? Wg. mnie jest spora szansa, że będzie 17 stycznia 2007, ponieważ jak wyczytałem w artykule, Tibia obchodzi 10 urodziny i mają zamiar także zmienić stronę na tą impreze. Ciekawe czy ktoś je będzie obchodził w świecie wirtualnym? :D Pozdrawiam... |
Cytuj:
Ja nie wymagam, żeby były super, mega i w ogóle w grze, ale żeby trochę przypominały persony z artworków. Tylko rączka jest taka jak na artworku ;) . |
Za duzo sie Cipy horrorow naoogladaly ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:47. |