![]() |
@UP:
Niechce odpowiedzi ale jak je mam porównać? Bardziej dokładnie jeśli można, ale bez odpowiedzi!!:D Podpowiedzi są dobre - Spojling zły :evul: :evul: :evul: :evul: |
Uff, udało się w tym powalonym 10. 11 prosty, a teraz w 12. Zobaczymy jak mi pójdzie. Ja stawiam, że będę siedziała 3 dni.
Przeszłam dzięki pomocy "nieznajomego", dzięki za wskazówki. Teraz 13-sty ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
8sme piętro :) 7 jest świetna!
|
Spoko ta gierka dzisiaj zrobilem juz od 5a do 7 i mam juz ten rysunek, teraz tylko wymyslic co dalej :P
|
gierka jest wypasiona ale utkwiłem na 9 moze ktos dać jakiegoś pomocnego hinta
|
jak mozna to nazywac gierką - rofl
|
12 jest zryte, teraz wiem ze 13 jest zryte, 12 bylo latwe
|
No i próbuje i próbuje i ciągle nic :( Na nic nie moge wpaść a ta ostatnia podpowiedź to mi tylko jeszcze bardziej wełbie namieszała... n/c;d 7 jest za trudny xD
|
Cytuj:
ps. A ja dzięki pomocy Filthy'ego już na 48 :) @ DOWN Blisko jesteś,coś w tym stylu.Napisz pierwszą myśl,jakiej doświadczyłeś gdy pojawił się obrazek.Może trafi. |
No i 8 i klapa. Wpisywałem wszystko, co mi przychodziło na myśl, ale tego jest za dużo. "OZagain?" "hateoz" itd. Czy to słowo, które ma zostać wpisane jest gdzieś ukryte, czy mam coś z własnych odczuć tam wpisać? Podp. definitywnie mówi o tym ;)
|
zest 25 (once again, trzeci raz robię) / notpron 18 (drugi raz robiony) ~
|
Cytuj:
\ A ja sobie siedzę w 10 i nie wiem jak z niej wyjść... Już się nawet do Biblii odwoływałem xD Św. Łukasz 13, 30-31 : P |
Cytuj:
HIhi, juz 28. ; )))))) |
Oj, #13 powalony, ale powoli, powoli się przeszło. 14nasty bardzo szybko poszedł, ale jestem w 15nastym. Omg.
O fak. Chwile po tym jak to zapostowałam przeszłam 15nasty. I nawet nie wiem jak! |
30 + 1!
Omigosh, nintendo sixty four! : O |
Jak zrobic 15? moze jakis tip o co chodzi?
haha, banalne. Teraz 16 |
A ktoś z was doszedł do lvl. 60? Mam problem z rozwiązaniem "true" 60 (za fake jeszcze się nie zabieram).
Jak na razie, absolutnie niczego nie ustaliłem, nawiet nie wiem, od czego zacząć :( Prosiłbym o pomoc :D |
W zamazanje mp3 pisze google i co z tego? Gdzie jest mniej wiecej ulokowana odpowiedz? Gdzie mam jej w tym Winampie szukac? Edit: Na bialo: And, behold, there are last which shall be first, and there are first which shall be last... (Luke 13:30-31) W czym mi to moze pomoc? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:53. |