![]() |
A po 40 jeszcze długo to samo...
|
harraton a z dragow nie robi sie loota? ó,ó"
|
Karate może dodasz jeszce Chor ?(fajna miejscówa) = )
|
Na 95 lvl bez helmu... uuuuuuuu... to by mnie mocno bolalo. Jesli na 95 lvl nie stac knighta na dark helmet to poprostu odpada. Popraw to a poradnik spoko ale mi sie chyba juz nie przyda:p
|
Kumpel mi polecił żebym poczytał troche poradników... I prosze, prosze. Bardzo ładnie i przejżyście napiane. Napewno mi się przyda bo ma 20 knighta, 61/61 na Candi. Ocena: 10/10:)
|
;]
No tak....
Kolejny bardzo dobry poradnik. Kilka błędów literowych, ale kogo to obchodzi. Gratulacje świetny poradnik. Mnie się nie przyda, ale pamiętam, że jak zaczynałem to brakowało mi dobrego poradnika. Dzisiejsi gracze już go mają 10/10 Szczerze mówiąc może mógłbyś zrobić poradnika o knighcie z większym lvl'em. Dopiero od Cyclopolis zaczyna się zabawa ^^. |
Fajny poradnk, tylko zastanawa mnie jedno, z kad zamiłowanir do clubów?:cygaro:
|
10/10
Najlepszy poradnik jaki widziałem.
Tekst kolorowy obrazki dodane dzięki temu poradnikowi postanowiłem grać knightem. :axeman: |
Mnie też zastanawia skąd twoje zamiłowanie do clubów ja wole axe sam nie wiem dlaczeho jakoś lepiej mi sie gra axami
|
@UP
Bo tibia to nie tylko cyferki |
Bardzo dobry poradnik ;) 10+ czekam na rewanżyk ( zabic dzieci Neo)
@up, up war hammer jest badzo dobry do player killingu :D ________________ Hail LS & Vanum:cup: Pieprzyc POLACKSÓW :baby: X( :evul: |
Według mnie, bardzo przydatny poradnik.
Właśnie teraz, zrobiłem sobie Knighta bo mnie naszła ochota, po przeczytaniu tego poradnika. |
W Skali 1 Do 10 Daje 11/10 8o
Bardzo Fajny I Przydatny Poradnik :) Pisz Więcej Poradników ( Temat Dowolny :D ) |
:p
10/10 zdecydowanie
uwielbiam knighta sam nim gram narazaie mam 9lvl i 46/47 skile nawalam z axe :wiking: |
Podarnik bardzo dobry ;P
Jednak: "- Używamy słabej broni, aby nie zabić szybko potwora. Musimy jednak pamiętać aby regularnie co 30 sekund zadać bloodhita" Z czego wiem, to jest do skilla sworda/cluba/axe ale co z shieldingiem? Aby regularnie dostawać shielding (bez blokady) musisz zadawać blood hita co 15 sekund (przecież biją cie 2 potworki) chyba że skillujesz z 1 a to jest oczywiście "marnacja" shieldinga. Pozdro |
mozesz sie tego dowiedziec w temacie "wszystko o treningu"
|
Fajny poradnik, dzięki :P
Odrazu pobiegłem do venore na roty :baby: Gratz! |
No GZ
juz dodalem do ulubionych ;] na pewno skorzystam z niego |
Cytuj:
|
Zaje*isty poradnik. Dzieki!!!
Pozdro dla fanów EK |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:42. |