![]() |
Cytuj:
1@ Z tych goblinów WYPADA Valentine Cake 2@ Ciast jest dużo i nawet jeśli byś zabił jeszcze 300 goblinów to nigdy byśnie doszedł że te present bag'i się do czegoś przydają(idziesz wymieniasz kupujesz np. PRZEPISY na reszte CIAST) OMG Jaki offtop Patrz mój post.... Zeby niebyło Poradnik zarąbisty przydatny i przejżysty ale możesz napisać właśnie to ,że większość ciast można zrobić tylko jeśli zna się przepisy... |
heh
Super :) 5/5
|
Extra!!!!
Sluchaj to jest najlepszy poradnik jaki kiedykolwiek czytalam!!!!!!! 10/10!
Wszystkim innym poradnikom czegos brakuje: albo mapki albo wskazowek. A u ciebie od razu bardzo prosto mozna wszystko zrozumiec!!!!!! Gratulacje!!:cup: 8o |
xD
Fajny poradnik.Umiesz zrobic jakieś inne torty np.kremowy ??
|
POradnik ładny zgrabny i wogule. Ja niedługo zrobie imprezke: soczki, rum itp., ciasta, ciasteczka itd... ;)
|
Nie przyłożyłeś się. Pełno literówek, błędów np. "skrin", "wiardo".
|
Poradnik 10/10, bardzo mi się przydał B).
Btw. Więc nie da się samemu upiec tych innych ciast, typu valentine? |
Odświeżam
Odświeżam temat, żeby nie spadł w zapomnienie.
|
Bravo, Bravo i jeszcze raz BRAVO 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
|
Cytuj:
fajny poradnik, upieke se takie ciacho:] |
Dobry Poradnik
Dobrze Zrobione !!! SuPPeRR To rozumiem !!:o
|
Niebede komentował tego !!
10/10! ;p Zajebisty Poradnik..B) |
;)
Super! 10/10 :D:D
|
Suuper poradnik!!!!!!!10/10!!!!!!!!!!!!!!!:) Tylko jak to czytałem to mnie bez przerwy jedna żecz wnerwiała- a mianowicie twoje słownictwo.Nie muwi się "skrin":baby:
|
nie no cool poradnik pisz ich więcej sam chcialem zrobic ciasto szukam i mam extra poradnik wielkie:cup: :cup: :cup: gz
|
Chlopie daje ci 11/10
rob wiecej poradników:D :D |
dzieki :) spoko poradnik przyda sie :D
|
Hmm... zdaje sie są już 3 poradniki dla piekarzy ;/
|
Nie no chlopie daje ci 101/100 świetny poradnik naprawde wszystko zrozumiałam :) A omal bym zapomniała jezeli ktos wie jak i gdzie sie robi valentine cake piszcie na gg 5651749 z gory thx :D i jeszcze raz wielkie gz :* pozdro dla wszystkich graczy tibi ;]
|
Matko bogów!
Co za byki! "sprzedasz" oraz "tą masę" ... Masakra! Językowa sieczka.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |