![]() |
LOL ja tamtedy codziennie pare razy przechodze i nic, mowie ci to przez Bolta, zaraz pewnie przyjdzie i napisze wszystko a raczej wytlumaczy ze to on
|
august zgłos to GMowi
dawaj wiecej ssow :D wiesz ze jak sie odkryjesz jakiegos powaznego buga to moze dostaniesz magic long sworda? |
@Nitro; jeszcze dziecko się podjara, że za dwa reporty to dostanie..
@Deld; NO KU... chyba jasno powiedziałem - nie wygadaj... @Augustów; sorry, sam mnie to tego zmusiłeś *Edit; Dec 20 2006, 16:37:07 CET Died at Level 43 by an orc spearman ROXUJESZ !! *Edit2; Już nie wspomnę, że twoje teksty też wymiatają... Cytuj:
|
Ehh...Temat raczej do zamkniecia ;) Myślałem że wiekszego nooba niz legolas of venorre nie ma ale sie myliłem ;]
|
Bolt na każdej stronie jest po kilka twoich postów, widze że polubiłeś ten temat.
Zreszto jak mozna nie lubić tego tematu zianie przednie. Bolt ma uklady z GMami i wogóle jest hakerem.:evul: |
|
Eh jak juz to dedłem i nie poszlem ale poszedlem tak ciezko pisac po polsku:baby:
A tak ogolnie to temat moze byc ale nie w dziale z ss tylko w jakims innym i pod inna nazwa:) A i zapomnialem gz loota w szczegolnosci tych mac |
hmm
Kocham Was Wszystkich...:p
|
@topic
buhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahah <10 minut pozniej> Czlowieku poszukaj dziury zeby sie w niej schowac jak czytam ten temat to mi zal sie robi ze wybralem astere kiedys XD More more more plax :d |
Kto Mi Pomoze Przejsc Of I Dzina
Daje Manaski ,runy Daje Kase Jak Przejde Do Uzgodnienia |
Cytuj:
|
Gratz August-Twój temat bije rekordy popularności na forum8o.Następnym
razem nie zakładaj tematów jeżeli nie masz zdjęć do dawania,bo lada chwila się modek jakiś zainteresuje tematem i koniec.Aha i nie kradnij lootbagów i nie bądź więcej debilem(wiem,że za dużo wymagam).Nara. |
Pozdro dla Urbana. Jak chcecie wiedzieć ile on ma lat to ja moge wam powiedzieć 13 lat (mój sąsiad i jest debilem).
|
|
Cytuj:
'Jak przejdę' (jedno ę, a jednak błąd) - tak, jeden z top30 thiefów na Asterze i ktoś Ci ma pomagać i zaufać na tych qestach... i to jeszcze w Djiin... idę w sobotę ale za [cenzura] Ciebie nie wezmę! @up; O KUR! Chłopie, idź się leczyć! Tripida Cie wyśmiewa jak może, a ty się podniecasz ss'em z nim na planie! |
lal!11!! najbardziej nienawidzony gracz astery jest twoim "miszczem" ale niemartw sie, jeszcze troche sie bedziesz tak zachowywal i go przegonisz.
Nawet nie biorac pod uwage twojego zachowania temat beznadziejny... tylko sie posmiac mozna :D |
|
O ja pier... gyzy chlopie ss'ow wiecej takich!!!! Pewnie na monitor sie spulales jak tripide zobaczyles...
btw: dzis o 21.00 bedziesz mial hacka |
Deld... prosiłem Cię o coś? -,-
Znowu plany muszę zmienić... Piszę się 'mój', a nie 'muj'... żal mi Ciebie... Wyrzucili Cie z gangu 'Piasek i Szmal' (czyt. z piaskownicy) to tutaj przylazłeś? Ciebie tutaj też nie chcemy ! |
Temat wciąż tu jest to się wypowiem.
@autor Jak czytam twoje wypowiedzi to zastanawiam się czy się śmiać czy płakać. No i wybieram to pierwsze co się będe idiotami przejmował ^^ Ps. Na ss'ach widać, że używasz Firefoxa. Czy ty robisz te błędy specjalnie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:25. |