![]() |
Fajnie ;) Kropla astralna - "witch to my..." ^^ Jakoś tak mi się kojarzy (młodsza siostra). 9.5/10 ^^ dawaj nexta ;D
|
Moze bardziej energiczne te walki?
|
Zmień areny, a będzie bardzo dobrze!
|
@LolnY
A to co za spam ?? Double Post !! Nieładnie Ps. Ale się schlałeś ;PP @Down A co ty myślałeś ?! |
LolnY dublów się nie robi;<
Sezu a ty pijesz szampana?;> |
Go go next party !
Nie damy temu tematowi spaś na drugą stronę wręcz przeciwnie starajmy się by był na 1 miejscu! |
Jest dobrze. Może być lepiej.
Może być lepiej? Chyba "nei"! 10/10 |
Poprostu bajer8o niedosc ze unikalne to jeszcze wciongajonce jedny slowem zawaliste. 10/10
|
Wiesz co?? Wyjdź i nie wracaj -.- dopóki nie zrobisz next part...
Fake supermegahipernadfajny :P |
Dołączam się do all ocen 10/10 :p .
Dawaj more i licz na mnie. Ten fake nie spadnie na drugą stronę!! @down Tylko tobie. ;p |
ten fake jest boski xD
PS. Czy to tylko mi, niektóre obrazki się nie wyświetlają? |
Wszystko dobrze...
Poza efektami w ostatnich dwóch scenach i tym że numerujesz teksty... pozatym masz zadobre noty daltego dam ci 8/10 mwahahaha xD |
No ta część według mnie jest kiepska... Chociaż dużo wnosi ^_^
|
Dziwne ze zawsze "przez przypadek" spotykacie moja rozmowe z nataly :< . To nie jest logiczne. Jezeli jestem tak potezny, to moglbym zmusic drzewa do rozrosniecia specjalnego miejsca dla mnie i nataly.
|
Fajny odcinek, jest parę literówek..oraz jeden *dziwny* błąd
Cytuj:
Zapomniałbym oceny: 9/10 Za te literówki :P |
ładne podoba mi się 9/10:D
|
Jak wyzej ktos napisal z tym bledem "myslalem"a to dziewczyna :D i jedno mnie zaciekawilo firnod z shrekiem gada a elf se spi xD ocena 8.5/10
|
Fajny "fejk" gdyby nei* literówki!
Za to 9\10 Veruis@ No no.:evul: Edit@ Up@ Nowłaśnie kto to?! Facet Finroda?! (bez urazy) |
Szkoda, że bez walki ;P Ale mam nadzieje, że w next części już będzie dłuuuuga walka :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:49. |