![]() |
Odpowie ktoś na moje pytanie ?? jak wydobyć surowce i z kad i czym :P
|
Refresz i nowe pytanie :p
Ściołem dzrzewo i mam 13 log i jak je przerobić na deski (timber) ?? HALP MY PLAX ! |
W prawym dolnym rogu masz taki przybornik. Jest taki papirus związany czerwoną wstążką. Klikasz na na niego i wybierasz level drewna jaki chcesz zrobić. Pisze Ci co potrzebne itp. jak masz daną ilość to klikasz: compound.
Finito xD |
Fajna gierka jestem beta testerem Piratów z Karaibów więc sobie porównam :D
|
O.o Kremas opowiedz o tych Piratach coś plx :p
|
https://apps.pirates.go.com/pirates/...ster2/register
Link do rejestracji. http://download.piratesonline.com/en...otC-setup***** Link do downloadu(najpierw się ściąga program do ściągania potem przez program się normalnie ściąga gierka) Gra może nie jest tak rewelacyjna jak WoW ale jest za free:) istnieją pacce więc coś dla Tibijczyków. |
Gra jest bardzo rozwinieta i potrafi nie raz zaskoczyc. ^^ (lol wiezienie tu jest! albo jak plynalem do innego protu... srutututu i juz mnie nie ma xD) Polecam ja kazdemu bez wzgledu jakiego ma neta napewno ona go rozbawi.
A tak apropo jak moge zyskac w oczach turkow? ;/ Jestem na galenie(czy cus tam) i zawsze jak gdzies plyne to fight. P.S. Ja to mam szczescie 30 k po drodze. :] A wy jakie skarby znalezliscie? |
@KrEmAs KAc
Może założysz temat o tych piratach?:P @Topic Gra całkiem fajnie się prezentuje, może ją sciągnę. |
@janek@
Możesz kupić reputacje, lub zdobyć pomagając im. Co do skarbów. Jeśli nazywasz skarby to co znajdziesz po drodze to nie wiesz co to skarby są w tej grze. Ja w 2 dni od zera kasy zostałem milionerem(mam teraz około 1,3mln). |
Up
FrI iTaNz PlAx !!!!!!11111111oneoneoneoneonejedenjedenjedenjedenj eden Topic No normalnie wymiatam :)wpadłem na grupę kolesi z czerwonymi żaglami :P zgadnijcie co się stało ?? teraz nie mam kasy muszę na bażanty iść :P . Ej a mam pytanie bo na początku jak założyłem postać dostałem jakoś 3 K jak pogadałem z kolesiem i jaki to był koleś ?? bo nie pamiętam a chciałem nową postać założyć. |
co robić na początku??
jak zacząć?? gdzie iść?? proszę o jakieś porady dla początkującego =) |
W Alexandri: Delacoro(jakoś tak, zaraz obok Shipard Boss)
|
Ta gra normalnie dzieła?
|
Taa a czemu by nie miała działać normalnie??
|
No bo na pierwszej stronie pisało że gra dopiero w piątek to nie wiem.
|
@up
Przciez temat ma chyba z rok. o.O POczatkujacym w skrocie radzilbym wycwiczyc skilla do robienia jakihs badziew np koszenia drwewna, wydobywanie itp oraz skill ataku(miecz, axe...). Taki skill mozna nabyc za 1-2k w centrum miasta. Jak sie wychodzi to zaraz po jakiejs stronie bedzie tutor czy jakis tam gosc i wlasnie u niego roznego typu skille, powery mozna kupic. (nie pamietam nema) Po tym mozecie expic na potworkach w porcie by zarobic na pare akcesori. (armaty, kule) Gdy zdobedziecie jej duzo pojdzcie do u "boss-..." w porcie by moc przebudowac statek na jaki chcecie. Puzniej to juz kupa zabawy z walkami itp. milej gry. |
jest tam cos takiego jak depo ??
nie mogę trochę rozgryźć tej gry troch kiepsko u mnie z angielskim ale staram sie bardzo mi zależy nie jest to jeden z wielu mmorpgów no bo kto by nie chciał zostać Jackiem Sparrowem :P |
mam pytanie
mam na minusie stosunki z Hiszpanią i Anglią przez co nie moge wyplynac z Portugalii bo ciagle jestem niszczony. w jaki sposob moge poprawic te stosunki? |
Wykonując questy, zabijając piratów którzy ich dręczą. Zabijają Cię gdy wypływasz?? Hmmm albo zapłać albo idź i odsiedź swoje w pace ;P
|
Cytuj:
wyglada to tak wyplywam na high sea i od razu napotykam hiszpanski statek ktory jak nazlosc plynie na mnie szybciej niz ja od niego uciekam. hiszpańskie statki jak angielskie sa wszedzie w szczegolnosci wokol Portugalii dlatego nie mam wyjsca. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:07. |