![]() |
Ukryty tekst:
Ostrzeżenie za spoiling. |
@up:
Ukryty tekst:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
Żal mi ludzi czytających denne tłumaczenia w necie. |
Ja już w tym tygodniu dostaję książkę. Resztę udało mi się dostać przed Bożym Narodzeniem i przeczytać - czy siódma część jest trudniejsza do czytania niż poprzednie części? Jeżeli jest taka sama to dam radę, tylko te magiczne neologizmy mnie czasem do szału doprowadzają.
|
Z początku ledwo co rozumiałem, ale jakbym się "rozgrzał", i teraz idzie jak po polsku.
Ukryty tekst:
I trochę mnie irytuje, że Ukryty tekst:
To zawsze było w garncarzu najlepsze. |
Ukryty tekst:
|
Okej biczes, powolni jesteście.
Książka (Harry Potter and the Deathly Hallows [PDF] [CLEAN][REAL].pdf) był dostępny na thepiratebay.org w piątek około 16 (po 7 minutach już było 500 seedów) teraz SPOILERY Kto zginie? Ukryty tekst:
Kto się (ekhm, ten tego, hajtnie) z kim? Ukryty tekst:
I jescze takie inne: Ukryty tekst:
Pleciecie takie głupoty ze głowa mala... |
Cytuj:
Cytuj:
|
może mi ktoś powiedzieć kto przeczytał hp7 (kolega chciałby wiedzieć) co bądź kto to RAB (bo była wzmianka o tym, bądź o nim w hp6) może więc wytłumaczyli to w hp7? wie ktoś coś?
|
Lol ja nie czytałem tylko tak sobie napisałem i widzę, że się przejeli ludzie :D.
|
jestem na stronie 150 i jak na razie mi się podoba :D
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
Link
Moze mi ktos wyslac link do pirackiego (fanowskiego) tlumaczenia ? :D Tylko zeby bylo prawdziwe ja cale dzien szukalem i znalesc nie moglem ! Z gory thx to dla mnie bardzo waze !
|
dzięki morwi ^^,
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
Cytuj:
|
Do ludzi gadających coś tam o komercji. Jebane lamusy do pracy robić np. telewizory. Jak już zrobicie taki telewizor to telefon do mnie sobie go wezme za darmo. A dlaczego? Bo to by była kurwa komercja jakbyście go sprzedali. Co tam ze pracowaliście nad nim kilkanaście godzin. Nie ma być komercji !!!11one one
Co do książki długo tłumaczą. Pół roku. No ale poczekam. |
@Ryłek
Ukryty tekst:
//edit Co do Bellatrix Ukryty tekst:
|
moze ktos dac link do streszczenia? bardzo bym prosil ;> jak cos pw albo post tutaj
|
Cytuj:
Dzisiaj mam zamiar zacząć w końcu czytać :P |
Rowling w sprawach magi jest ignorantką. Wszyscy używający magi w HP to magowie pierwszego poziomu. Tego potężnego Voldemorta zrobiła tak że jest do niczego, biedaczek nie może nawet podpisać cyrografu bo go szatan wyśmieje.
Lubie tą serie tylko dla tego że aktualny papież stwierdził że jej czytanie jest grzechem. @down: Nie czytałem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:57. |