Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Next battle <201ek die> Furora (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=107962)

windoo 27-12-2006 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fure (Post 1154375)
Zawsze byłem za Duss~ i wiedziałem że wkońcu padną :p

Ciekawe czy Ima zrobi coment : Ima~ 1:1 Taif~

Opis Fenix Gru :

Fenix'Gru 1:0 Imargam

Hail Duskiness ~!~

Never stop keep fighting.
;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slyzgy (Post 1154298)
Imargam 1:1 Taifun Devilry

A ile razy już ktoś mówił u czegoś pana że to nie taif fragnął im'a ?
-.-"

Stefan Wichura 27-12-2006 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu (Post 1151971)
A ja jestem całym sercem za Vision.Oni cały czas pokazują klasę (pod wzdlędem pvp) w tej wojnie.Imargam tez.Przecież mógł zostac w Duskiness a jednak przyłaczył sie do Vision razem z Zwidkiem.Ciekawe jak to bedzie dalej wygladało.
HAIl visiON!!

no vision pokazuje klase to co duskiness robilo to zal.pl.br.swe ja***rdole toxc oni was roz***ierdola dno dno i jeszcze raz dno ;]

Goku_Sayian 27-12-2006 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez windoo (Post 1154528)
A ile razy już ktoś mówił u czegoś pana że to nie taif fragnął im'a ?
-.-"

hah, ale to wojna głownie nie pomiedzy gildiami, tylko Taifunem a Imargamem! Imargam przegral, wiec Taifun odniosl zwyciestwo. proste? oczywiscie teraz zostane zjechany na maxa przez wszystkich pseudokibiców Vision, ale coz takie zycie. co do samej walki, coz trzeba przyznac, ze Dusk~ doswiadczenia nie ma w pvp, i nie trzeba miec 200lvl+ zeby moc to zobaczyc, bylo wiele sytuacji kiedy Ima, i kilka innych stoi sobie a Dussk nie robi totalnie nic, cóz, ale jednak wygrali, niektorzy mówia ze gdyby Vision siedzialo dluzej to by wygrali, ale NIE SIEDZIELI DLUZEJ TYLKO DALI LOGA, wiec n/c. pzdr. szanse są rowne. time will show xD

alz'q 27-12-2006 17:39

@up co mieli zrobic pomysl chopie najty nie maja m wali bliz nie dobijaj mnie

Schwenkler 27-12-2006 17:58

Ciekawy film, chociarz to czajenie sie bylo troche wkurzajace :]

a tak wogule to jestem za taifunem niech wbije ten 300 lvl, wkoncu to polak no nie B)

vNs'Cru 27-12-2006 18:08

ciekawe

Ciekawe kto tak naprawde jest dobry a kto zly =p
wiecej ludzi mowi ze ima~ ale mi sie zdaje ze taif
ladnie im naje!@i : D

Wolf 27-12-2006 19:44

Ima jest gorszy... Ima co zrobisz to payment a Taif spoks

alz'q 27-12-2006 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Niebo (Post 1154358)
Na tym filmie Duskiness pokazali że są strasznymi botami ^^ blokowali sami siebie i stracili 5(?) ludzi ^^ Pozdro Dla Al Inferno

Nie no ty pewnie bys czarodziejsko sie teleportowal qr\/\/a. Chyba widziales ze ciasno bylo. Jezeli nie staliby przy sobie to tylko m wall ze strony vision i tak po koleji kazdego. gz mysl chopie, uzyj czasem budyniu

Ka$z3r 27-12-2006 19:57

Ehh ta potyczka pokazala, że Dus~ boja sie , nie odwazyli sie na żaden krok po margamie... Fenix'gru stal i sie nie ruszal, a jak zull uciekal przed katrila to zaczelem sie smiac i plakac na raz :D

Ogólnie widać, że sam Katrila ma wiecej odwagi niż całe duskiness to co on tam robił to bylo PRO! Tak nie inaczej Vision te walke wygrali! Szkoda, że z tych ownerów taifuna wszystkie taki c!pki i lamusy :( Zresztą jeśli ktoś ma obiektywny punkt widzenia to widzi ze taifun jest bardzo słaby, a reszta co pisze "taifun rox" to przydupa$y, ludzie bez honoru...

vNs'Cru 27-12-2006 20:14

no niewiem moim zdaniem bylo to lepsze od tego jak taif wychytal trapa a inni stali tylko 1dna osoba brala parcela i nieliczni siochali.
a tu bylo team na team

Martus 27-12-2006 20:31

Juz nie daje rady.......

Nie moge juz słuchac tych tekstow Ima i zwidek sie poswiecili dla reszt ludzie czy wy tego nei widzicie oni czekali az im pz zniknie jedyna osoba ktora miaal sie wtedy poswiecic to byl Burn Abl ktorego wystawili aby m walle walil.Ima poprostu nie zdazyl sie wylogowac i tyle to samo zwidek.jesli chcecie wiedziec co to jest poswiecenie sie dla guild to ogladnijcie filmik z bitwy na orc forest gdzie magrami poswiecil sie dla swojego calego zespol blokujac droge vision aby reszta mogla sie wylogowac.Smiejecie sie z Duskines ze nic nie robili poprostu nie chcieli wpasc w trapa i pasc tak jak to zrobil Magrami Kolek itd.....Czekali na okazje i sie jej doczekali a po za tym to nie oni wybrali miejsce do walki tylko Vision to im sprzyjal teren a nie Duska Tyle mam do powiedzenia zal mi wszystkich noobow cosie tu wypowiadaja a nie maja nic pojecia o tym serwie o wojnie i woogle o Tibi Bye.

yz0 27-12-2006 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martus (Post 1155167)
Nie moge juz słuchac tych tekstow Ima i zwidek sie poswiecili dla reszt ludzie czy wy tego nei widzicie oni czekali az im pz zniknie jedyna osoba ktora miaal sie wtedy poswiecic to byl Burn Abl ktorego wystawili aby m walle walil.Ima poprostu nie zdazyl sie wylogowac i tyle to samo zwidek.jesli chcecie wiedziec co to jest poswiecenie sie dla guild to ogladnijcie filmik z bitwy na orc forest gdzie magrami poswiecil sie dla swojego calego zespol blokujac droge vision aby reszta mogla sie wylogowac.Smiejecie sie z Duskines ze nic nie robili poprostu nie chcieli wpasc w trapa i pasc tak jak to zrobil Magrami Kolek itd.....Czekali na okazje i sie jej doczekali a po za tym to nie oni wybrali miejsce do walki tylko Vision to im sprzyjal teren a nie Duska Tyle mam do powiedzenia zal mi wszystkich noobow cosie tu wypowiadaja a nie maja nic pojecia o tym serwie o wojnie i woogle o Tibi Bye.

Ktoś kto normalnie pisze...

Zgadzam się z tym co poprzednik... wojna się co dopiero rozkręcać zaczęła to jeszcze trudno powiedzieć kto tak naprawdę wygrywa.

Jwitos 27-12-2006 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *Vjefroon* (Post 1154463)
nie widziałem żeby taifun go zafragował -.-

Ale dał most dmg w niego, 2 punkty dla pana Taifuna w wojnie=)

Martus 27-12-2006 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yz0 (Post 1155202)
Ktoś kto normalnie pisze...

Zgadzam się z tym co poprzednik... wojna się co dopiero rozkręcać zaczęła to jeszcze trudno powiedzieć kto tak naprawdę wygrywa.

Zgadzasz sie ze mna a sam glupoty wygadujesz.....jestes taki sam jak reszta tych noobow ktorzy tylko forum umia spamowac.

Jwitos 27-12-2006 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez alz'q (Post 1154074)

Pamietam nagranie z ts-a jak byla wojna dusk~ vs. sun~ (ima~ byl w dusk~). Ima~ darł sie i wyzywal a taifun takim spokojnym głosikiem "juz biegne" xD.

albo
Imargam - UHAJ MOCZYKIJA, KUR**, UHAJ MOCZYKIJA!!!
Taif - <spokojny głos> Czekaj, czekaj, liczę. 3... 2... 1...

Imagram, ty wiśnioczku :*

yz0 27-12-2006 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martus (Post 1155236)
Zgadzasz sie ze mna a sam glupoty wygadujesz.....jestes taki sam jak reszta tych noobow ktorzy tylko forum umia spamowac.

To zacytuj jakąś głupotę jaką napisałem.

Żeby rozpoznać nooba trzeba nim być, bo skoro nim nie jesteś to jak możesz wiedzieć jak on się zachowuje i jak pisze?

Martus 27-12-2006 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yz0 (Post 1152623)
Ja jestem za Vision bo widzę jak oni grają, teraźniejsze dusk już nie gra tak jak były wojny dusk vs. sunblade... może być i tak ,że będzie pokój a vision i dusk się połączą... jak pamiętam już coś podobnego było...

@2up
Też to zauważyłem... zauważcie , że ima poświęcił swój 200 lvl dla kumpli którzy mieli nawet 80 lvli miej od niego...

Hail Vision

To jedna z nich ......jak sie moga polaczyc z duskami jak oni walcza z calym serwem pkuja kogo sie da dla nich juz nie ma miejsca na tym serwie....na wlasne zycznie przegrali wojna gdyby nie zaczeli pkowac kogo sie da mogli by szukac sojusznkikow a teraz to co kto sie przylaczy do bandy pkowcow bez honoru..tylko osoby ktore sa hunted u dusk .....a nastepna glupota jest to ze piszesz ze ima sie poswiecil juz to tlumaczylem.....jestes noobem tyle bye

yz0 27-12-2006 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martus (Post 1155278)
To jedna z nich ......jak sie moga polaczyc z duskami jak oni walcza z calym serwem pkuja kogo sie da dla nich juz nie ma miejsca na tym serwie....na wlasne zycznie przegrali wojna gdyby nie zaczeli pkowac kogo sie da mogli by szukac sojusznkikow a teraz to co kto sie przylaczy do bandy pkowcow bez honoru..tylko osoby ktore sa hunted u dusk .....a nastepna glupota jest to ze piszesz ze ima sie poswiecil juz to tlumaczylem.....jestes noobem tyle bye

Jakbys wiedział , to vision nie pkuje całego serwa skoro jeszcze nie zaliczyłem deada od jego członków... Po za tym sunblade było kiedyś w stanie wojny z dusk
a w końcu doszło do tego , że się obydwie gildie połączyły( nie będę tego dokładnie opisywał)... na filmie wygląda to tak jakby ima sie poświęcił a nie niezdążył się wylogować, możliwe , że coś pominąłem(zresztą pisałem to przed twoim kazaniem)...i nie widzę nic w tym noobowatego.

Martus 27-12-2006 21:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yz0 (Post 1155287)
Jakbys wiedział , to vision nie pkuje całego serwa skoro jeszcze nie zaliczyłem deada od jego członków... Po za tym sunblade było kiedyś w stanie wojny z dusk
a w końcu doszło do tego , że się obydwie gildie połączyły( nie będę tego dokładnie opisywał)... na filmie wygląda to tak jakby ima sie poświęcił a nie niezdążył się wylogować, możliwe , że coś pominąłem(zresztą pisałem to przed twoim kazaniem)...i nie widzę nic w tym noobowatego.

Bo masz za maly lvl :p Wystarczy zobaczyc na topic na forum tibia.com wystawiony przez Nordmaka.No ok troche przesadzilem z tym noobem moze nie nie jestes.ALe naserio juz nie moge wytrzymac jak czyta ten stek bzdur co tu jest napisany specjalnie przed chwila zalozylem konto.....Aha jeszcze jedno duskines nigdy sie nie polaczylo z sunblade......wojna sie zakonczyla porazka sunblade wszyscy zaplacili za swoja wolnosc.....nic nie wiecie na temat tego serwera a wypisujecie takie glupoty..:/

Galdi 27-12-2006 21:19

Dobrze tak dla psa, wkońcu sie doigrał =') Osobiscie jestem za Dusskines, Taifun jest spoko, nie wyglada na jakiegos przyjeba co gra 24/7, byl mily dla mnie gdy mialem 30 msa, a on 130~~ ;)

Taifun <3

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:16.