![]() |
hsuahsua do tego poprostu trza miec farta xD
ja sie wlasnie ciesze nowym paccem za 1sms'a xD z tibia.pl chyba bede czesciej bral udzial w tych konkursach xD |
A więc czas na moja teorie, myślę ze w losowaniu o ile to będzie losowanie a nie jakiegoś typu konkurs wezmą udział tylko osoby, które maja spersonalizowane konta. Podejrzewam także, że może być wymagany jakiś level tak jak do przeprowadzania ankiet, chociaż uważam że, to raczej zależy od wielu czynników. Co, do pacców to naprawdę zaimponował mi Cipsoft, prawda jest taka ze te pacce jednak warte są 90 tys. zł to tylko pokazuje jak dobrze prosperuje Cipsoft dzięki ludziom uzależnionym od ich gry hehe, tak na marginesie podejrzewam ze ta akcja z tymi paccami zwróci im się z nawiązką, bo to jednak super promocja ;)
Do ludzi, którzy to przezywają za bardzo niż powinni, dajcie na looz i nie przezywajcie tak tego to niespodzianka będzie tym lepsza jeśli wygracie :) P.S przydałoby się życzyć 100 lat naszej tibi chociaż osobiście uważam ze to nie byłoby do końca dobre dla ludzi, którzy by w nią grali:P pozdrawiam |
Ciekaw jak bedzie wygladala tibia.com :p , a 1k free paccow to swietny pomysl
moze sie uda ;) |
omg fri pacc :P
trzeba sie offnac na 3 miesiace bo widze ze nie poexpie (boze blagam wylaczcie refugie z losowania :P) ale w sumie fajny gescik :) a noz ktos ze znajomych pacc dostanie :) wolalbym raczej jakis upik, mapka, exp dla mid lvl (nie jak poi 120 lvl + i to czasem za malo) ale interesuje mnie co zrobia :) moze jakies nowe najazdy, nowy quest itp ?:> ale coz nie bede gdybal okaze sie wszytsko w poniedzialek :) |
omfg jak ja bym chcial tego pacca bym mial niecale pol roku :)
|
Cytuj:
óćMY SZIEę pOLszKIEsgo bO h00000JOw00 bEdsie. |
10 lat... i nadal 2d ... to się nazywa zarabianie jak najmniejszym kosztem.
|
hmhm ktos z tego forum napewno wygra.. ale jak wszystkim to wszystkim maja rozdawac.. co z tego ze ktos juz ma pacca?? W koncu to loteria..
1k paccow hehe, szkoda ze polowa trafi do debili ktorzy graja w tibie zeby pow*****ac innych -.- ehm.. bywa. Pozdro |
Panowie, ale nikt nam nie powiedział iż będzie loteria. Może będzie coś trzeba zrobić żeby otrzymać pacc. Myślę że to będzie jakieś zadanie zależne od lvla.
|
Cytuj:
@LarvaExotech To jest w Tibii najlepsze :) |
Mogli by zrobic limit od 20lvl. Ja mam 3 postacie 20lvl+ wiec mialbym spore szanse xD
|
Cytuj:
|
Nooo Oby pacc był mój :) moze jakis konkurs pk zrobia :) aa i new server Plaxxxxx
|
Mogli by dac 100 paców albo w ogole.... nie umiecie uszanować gestu :d
Nigdy cipSoft za darmo paców nie rozdawał! Dać takiemu palca a zaraz całą łape odgryzie! |
Napewno za darmo nie dazdza... Cos trzeba bedzie zrobic bo jak znamy cipsoft to chyba nie bedzie latwo
|
PACC za darmo ;)?
na moje oko zrobią coś w stylu że co ~10 osoba kupująca pacc dostanie 3 miesiące gratis. |
Extra niemoge sie doczekac : ]!
Cytuj:
|
Brawo dla nich moze uda mi sie wygrac pacca ael trzeba byc optymista[CHAR][/CHAR]
|
Strasznie sie wqrw** jak wiekszosc z tych pacc'ow bedzie rozdanych dla ludzi z paccem -.-!!to bedzie nieco niesprawiedliwe ;/
|
Przeczuwalem, ze na 10-lecie Cip'y odwala cos z PACCami. ;s
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:36. |