![]() |
Expię na orkach, bo gubią studded helmet do opylenia za 20 gp u Obiego, a trenię (czyt. skilluję na minoskach[shield,sworda trenię na rotach]).
|
Wedle mnie nie liczy sie na jakim potworku tylko w jaki sposob, bo siedzac wkolko na trolach mozna dostac szalu :D ... a tak to sobie planuje jakas jedna trase np po calej pacc arenie i mam tam wszystko i dzieki temu tibia sie az tak szybko odnosnie rooka nie nudzi :)
|
Ja lubie chodzic na waspy[jak wybije sie calą wieże to spory exp]rotwormy[niezly loot]minotaury[expienie dla nudow i dużo kasy]
|
jeszcze bardzo dawno temu jak grałem to na rotach
|
najlepiej sie expi na bugach albo na szkieletach
|
Poson spidders oraz bugi
|
Trolle - Pacc Island
Ps Cave - Facc Island Wolf's - Pacc Island |
Cytuj:
|
Mnie się wydawało, że mowa o zwierzakach, a nie potworach... ale będe się czepiał szczegółów.
Minosy, waspy, spearmany, skele. |
Wasp rox 8o orc sperman od czasu do czasu :D
|
hmmm.. jeśli chodzi o zwierzęta to wolf , bear , wasp , rotworm ( to raczej nie zwierze tylko jakiś potwór) ;p
|
@Duch
Rotworm - Czerw Czerw - Robak,spotykany również w polsce Wcale nie taki potwór ;) |
Ja widzialem zdjecia jak gosc z 37 lvl byl na dragonach na rooku. Czy to moze byc mozliwe?:confused:8oCzekam na odpowiedz. Najlepsze potwory to wolfy, bugi:]
|
Cytuj:
topic: ja zataczam takie kolko: skele -> wasp tower -> bugi -> skele |
Cytuj:
|
Najlepiej mi się expiło na snake`ach przez orki do szkieletów
|
Najlepsze zwierzaki do expienia to wolfy i bugi na ktorych sam expieB)
|
Zagadka.
Jest ich pełno na forum. Większość użytkowników je karmi - kto to taki? Na tym expię :baby: @down Może i sux ale na pacc area przyzwoity exp :) |
@up
trolle sa sux najlepsze sa wolfy i bugi |
troll, orc, bear, minotaur, wolf
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:31. |