Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wasze Fobie! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=113590)

Vepertoon 08-02-2007 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Delete (Post 1227795)
A teraz mi się przypomiało:
Raz jak mieliśmy lekcje o układzie pokarmowym, to pani nam zapodała kasetę, co wjeżdżali tą małą kamerką (zapomniałem jak to się nazywa) do żołądka, jelit itp. Jedna dziewczyna prawie wymiotowała ^^

Gastroskopia ;))

skoro juz mowa o tm to boje sie Cystografii [ juz kiedys mialem ]

Biora taka wielka strzykawke, pompuja tam plyn, potem rurka podlaczaja do twojego penisa [ewent. cipki;p] (doslownie wkladaja Ci igle do srodka) i pompuja ten plyn az sie zlejesz, wszystko po to by zbadac twoj uklad moczowy :| Po prostu mialem problem z laniem, co 10 minut biegalem do klopa..... do dzis sie boje ze moglo by sie powtorzyc :(

Ogolnie nie chcial bym zeby mi cokolwiek wkladali w cialo błeeee

Rayza 08-02-2007 15:49

@UP
BOJE SIE TWOICH FOBI
Ja sie boje
-HORRORóWbrr
-Robactwa
-MOCNEGO BóLU

PaYo 08-02-2007 16:02

A ja mam taką mała maskotkę w domu ;]

Nazywa się "Matylda" i jest ptasznikiem, lub tarantulą, jak kto woli ;)

O to jak ona wygląda ;)
http://moa.home.pl/kronika/2002/lysina2/08.jpg

A jaka (nad)wrażliwa (szczególnie ostatnio, bo miesiąc temu sie jej jedzonko skończyło) ;)

Pozdro

Shubik 08-02-2007 16:29

Boję się własnej kupy. Jak zrobię kupę to szybko splukuje bo mam odruchy wymiotne.

Chomiczak 08-02-2007 16:33

Ja sie boje bólu ale takiego strasznego np. wiertarką udarową w oko albo jak ktoś mi ręce i nogi po 1cm obcina tępą piła itp. a nie borowania u dentysty.
Krwi sie nawet nie boje. Kiedyś się wymalowałem na twarzy jak indianin własną.Boję się żeby ktoś nie usłyszał, że gadam sam do siebie.(Tylko nie mówcie, że jestem nienormalny. Gadanie do siebie odpręża:D)
I też mam to z tymi pełnymi backpackami run itp.

Dr.Unknown 08-02-2007 16:39

Biora taka wielka strzykawke, pompuja tam plyn, potem rurka podlaczaja do twojego penisa [ewent. cipki;p]

Nie prościej i estetyczniej 'cewka moczowa'? ; /

Zgodzisz się ze mną, że wbijanie ogromnej igły głęboko pod paznokieć jest nieco gorsze, zwłaszcza, że przez uraz palec i tak boli i jest mocno ukrwiony.

Czarna_Mamba 08-02-2007 19:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celoz (Post 1253748)
Czarnej mamby.
Brrr...

Będę ci się śnić po nocach. Your Nightmare.

Jochny 08-02-2007 21:56

Wiem, czego się straszliwie boje a to jest LEWATYWA! Dzisiaj stanęła nadmą groźba tego zabiegu ;P straszliwe uczucie xD

Krakers 08-02-2007 22:00

1. Pająki i inne brzydkie robale
2. Pomieszczenia, w ktorych nie da sie ruszac

Vepertoon 08-02-2007 22:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown (Post 1254545)
Biora taka wielka strzykawke, pompuja tam plyn, potem rurka podlaczaja do twojego penisa [ewent. cipki;p]

Nie prościej i estetyczniej 'cewka moczowa'? ; /

Zgodzisz się ze mną, że wbijanie ogromnej igły głęboko pod paznokieć jest nieco gorsze, zwłaszcza, że przez uraz palec i tak boli i jest mocno ukrwiony.

Rzeczywscie - zgodzę się z jednym z drugim, tylko widzisz, cystografia jest nie tyle bolesna co wtydliwa, musisz sie rozbierac przed obca babą lub co gorsza facetem, po czym ona Cie smyra po tym jak nazwales "cewce moczowej" i nie tylko xP Błeee okropne [chyba ze obsluguje sie jakas ladna dwudziestka i ponizej [na 16 zaczymujac sie] :p

DratrisDxx 09-02-2007 11:51

Jak sobie tak patrze to wiele "kozaków wirtualnych którzy niczego się nie boją" jednak mają fobie ... Ja nie mam Fobi akurat ale ...
To nie fobia ale nie lubi gdy są trolle na forum :D

Chesterkaa 09-02-2007 13:35

Mmm... widze ze czesto jest lek przed pajakami. Ja nawet lubie pajaki jak sa dalekog odemnie. Ja mam FOBIE SZKOLNA dziwnie to brzmi ale potwierdzone przez psychiatre O_o
przzerabane strasznie ;/

pozdro

DratrisDxx 09-02-2007 13:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chesterkaa (Post 1256256)
Mmm... widze ze czesto jest lek przed pajakami. Ja nawet lubie pajaki jak sa dalekog odemnie. Ja mam FOBIE SZKOLNA dziwnie to brzmi ale potwierdzone przez psychiatre O_o
przzerabane strasznie ;/

pozdro

Głupio masz ;/ Tzn. że nie chodzisz do SQL i masz indiwidualne nauczanie ? Eh..

Sabal 09-02-2007 14:02

Ja się boje mojej wyobraźni. 22:30- sam w domu. Ciemno jak w "D"upie i mi się wydaję, że ktoś wkradnie się do domu itd.

Muneowan 09-02-2007 14:12

Moja fobia

@topic
Ja mam taki lekki lek przed pająkami, boję się że mnie ugryzą i ogólnie chce mi się rzygać.
@różni ludzie
Czytałem że dużo osób boi się krwi, zastrzyków it.p. ja kocham zastrzyki,krew a nawet chlubie się bliznami(im więcej krwi pociekło, tym lepiej]. Czy ja jestem Vampirem?B)

Nelanther 09-02-2007 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Muneowan (Post 1256325)
Czy ja jestem Vampirem?B)

raczej debilem...

Sir-Kopek 09-02-2007 15:11

Ja mam lęk przed widokiem "grzyba" po wybuchu bomby atomowej itp. :( odrazu mnie ciarki przechodzą i nie dobrze mi się robi. Najgorzej jak mam sen że np. gdzieś wybuchła taka bomba i widze ten "grzyb" odrazu się budzę na podłodze i jestem cały spocony :( jak nie wiem co. Wie cie może jak to nazwać?

Misza 09-02-2007 15:16

@up: eee... grzybo-szimo-fobia?

Zamor1 09-02-2007 15:40

Ja jestem Dzon Rambo i sie nie boje niczego !!11razraz

A tak serio to hmm czego moge sie bac... Juz wiem !!
Boje sie smierci, niektorych owadow i to chyba wszystko

DratrisDxx 09-02-2007 16:26

Hmm... Ja jednak troszke ale malutko bałem się jak ~1:00 w nocy oglądam TV a tu jakiś złodziej może wpaść albo jak miałem max 5 lat to bałem sie burzy bo myslałem ze pioruny są jak ktos sie mocno wysrał:baby: A teraz czy sie czegoś boje? Smierci nie zabardzo :( Hmm.. Może jak pójdę na Policjanta(buhahaha) to postrzelą mnie :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:27.