![]() |
Cytuj:
skoro juz mowa o tm to boje sie Cystografii [ juz kiedys mialem ] Biora taka wielka strzykawke, pompuja tam plyn, potem rurka podlaczaja do twojego penisa [ewent. cipki;p] (doslownie wkladaja Ci igle do srodka) i pompuja ten plyn az sie zlejesz, wszystko po to by zbadac twoj uklad moczowy :| Po prostu mialem problem z laniem, co 10 minut biegalem do klopa..... do dzis sie boje ze moglo by sie powtorzyc :( Ogolnie nie chcial bym zeby mi cokolwiek wkladali w cialo błeeee |
@UP
BOJE SIE TWOICH FOBI Ja sie boje -HORRORóWbrr -Robactwa -MOCNEGO BóLU |
A ja mam taką mała maskotkę w domu ;]
Nazywa się "Matylda" i jest ptasznikiem, lub tarantulą, jak kto woli ;) O to jak ona wygląda ;) http://moa.home.pl/kronika/2002/lysina2/08.jpg A jaka (nad)wrażliwa (szczególnie ostatnio, bo miesiąc temu sie jej jedzonko skończyło) ;) Pozdro |
Boję się własnej kupy. Jak zrobię kupę to szybko splukuje bo mam odruchy wymiotne.
|
Ja sie boje bólu ale takiego strasznego np. wiertarką udarową w oko albo jak ktoś mi ręce i nogi po 1cm obcina tępą piła itp. a nie borowania u dentysty.
Krwi sie nawet nie boje. Kiedyś się wymalowałem na twarzy jak indianin własną.Boję się żeby ktoś nie usłyszał, że gadam sam do siebie.(Tylko nie mówcie, że jestem nienormalny. Gadanie do siebie odpręża:D) I też mam to z tymi pełnymi backpackami run itp. |
Biora taka wielka strzykawke, pompuja tam plyn, potem rurka podlaczaja do twojego penisa [ewent. cipki;p]
Nie prościej i estetyczniej 'cewka moczowa'? ; / Zgodzisz się ze mną, że wbijanie ogromnej igły głęboko pod paznokieć jest nieco gorsze, zwłaszcza, że przez uraz palec i tak boli i jest mocno ukrwiony. |
Cytuj:
|
Wiem, czego się straszliwie boje a to jest LEWATYWA! Dzisiaj stanęła nadmą groźba tego zabiegu ;P straszliwe uczucie xD
|
1. Pająki i inne brzydkie robale
2. Pomieszczenia, w ktorych nie da sie ruszac |
Cytuj:
|
Jak sobie tak patrze to wiele "kozaków wirtualnych którzy niczego się nie boją" jednak mają fobie ... Ja nie mam Fobi akurat ale ...
To nie fobia ale nie lubi gdy są trolle na forum :D |
Mmm... widze ze czesto jest lek przed pajakami. Ja nawet lubie pajaki jak sa dalekog odemnie. Ja mam FOBIE SZKOLNA dziwnie to brzmi ale potwierdzone przez psychiatre O_o
przzerabane strasznie ;/ pozdro |
Cytuj:
|
Ja się boje mojej wyobraźni. 22:30- sam w domu. Ciemno jak w "D"upie i mi się wydaję, że ktoś wkradnie się do domu itd.
|
Moja fobia
@topic
Ja mam taki lekki lek przed pająkami, boję się że mnie ugryzą i ogólnie chce mi się rzygać. @różni ludzie Czytałem że dużo osób boi się krwi, zastrzyków it.p. ja kocham zastrzyki,krew a nawet chlubie się bliznami(im więcej krwi pociekło, tym lepiej]. Czy ja jestem Vampirem?B) |
Cytuj:
|
Ja mam lęk przed widokiem "grzyba" po wybuchu bomby atomowej itp. :( odrazu mnie ciarki przechodzą i nie dobrze mi się robi. Najgorzej jak mam sen że np. gdzieś wybuchła taka bomba i widze ten "grzyb" odrazu się budzę na podłodze i jestem cały spocony :( jak nie wiem co. Wie cie może jak to nazwać?
|
@up: eee... grzybo-szimo-fobia?
|
Ja jestem Dzon Rambo i sie nie boje niczego !!11razraz
A tak serio to hmm czego moge sie bac... Juz wiem !! Boje sie smierci, niektorych owadow i to chyba wszystko |
Hmm... Ja jednak troszke ale malutko bałem się jak ~1:00 w nocy oglądam TV a tu jakiś złodziej może wpaść albo jak miałem max 5 lat to bałem sie burzy bo myslałem ze pioruny są jak ktos sie mocno wysrał:baby: A teraz czy sie czegoś boje? Smierci nie zabardzo :( Hmm.. Może jak pójdę na Policjanta(buhahaha) to postrzelą mnie :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:27. |