Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   "Znikanie" Spike Sworda (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=113722)

Smailer 28-01-2007 12:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szkut (Post 1228660)
Przyjrzyj sie filmikowi z luminery

CHodiz ci o to że jak zaczoł atakować wolfa to znikl ? Bo zaatakowanie potwora jest banalne :D

Atin Cler 28-01-2007 12:34

mnie tylko zastanawia dlaczego mieli nie zabijac pajakow i czy to ma jakis zwiazek z questem ?

Smailer 28-01-2007 12:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atin Cler (Post 1228686)
mnie tylko zastanawia dlaczego mieli nie zabijac pajakow i czy to ma jakis zwiazek z questem ?

Jak Mowicz Rookstayer chiał zniknąc spika i z nim szedłem (musiał mnie przeprowadzic ja 1lvl i kreciłem w tibicam) to też kazał nie zabijac spiderow , ale mu coś nie wyszło bo spikey jak był tak jest :p

Szkut 28-01-2007 12:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smailer (Post 1228683)
CHodiz ci o to że jak zaczoł atakować wolfa to znikl ? Bo zaatakowanie potwora jest banalne :D

Chyba nic w twoim przypadku z tego nie bedzie..

Smailer 28-01-2007 12:46

1 rzecz to pewno zrobil w podziemiach a druga to pewno przy wysepce :confused:

Atin Cler 28-01-2007 12:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szkut (Post 1228660)
Przyjrzyj sie filmikowi z luminery

ogladalem ten filmik pare razy, i dowiedzialem sie tylko co to za miejsce ale czy to o miejsce chodzi czy moze o tego wilka ?
@edit:
banalna rzecz kolo wyspy to moze byc zaatakowanie wilka w a w podziemiach moze zapalenie torcha ?
Ale nie wydaje mi sie ze o to chodzi bo wilka zaatakowal kto inny a w podziemiach byl ktos inny

MasterTusk 28-01-2007 12:48

banalna rzecz?

plx free itans lub plx no kill:D

druidek13 28-01-2007 12:52

Smailer, możesz nie pisać posta zaraz jak ktoś napisze nowy? Edytowanie boli?

Mery_Knight 28-01-2007 13:02

Do Wszystkich!!

uwaga niektozy wchodza na ostatnia strone tematu (patrza tylko na tytul) i mysla "ja wiem jak to zrobic " a gó... wiedzą bo inni mysla wciaz to samo i gadaja o glupotach ze trzeba zabic wolfa i znika bum... TRZEBA ZROBIC COŚ prostego co jest banalne a nie przyszyszlo nam do glowy (Przynajmniej ja tak mysle ) jeszcze raz uczulam tych ktorzy nieczytaja tematu od poczatku i pisza a moze zabic wolfa? to koniec to chcialam powiedziec dzieki ...

a moze tzreeba pogadac z jakims br? co?? eh...

Kshaq 28-01-2007 13:04

Temat do skasowania

Kic~ 28-01-2007 13:12

Zaraz się zdenerwuję na nich i tam im pełną solucję tego shitu....
(bite 11 stron jest o błaganiu Kshaqa, żeby wam pomógł i co jest tą banalną rzeczą <.< ) Myślta kurde.... Ja przy jakundafie siedziałem parenaście dni zanim doszedłem tam gdzię juz oficjalne treści ci nie pomogą...

Sorry Kshaqu...

Smailer 28-01-2007 13:12

Chodzi o tą jaskinie z Spiderami tam został Jeden z 2 kolesi Wiec to chyba 1 miejsce:cup:

Mery_Knight 28-01-2007 13:15

No tak i jak mozna zauwazyc to niezabijaja spiderów chyba kazdy to widzi ze lataja z redem moze to nastepna wskazówka do solucji? moze gdy niezabijemy spiderów mozna zrobic cos w tamtym pomieszczeniu? wiem wiem zaraz kazdy bedzie pisal ale ja juz to pisalam... ale ja juz to pisalam to jest moje zdanie :cup:

@down
tez tego nierozumiem na poczatku patzre temat "znikanie spike sworda to sobie wchodze myslac ze to juz jest cala solucja powiedziana a tu sklada nam wszystkie wskazówki w kupe z tematu Sof done nierozumiem tego tera musimy sie z tym,m glowic zamiast by powiedzial to i owo :P

Xedram 28-01-2007 13:17

Rozumiem cie Kshaqu ze nie podasz wiecej wskazowek i z tym sie zgadzam bo coto za przyjemnosc zrobic cos co bylo napisane na forum a nie samemu to odkryc i przezyc rox przygode :D

Ale nie rozumiem poco zakłądałes ten temat ? -.^ najpierw piszesz ze chcesz zlozyc cala zagadke w calos a po 2 dniach piszesz zeby nie pisac swoich teori itd!..
to ze tak zapytam o czym mamy tu pisac B) ?

Teraz mamy w tym temacie pisac GZ KSHAQ :o jak tego dokonales jestes misterzem! etc

Xzizz~

Kshaq 28-01-2007 13:21

Temat do skasowania

Atin Cler 28-01-2007 13:23

juz 2 h siedze nad tym latam po roznych miejscach na rooku i albo jestem na to za glupi albo cos, pozatym samemu mi sie nie chce szukac jest moze ktos chetny do pomocy ? ktos kto ma postac na iridi ?
@edit:
pierwsze miejsce znalazlem jak ogladalem film po raz 1
a drugie nie mam pojecia.

Smailer 28-01-2007 13:25

A ja chyba odnalazłem 1 miejsce
8o
i wymyslilem nazwe dla tego znikania "Spik Trick"

Kic~ 28-01-2007 13:26

@Kshaq

Nie pisze tego tylko dlatego, że mam czasunek do twojej włożonej pracy i heroicznej postawie pomocy "innym" ( dwuznaczność obowiązkowa )

Tak przy okazji : piszcie sprawozdania z tego co robicie, a na pewno Kshaqu nie omieszka wam pomóc. Tylko nie robcie zdań typu :" Myśle, że trzeba to i to". <---- co jedno znacznie wywieracie komentarz se strony Autora.

Pozdrowienia i życzę powodzenia

Drzamich 28-01-2007 13:27

Mam pytanie: czy da się "zniknąć" Spike Sworda samemu, czy ktos musi pomagać?

Smailer 28-01-2007 13:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drzamich (Post 1228806)
Mam pytanie: czy da się "zniknąć" Spike Sworda samemu, czy ktos musi pomagać?

chyba ktos musi pomagac bo jak byl film z luminery to 1 z ekipy zostal ze spiderami a drugi poszedl do wyspy i caly czas gadali na prv

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:23.