![]() |
Cytuj:
|
mnie tylko zastanawia dlaczego mieli nie zabijac pajakow i czy to ma jakis zwiazek z questem ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
1 rzecz to pewno zrobil w podziemiach a druga to pewno przy wysepce :confused:
|
Cytuj:
@edit: banalna rzecz kolo wyspy to moze byc zaatakowanie wilka w a w podziemiach moze zapalenie torcha ? Ale nie wydaje mi sie ze o to chodzi bo wilka zaatakowal kto inny a w podziemiach byl ktos inny |
banalna rzecz?
plx free itans lub plx no kill:D |
Smailer, możesz nie pisać posta zaraz jak ktoś napisze nowy? Edytowanie boli?
|
Do Wszystkich!!
uwaga niektozy wchodza na ostatnia strone tematu (patrza tylko na tytul) i mysla "ja wiem jak to zrobic " a gó... wiedzą bo inni mysla wciaz to samo i gadaja o glupotach ze trzeba zabic wolfa i znika bum... TRZEBA ZROBIC COŚ prostego co jest banalne a nie przyszyszlo nam do glowy (Przynajmniej ja tak mysle ) jeszcze raz uczulam tych ktorzy nieczytaja tematu od poczatku i pisza a moze zabic wolfa? to koniec to chcialam powiedziec dzieki ...
a moze tzreeba pogadac z jakims br? co?? eh... |
Temat do skasowania
|
Zaraz się zdenerwuję na nich i tam im pełną solucję tego shitu....
(bite 11 stron jest o błaganiu Kshaqa, żeby wam pomógł i co jest tą banalną rzeczą <.< ) Myślta kurde.... Ja przy jakundafie siedziałem parenaście dni zanim doszedłem tam gdzię juz oficjalne treści ci nie pomogą... Sorry Kshaqu... |
Chodzi o tą jaskinie z Spiderami tam został Jeden z 2 kolesi Wiec to chyba 1 miejsce:cup:
|
No tak i jak mozna zauwazyc to niezabijaja spiderów chyba kazdy to widzi ze lataja z redem moze to nastepna wskazówka do solucji? moze gdy niezabijemy spiderów mozna zrobic cos w tamtym pomieszczeniu? wiem wiem zaraz kazdy bedzie pisal ale ja juz to pisalam... ale ja juz to pisalam to jest moje zdanie :cup:
@down tez tego nierozumiem na poczatku patzre temat "znikanie spike sworda to sobie wchodze myslac ze to juz jest cala solucja powiedziana a tu sklada nam wszystkie wskazówki w kupe z tematu Sof done nierozumiem tego tera musimy sie z tym,m glowic zamiast by powiedzial to i owo :P |
Rozumiem cie Kshaqu ze nie podasz wiecej wskazowek i z tym sie zgadzam bo coto za przyjemnosc zrobic cos co bylo napisane na forum a nie samemu to odkryc i przezyc rox przygode :D
Ale nie rozumiem poco zakłądałes ten temat ? -.^ najpierw piszesz ze chcesz zlozyc cala zagadke w calos a po 2 dniach piszesz zeby nie pisac swoich teori itd!.. to ze tak zapytam o czym mamy tu pisac B) ? Teraz mamy w tym temacie pisac GZ KSHAQ :o jak tego dokonales jestes misterzem! etc Xzizz~ |
Temat do skasowania
|
juz 2 h siedze nad tym latam po roznych miejscach na rooku i albo jestem na to za glupi albo cos, pozatym samemu mi sie nie chce szukac jest moze ktos chetny do pomocy ? ktos kto ma postac na iridi ?
@edit: pierwsze miejsce znalazlem jak ogladalem film po raz 1 a drugie nie mam pojecia. |
A ja chyba odnalazłem 1 miejsce
8o i wymyslilem nazwe dla tego znikania "Spik Trick" |
@Kshaq
Nie pisze tego tylko dlatego, że mam czasunek do twojej włożonej pracy i heroicznej postawie pomocy "innym" ( dwuznaczność obowiązkowa )
Tak przy okazji : piszcie sprawozdania z tego co robicie, a na pewno Kshaqu nie omieszka wam pomóc. Tylko nie robcie zdań typu :" Myśle, że trzeba to i to". <---- co jedno znacznie wywieracie komentarz se strony Autora. Pozdrowienia i życzę powodzenia |
Mam pytanie: czy da się "zniknąć" Spike Sworda samemu, czy ktos musi pomagać?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:23. |