Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Grudniowy Update?!?! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=11481)

Pasorzytek 30-10-2004 09:54

niewiemczywiecie ale nowyteren tez z ? to bedzie swiat podobny do wysp lodowych owstana nowe potworki typu ice quen [krolowa lodu[]

Ostra-paladynka 13-11-2004 22:09

Czy ktoś może sie spotkal z nowymi bronmi na update? Jesli tak to czy wejdzie jakis club podobny do skull staffa ale z wieszym defem ? np. silver mace
:baby:

Zamkniety w domku 14-11-2004 12:05

Silver mace juz jest (chyba). Maja go podobno 2 osoby (polecam artykul Gremlina o rzadkich przedmiotach). Ale mozliwe, ze po update silver mace stanie sie powszechnym przedmiotem jako loot z silniejszych potworow lub jakiegos questu. ;)

[]Artimos[] 15-11-2004 18:20

Ja mam small pytanko

Czy wie ktoś może KIEDY będzie ten update wiem że będzie w grudniu ale czy pierwszego czy może 24 8o czy może jescze jakiegoś innego :tongue: ??

Arathil 15-11-2004 19:12

eee....co to skillbar?

Cpls moglibyscie mi powiedziec co to skillbar jakt to wyglada i do czego sluzy?? z gory thx.

Pasorzytek 15-11-2004 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arathil
Cpls moglibyscie mi powiedziec co to skillbar jakt to wyglada i do czego sluzy?? z gory thx.

to bylo setki razy mowione bedzie to pasek pod kazdym skilem ktory sie wypelnia i jak jest pelen to bedzie adv i skill rosne i pasek sie robi pusty ;p

Fajowaziomaleczka 23-11-2004 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez []Artimos[]
Czy wie ktoś może KIEDY będzie ten update wiem że będzie w grudniu ale czy pierwszego czy może 24 8o czy może jescze jakiegoś innego :tongue: ??

Na tibianews jest artykuł "Skillbar na Boże Narodzenie" więc update będzie chyba w święta

Gromko 23-11-2004 19:39

Teraz już trenowanie nie będzie sprawiało przyjemności gdzy skill bar będzie... ;(

Soratches 23-11-2004 21:03

Ale bym sie smial ze to o czym wy tu tak namietnie piszecie bylo tylko dla PACC. CIP czasami bardzo zaskakuje wiem bo gram w tibie 2 lata i mozecie sie grubo rozczarowac...
SKILL BAR-never...Kolejna zabawka ktorej pragna nOOby...A gdzie przyjemnas gdy jestes na HUncie I skacze z Ci sword gdy lejesz Dl??Dzieki temu takim rzecza tibia wyzwala w nas takie emocje...Ostnio wlasnie skoczyl mi dist z 74/75 i czulem sie tak jak 3 miechy temu jak dostalem Elktryka na 18...

Walekifa 23-11-2004 21:48

gitas

Super!Ja tez coś słyszałem że w święta ma ruszyć nowy server,i sie tam przenosze i bede knightem ^^.Co do nowych stworków to powinni stworzyć cos jeszcze silniejszego od demona bo ludzie na 160lvl (a będa tacy kiedyś:P)już nie mają gdzie chodzić bo wszystko dla nich zasłabe.

Vanhelsen 23-11-2004 22:39

Update już się zaczyna :D, spujrzcie na avatary, wielu z nas pozmieniało się w mikołaje 8o8o8o

Timothy 24-11-2004 15:38

Update wkracza juz niedlugo :)

Dla mnie skill bar to swietny pomysl do mlvlu i skilli przecierz jak widzisz skill bara ,okreslisz czas jaki ci brakuje do skilla a do mlvlu ile jeszcze mana fluidow kupujesz i nie zaplacisz za wiecej niz potrzeba.
Druga sprawa to monety 100 platynek na jedna crystal wiecej miejsca itp itd
Powinni CIPowie zmienić trade zeby wiecej niz 50 itemow bo teraz jest beznadzieja...
Dobrze ze jakies nowe potworki tylko zeby nie bylo jak pojde na draga ze umie walic z ue... :p
Przydałyby sie nowe bronie,jakieś lepsze np. cos lepszego niz skull staff,albo lepsze niz bright sword atak 42 ale jednoreczny,axe lepszy niz fire axe jednoreczny z atakiem 40..
Po za tym dobra tarcza z shieldingiem 40
Oraz armor lepszy niz e-plate i jakis lekki armor dla magów z armorem 15 noi oczywiscie jakies legi pomiedzy knight/c-legami a g-legami bo nie każdego stać na g-legi a k/c-legi to za malo...sam nie wiem z armorem 9 ale czesciej wypadajace,i jakies legi z armorem 12 i bylo by super.... wystarczy czekac i miec nadzieje :) :mag:

PiXik 24-11-2004 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Soratches
Ale bym sie smial ze to o czym wy tu tak namietnie piszecie bylo tylko dla PACC. CIP czasami bardzo zaskakuje wiem bo gram w tibie 2 lata i mozecie sie grubo rozczarowac...
SKILL BAR-never...Kolejna zabawka ktorej pragna nOOby...A gdzie przyjemnas gdy jestes na HUncie I skacze z Ci sword gdy lejesz Dl??Dzieki temu takim rzecza tibia wyzwala w nas takie emocje...Ostnio wlasnie skoczyl mi dist z 74/75 i czulem sie tak jak 3 miechy temu jak dostalem Elktryka na 18...

Sroby nie noby 90%graczy nie jest no0bami aż tak wielu ich nie jest,pozatym pewnie można będzie włączyć wyłączyć.no i przykład nabijam dista jestem prawie przy adv ginę i wreszcie zobaczę ile się traci w %(lub na oko)

Iras 25-11-2004 17:12

Czy bedą nowe servy

ciekawe czy bedą nowe servery po update niemoge sie doczekać bo chcę sie przenieść na nowy server niemiecki z włączonym PvP

Sasek62 25-11-2004 17:50

kiedy bedzie nowy klient co ile updatow?

no wlasnie kidy nowy klient oznaczony numerkiem Tibia 7.4

Lord Angar 25-11-2004 18:04

Jak bedzie skill bar to bedzie wypaśnie, a nie teraz trenisz nawet nie wiesz ile ci brakuje do skila albo mlvl. :confused: :confused:

Dwimenor 25-11-2004 18:11

@Iras
Już jest nowy, Niemiecki sev, ale z wyłączonym PvP
@Sasek62
W połowie gródnia. Trzeba było przeczytać cały ten temat
@Lord Angar
Patrz mój podpis.

Tc Masta 25-11-2004 18:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Soratches
SKILL BAR-never...Kolejna zabawka ktorej pragna nOOby...

Skomentuje to tylko tak: sam jesteś n00bem który nie jest w stanie pojąć tego że nie będziesz musiał tego oglądać :baby:

Tofik 25-11-2004 19:15

Popieram mojego przedmowce =/

Poniewaz kazdy zaczą byc przeciwko skilbarowi itp gdy zobaczył z naczek ze moderator jest przeciwsko skilbarowi , i oni aby pokazac jacy są pożądni i zeby moderator zobaczył ze oni mają tak jak on i oni myslą ze moderator pomysli ze oni są jacys cool.

a teraz jak. np. trenia goscie to sie zastanawiają i ich to denerwoje czego ten skill nie wskakuje

zastanówcie sie najpierw ludzie X(

Klikowski 25-11-2004 21:56

Mi sie tam pomysł z skill barem zbyt niepodoba bo tibia to rpg a nie jakies niewiadomo co, to ma byc takjakby symulator zycia w swiecie fantasy, wiec powinien byc jaknajbardziej do prawdziwego zycia podobny, wiec wedlug mnie postac niepowinna wiedziec kiedy sie czegos "nauczy" tylko po prostu tak jak jest, czyli dopiero jak sie "nauczy" to o tym wie. Ale, kazdy ma swoj gust, "Rozne są gusta i smaki" jak to ktos tak mowil. Ale dobrym rozwiazaniem byla by mozliwosc wylaczenia skill bara. Taka jest moja opinia o skillbarze. Ale kazdy ma swoja.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:22.