![]() |
niewiemczywiecie ale nowyteren tez z ? to bedzie swiat podobny do wysp lodowych owstana nowe potworki typu ice quen [krolowa lodu[]
|
Czy ktoś może sie spotkal z nowymi bronmi na update? Jesli tak to czy wejdzie jakis club podobny do skull staffa ale z wieszym defem ? np. silver mace
:baby: |
Silver mace juz jest (chyba). Maja go podobno 2 osoby (polecam artykul Gremlina o rzadkich przedmiotach). Ale mozliwe, ze po update silver mace stanie sie powszechnym przedmiotem jako loot z silniejszych potworow lub jakiegos questu. ;)
|
Ja mam small pytanko
Czy wie ktoś może KIEDY będzie ten update wiem że będzie w grudniu ale czy pierwszego czy może 24 8o czy może jescze jakiegoś innego :tongue: ??
|
eee....co to skillbar?
Cpls moglibyscie mi powiedziec co to skillbar jakt to wyglada i do czego sluzy?? z gory thx.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Teraz już trenowanie nie będzie sprawiało przyjemności gdzy skill bar będzie... ;(
|
Ale bym sie smial ze to o czym wy tu tak namietnie piszecie bylo tylko dla PACC. CIP czasami bardzo zaskakuje wiem bo gram w tibie 2 lata i mozecie sie grubo rozczarowac...
SKILL BAR-never...Kolejna zabawka ktorej pragna nOOby...A gdzie przyjemnas gdy jestes na HUncie I skacze z Ci sword gdy lejesz Dl??Dzieki temu takim rzecza tibia wyzwala w nas takie emocje...Ostnio wlasnie skoczyl mi dist z 74/75 i czulem sie tak jak 3 miechy temu jak dostalem Elktryka na 18... |
gitas
Super!Ja tez coś słyszałem że w święta ma ruszyć nowy server,i sie tam przenosze i bede knightem ^^.Co do nowych stworków to powinni stworzyć cos jeszcze silniejszego od demona bo ludzie na 160lvl (a będa tacy kiedyś:P)już nie mają gdzie chodzić bo wszystko dla nich zasłabe.
|
Update już się zaczyna :D, spujrzcie na avatary, wielu z nas pozmieniało się w mikołaje 8o8o8o
|
Update wkracza juz niedlugo :)
Dla mnie skill bar to swietny pomysl do mlvlu i skilli przecierz jak widzisz skill bara ,okreslisz czas jaki ci brakuje do skilla a do mlvlu ile jeszcze mana fluidow kupujesz i nie zaplacisz za wiecej niz potrzeba.
Druga sprawa to monety 100 platynek na jedna crystal wiecej miejsca itp itd Powinni CIPowie zmienić trade zeby wiecej niz 50 itemow bo teraz jest beznadzieja... Dobrze ze jakies nowe potworki tylko zeby nie bylo jak pojde na draga ze umie walic z ue... :p Przydałyby sie nowe bronie,jakieś lepsze np. cos lepszego niz skull staff,albo lepsze niz bright sword atak 42 ale jednoreczny,axe lepszy niz fire axe jednoreczny z atakiem 40.. Po za tym dobra tarcza z shieldingiem 40 Oraz armor lepszy niz e-plate i jakis lekki armor dla magów z armorem 15 noi oczywiscie jakies legi pomiedzy knight/c-legami a g-legami bo nie każdego stać na g-legi a k/c-legi to za malo...sam nie wiem z armorem 9 ale czesciej wypadajace,i jakies legi z armorem 12 i bylo by super.... wystarczy czekac i miec nadzieje :) :mag: |
Cytuj:
|
Czy bedą nowe servy
ciekawe czy bedą nowe servery po update niemoge sie doczekać bo chcę sie przenieść na nowy server niemiecki z włączonym PvP
|
kiedy bedzie nowy klient co ile updatow?
no wlasnie kidy nowy klient oznaczony numerkiem Tibia 7.4
|
Jak bedzie skill bar to bedzie wypaśnie, a nie teraz trenisz nawet nie wiesz ile ci brakuje do skila albo mlvl. :confused: :confused:
|
@Iras
Już jest nowy, Niemiecki sev, ale z wyłączonym PvP @Sasek62 W połowie gródnia. Trzeba było przeczytać cały ten temat @Lord Angar Patrz mój podpis. |
Cytuj:
|
Popieram mojego przedmowce =/
Poniewaz kazdy zaczą byc przeciwko skilbarowi itp gdy zobaczył z naczek ze moderator jest przeciwsko skilbarowi , i oni aby pokazac jacy są pożądni i zeby moderator zobaczył ze oni mają tak jak on i oni myslą ze moderator pomysli ze oni są jacys cool. a teraz jak. np. trenia goscie to sie zastanawiają i ich to denerwoje czego ten skill nie wskakuje zastanówcie sie najpierw ludzie X( |
Mi sie tam pomysł z skill barem zbyt niepodoba bo tibia to rpg a nie jakies niewiadomo co, to ma byc takjakby symulator zycia w swiecie fantasy, wiec powinien byc jaknajbardziej do prawdziwego zycia podobny, wiec wedlug mnie postac niepowinna wiedziec kiedy sie czegos "nauczy" tylko po prostu tak jak jest, czyli dopiero jak sie "nauczy" to o tym wie. Ale, kazdy ma swoj gust, "Rozne są gusta i smaki" jak to ktos tak mowil. Ale dobrym rozwiazaniem byla by mozliwosc wylaczenia skill bara. Taka jest moja opinia o skillbarze. Ale kazdy ma swoja.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:22. |