![]() |
wowik ostatnio patrzylem nowy z dodatkiem 140 pln (10 dni triala plus miesiac pre paidu czyli 40 dni)
PACC :P w wowie 60 dni - 100+ drozej fakt:) ale za to kazda voc cos zdzialasz bo jest balansik (no moze za wyjatkiem huntera bo hunter w pvp to cipa:P) |
Ale jak komuś nie odpowiada rola maga, to w tibii nie ma dla niego miejsca. Niby mozna expic pozostalymi profesjami, ale jak wolno. :p
|
amilold też gram knightem u nudzi mi sie non-stop patrzec w te zasrane roty ;/ ale pall też ma troche ciezko dali by cos z tymi strzalami bo 100 many na 10 arrows to przesada ;/.
Ciekawe co to bedą za nowe miasta :) |
no no..
Cipsoft pewnie ma wielkie plany do knighta :cup:
|
ja tylko czekam az dodadza cos knightowi i jak sie wyrowna exp/h takiego 150 knight i 150 sorc :) jak wtedy all h lvl sorcowie beda krzyczeli ze ich udupili :)
|
@chaszman
Palem nie jest ciężko: wbijesz 40 dista i możesz iść expić, np. na ghoulach. (na 100% się zwróci z samej kasy :)) @Draggy_Slayer Ja grając sorkiem nie narzekałbym, że knight może expić z taką samą prędkością jak ja. W końcu jakaś sprawiedliwość musi być na tym świecie. Na pewno nie zrobią tak że knight będzie expił szybciej od sorca. :P |
wiesz ja nawet nie chce takiej samej predkosci ale gdzie tu sprawiedliwosc ze ja mam teraz 100 lvl i na zolwiach (jak nie ma ludzi zakladam) expie z predkoscia hmm 60k/h max
moj rekord to 85 na ofie a na 100 lvl z blokerem taki ms moze na behe expic z predkoscia 300k/h pozatym forbiden island... quary porpostu ALL dla magicznych postaci i macie pewnosc ze zawsze sie przebijecie przez pancerz... a knight? moje hity w draga...100,70,puff,puff,7... itp a magowie vis vis vis, 100,90,110 i z mojej wiedzy (moze i marna jak sie myle to mne poprawcie) vis raz na 1.5 sekundy a cios z broni raz na 2 sek. a propo tego moge sie mylic pewny nie jestem |
Pallkiem na skill 40 ?? Troszke cieżko ale nie ma waste jak zbierasz loota.
Ja mam pallem 5?/3? i bardzo fajnie sie gra. Ciekawe kiedy będą ss-ki z nowych miast. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Teraz to sie zrobilo nieciekawie ze strony na strone jest coraz wiecej klutni i bezsensownej gadki jak dzieciaki:baby:
Sora:zostawimy w spokoju:p Druta:niech by zmienili cos z poxem bo to jest smieszne Knighta:Exori powinno wciogac 25-30% many,exure gran najlepsze by bylo gdyby dodali strong haste 8o co jest malo prawdopodobne Palka:Dobre bylo by robienie IH'ow i lzejsze speary i niekonczonce oczywiscie tak samo z reszta kamienie. Gdzies mam ile zrobilem literowek bo to nie jest konkurs ortografii. |
voc napewno nie zmienie:) kwestia czy bede gral czy inne rzeczy nie pozwola mi na to :) napenwo od czasu do czasu bede wracac nawet jak nie bede mial czasu na regularna gre:) ale zawsze knight i tlyko knight:)
miejmy nadzieje ze ten up cos zmieni na upartego tez moge expic na 8 behe z exori:P ale waste niemilosierny :P |
Cytuj:
Problem w tym ze sorc expiac na behe z ue z predkoscia 400-500k/h ma zysk, a knight expiac z exori z predkoscia 200k/h ma waste i to spory. Dysproporcja pomiedzy tymi profesjami jest stanowczo za duza. Sorc ma więcej many więc wrzuci manashielda, zluruje pare behe i wali z ue a jak mu się skończy mana to ucieka na górę i napełnia. Sorc może wziąć naraz o 1-2 behe więcej niż ty bo ma więcej many niż ty życia. :p |
jak robilem behe questa z kumplem 80 ek o 6 zlurowalismy i exori up/down :p
wiec sadze ze 8 by dalo rade chyba ze max combo od kazdego:P ale to malo prawdopodobne |
Hehe, no raz się mogło udac ale na dluzsza mete to watpie... Na tarczę możesz wziąć tylko 2 potwory, a pozostałe behe już nie muszą się przebijać więc ładują hity po 200+ z palcem w tyłku. :) Raczej miałbyś częste wizyty w temple gdybyś zaczął tak expić regularnie. :p Zauważ, że sorc jak expi to może poczekać aż behe się troche oddalą i dopiero zejść, a knight musi wziąć wszystkie na klatę bo exori nie działa na dystans. :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
i tu sie chlopcze mylisz |
Cytuj:
|
wiec mi nie mow nic o czytaniu ze zrozumieniem bo z tym raczej problemow nie mam ;p
|
amilold
jaki ty masz lvl ?10 ?20 ? zamknij sie wkonczu bo kazdy twoj post to jest "pallem mozna wbic 40 dista i expic i dist sam wchodz " rozplacz sie ze pallowi dist sam wchodzi -.- , Knight ma o wiele lepsze hity i nie szczepcie sie tak o niego, tak samo o znikajace speary bo nie wszystkim przeszkadza ze znikaja. Gram pallem i jakos wytrenilem do 90 dista tymi spearami, to dlaczego inni maja miec latwiej i wezna 2 speary i bota od sava do sava. Jestem za warnem dla amilolda za spamowanie postami nic nie wnoszacymi do tematu @Razzmi hahha mialem to samo napisac ale mnie wyprzedziles :) mam nadzieje ze amilold wylaczy swojego pc'ta i nastepnym razem przemysli czy jego posty sa potrzebne |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:06. |