![]() |
:)
Przeczytałem całą trylogię i jestem pod wrażeniem. Coraz lepiej ci idzie (może oprócz literówek :) nikt nie jest doskonały ). Rób dalej i tak trzymaj
|
Dzieki temu, ze jestem taki zuy, to cie nie zabije ;<. Nie chce sie znizac do poziomu Aressa! ;D
|
Zi0mskie, po opisie na gg musiałem ocenić:P.
10/10 |
Hmm... Czekam na to a tu tego tak malo 7,5/10....
|
@Sarix
Mało??!! Ja ci dam mało :D 25 obrazków to mało :D Acha... |
A gdzie ja jestem ? ;<
|
Bardzo ladnie, ale rob troszke szybciej odcinki prosze cie bo doczekac sie nie moge.
@Veruis Mow co chceszi tak mam cie w ... Moja kolezanka ktora jest gotka jest milsza od ciebie! |
Niestety ten ostatni odcinek mi sie nie podoba.
1) Jesli to pustynia, to czemu prawie piachu nie widac z pod kaktusow ;) 2) Co to mialo byc? Jurgenaut(?) goni jakiegos kolesia po pustyni. Czyzby pomysly ci sie konczyly. 3) Prawie nie znaja kolesia, a zostawili mu ciezko rannego Shreka. Co oni sobie mysla? |
@Up
Znają i wiedzą że ja mu nic nie zrobie. :> Nie odważyłbym się. Jestem taki szlachetny (i troche głupi i mam skleroze ale to szczegóły) @Fake No ładnie i dużo 10/10. Imageshack coś ostatnio i mi nawala. :/ |
Niee, to było beznadziejne!
JAK POTWÓR MOŻE MIEĆ ZBYT DUŻY PANCERZ? LOLKU! 3/10 Spier***one. |
Ten fake ma za dużą sławę... Tzn. za duży pancerz... <-- To było bez sensu? Pozatym coraz lepiej Ci to wychodzi.
http://img457.imageshack.us/img457/1...mentarzgf7.png |
Takie sobie !
8.5/10 nudne ! Beznadzieja nadac imie potworowi BESTIA ! Co do Imageshack to ty musisz na nich czekac a innego hostingu znaleźc nie można paluszki będą bolały?? Masz tu : www.fotosik.pl albo załóż se własny serv np na www.yoyo.pl lub 60free.ovh.org i tam przez FTP wrzucaj obrazki tylko nie wykręcaj się tym że może zabraknąc miejsca ! Zabrako twórz nowy! ^^ Powyżej została napisana instrukcja jak postępowac w razie awarii Imageshack ! Poza tym na własnym servie obrazki nie ulegną utaracie np na IS (Image...) obrazki niedziałają poprawnie a tu będą i nie będzie zakłóceń ! KONIEC KROPKA I POSZŁA DO ŻŁOBKA! |
No jak zawsze tyle obrazkow ze az odechciewa sie ogladac..Ale no coz niezbyt to ciekawe a Glaves to Prince ? o.O dam ci 6/10 !! Bo mi sie nie podoba twoj fake (za duzo obrazkow :P).
|
Moze byc. 7/10
|
xd
daje niecałe 7/10 ;/ zadużo tego shreka;/ zrób coś nowego niż shrek np. Harry Poter lub Pokemon ;p
|
Buuuu!!;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
czemu tym razem takie slabe ? :< :< 6/10 :( |
@DracoR
słabsza forma czy już nie chęć ?? Jestem zdumiony i nie wierze sam sobie!! ZBYT DUŻY PANCERZ- mogles zrobic jakiegos potwora ktory ma ten pancerz a nie potwor w "skórze" jak to nazwe @Veruis Weź mu jakiś walnij opr bo jestem zdziwiony;( ;( ;( ;( |
fajny osioł LOL <wilczek> ale ogulnie fajne 5/10 8o
|
Hmm...
W sumie mi się podoba jednak... Tylko nadal troche nudawe. No jest jakaś walka ale raz dwa się z nim uwineli i koniec... Nie wiem co reszta ma do tego "Za dużego pancerza"... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:51. |