![]() |
Cytuj:
p.s modek ma obowiazki ale gada ze wszystkimi i o wszystkim o to mi glownie chodzilo |
Cytuj:
No wiesz Vil może ty i jesteś modkiem, ale co do tego to nie masz racji, bo jak widzę jak ktoś podwala się pod moje zdanie to trudno się powstrzymać od skomentowania tego. Nie zawsze mam rację, ale jak ktoś mnie wyśmiewa to mnie krew zalewa. Bo większość komentarzy tu na forum to po prostu bzdety. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jeżeli o mnie chodzi to Vil nie ma kompetencji bycia moderatorem.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Imo, vil jest jednym z najlepszych modow tutaj, ale watpie zeby wasza dyskusja byla tez naszym interesem, wiec przeniescie to na pw?
|
Cytuj:
|
moderator forum jest od tego zeby pilnowac porzadku tutaj a nie zeby udzielac decydujacej i jedynie wlasciwej odpowiedzi na zadawane pytania.:baby:
Pozatym, chyba nie w kazdych dzialach ma "moc" moderatora. jest to jeden z niewielu moderatorow ktorzy tak walnie sie udzelaja na forum, to ze duza czesc troli polemizuje z nim nie argumentujac swoich wypowiedzi, szybko przechodza na agresywny jezyk wypowiedzi, oraz poprostu wala offtopy i spam to nie jest jego wina. |
Cytuj:
Vil jest dobrym MODem, (gdzieś tam w najlepszych użytkownikach tak napisałem) i każdy mądrzejszy użytkownik tego forum to powie.. Tak, przeszkadza mi to, że rozmawiasz sobie luźno na forum z Baxcrow od tego służy GG i nie, nie będę wychodził z tego forum, to raczej ty byś wyszedł za spam. |
:p
Mi się wydaje że lepiej się pochwialić du.zym magic levelem na małym lvlu, niż dużym lvlem a małym mlvlu!
|
Cytuj:
|
Przeczytalem caly post i doszedlem do jednego wnisoku :
" Rubta co chceta " możecie mieć lvl np 80 z 40 mlvlem , albo 40 lvl z 60 mlvlem zależy co możesz robic. Ja osobiście przez hunta i lagi nie mogłem za duzo expac , ale lubie grać więc na 46 lvlu mam 52 mlvl . Nie wyskakiwać mi że mam ek bo musiałem zmienić serwa X( , lecz nadal posiam ms więc wiem. ale żal patrzeć jak 80 ms pada od 65 ms ( widziałem to osobiście ) powod? mlvl 80 ms był tragiczny. Ja tam polecam jush od 45 lvla codzienie robic przynajmniej pol bp sd i zostawiać je na pożniejsze demon hunty :] |
Cytuj:
@@ |
Odpowiedział wielki MS:evul:
|
Za to żal patrzeć jak ~90 MS składa się od dwóch 40 S + kilku noobcharów które nawet SD nie mogą używać. I to bynajmniej nie dlatego że te 40 sorce miały wysokie mlvle albo ten 90 MS miał niski :)
A robienie SDków na "późniejsze demon hunty(?)" to faktycznie objaw inteligencji. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:24. |