![]() |
hehee a kiedys byl temat "kto pierwszy zdobedzie 300lvl? eternal czy taifun?"
a teraz widac ze to mateusz zdobedzie ale on ma przewage poniewaz to jest non pvp a na nim lepsze pg wychodza na wysokich lvl ~.~ |
Cytuj:
Jeszcze Trzeba mieć Brata....xDChłopie a może ty lubisz Lody waniliowe? Albo hmm może masz problemy w rodzinie taaak napewno.Only Can Be Rox! |
WoW -.- <10>
|
;]
Cytuj:
|
Pochwala
Cytuj:
ja mam ledwo 10 level czasem ta gra mnie wkurzaX( |
Cytuj:
Żałosne -.-. Tripida ma 1 ownera, Taifun 1 ownera. Ty po prostu jak widzisz, że ktoś ma taki lvl zazdrościsz, bo ty takiego nie umiesz wbić proste jak budowa cepa. Kiedyś jak Bubble jako pierwszy gracz wbijała 100 też mówiono, że z kimś sharuje konto, a przecież jej RL mężem jest GM -.-. Więc stulcie morde skoro nie macie pewnych informacji czy ktoś sharuje czy nie. |
Cytuj:
powtarzasz sie moglbys na prawde wymyślić coś :) skoro tak klepiecie to... pokażcie jakies dowody że MDW NIE SHARUJE mozecie ? poprostu człowiek jest tak zbudowany że po 8 godzinach zajec na uczelni nie ma siły prawie na nic a musi kiedyś spać jeść itp w ostatnim miechu i w tym byla sesja no i.. nic w tym dziwnego gdyby nie to ze mdw ostro expil chcesz mi powiedziec ze zaliczył sesje bez nauki ? uwierz to nie jest mozliwe. |
Cytuj:
Lol, z Twojej wypowiedzi wynika, że on swoja postacia niega tylko gra nia ktos inny czyz nie? HAHAHAHAHA zal.gov.swe Widać, że wiekszości z was d*pe ściska z zazdrości że ktoś jest lepszy od was ;) |
i ch*j mu po tym ze wali z tych sdkow po 1300-1400 +/- jak nie moze nikomu z nich wyj**ac ^^
gz dla niego ale gra to nie wszystko :P |
@Kolirn
A ty dasz, ze SHARUJE bo to ze koles bije 1 lvl 1 dzien nie oznacza ze sharuje.... |
EO juz By mial napewno 300 lvl ale napisal list do cip softu ze jesli niewymysla jakiegos lepszego czaru dla knighta to niebedzie gral!! ;)
|
Cytuj:
|
a slyszeliscie plotki ze MDW zaplacil dla Imagama zeby nie dawal expic Taifunowi..? czy ktos cos o tym wie?;>
|
Cytuj:
n/c |
@up
Dobrze,ale na wbicie jednego lvla dziennie na jego poziomie trzeba posiedzieć bardzo dużo,a nie 5h ;> |
Ludzie nie da sie grac na 1 ownera po 13/14 godzin dziennie!! Tak sie dlugo nie zajedzie. MDW dzieli acc na 80%. Taifun na 90% no ale i tak gratuluje i zycze 300 lvlu Mateuszowi. A ja mam 1 rade dla was nie zazdrosccie komus tylko usiadzcie do kompa i lvl bijcie a nie na forum piszecie :P:P:P A i tak uwazam ze Eternal jest lepszy od MDW.... RESPEKT FOR BEST TIBIA PLAYER:d
Widzalem w tym temacie zdjecie seromontisa taifuna i mdw. Tani kit na tym zdjeciu jest seromontis i taifun nie ma MDW. Dlaczego? Poniewaz MDW nie zadaje sie z taifunem proste nie?:D:D Mateusz Dragon Wielki jest gorszy od taifuna i eternala bo: Po 1.To jest swiat non-pvp czyli nie zbieraja sie jakies 30 sorki i sd kombo w ciebie nie leci. Po 2. Na takim swiecie non-pvp mozna zajac se WRle albo demonki jak to robi mdw. Po.3 Czytaj Punkt 1,2 :P Cytuj:
hahahahahahahhaha chlopie nie wiem czy wiesz ale eternal jest jednym z CIPow a niegra dlatego ze sa wojny i nie chce padac ;/ |
@2xup (Kenarfo)
mozna sobie zajac demony albo wrl? hahahahahahah smieszny jestes ... wlasnie na swiatach non-pvp kazdy wchodzi na respa kiedy mu sie podoba ... a jesli myslisz ze na takim swiecie nie mozna zabic 2 gracza to jestes w bledzie bo sa na to sposoby i kazdego mozna ubic ... i Mateusz wcale nie jest gorszy bo jakos na tescie dokopal wszystkim ... najpierw sie zastanow zanim cos wyskrobiesz ... poza tym posty sie edytuje a nie wali co 5 min nowe ! @down wlasnie nad tym samym sie zastanawialem ... przeciez ten chlopak bluzni -.-'' EO jednym z Cip .. heh .. cos mu sie w nocy chyba przysnilo i teraz rozpowiada wszystkim swoje koszmary ... |
Cytuj:
U mnie, na jednym z najtrudniejszych kierunkow AGH mam tygodniowo 4,5h zajec, do tego raz na 2 tygodnie 2x dwugodzinne laborki. Na wyklady z reguly nie oplaca sie chodzic bo mozna tego samego sie nauczyc samodzielnie i poswiecajac znacznie mniej czasu. Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
hahaahaha 2 razy pomysl zanim cos powiesz. Lepiej wiem bo gram na refugi (swiat non-pvp) tam nawet guardy mozesz se zajac. Z jednym ci przyznam racje sa inne sposoby za zabicie 2 gracza ale komu sie chce trapowac takiegop MDW na demonach ?!!??!! Woli se taki noobek expic a nie.. |
TO w takim razie jestes ciulkiem swiatowym :D Mam 151 knighta na Harmonii (czyli tam gdzie Mateusz) i wiem bardzo dobrze na jakiej zasadzie tam dziala "zajmowanie respa" .... zajmujesz go dopuki nie przyjdzie ktos wiekszy i nie zacznie ci bruzdzic .... pfff nie mam czasu na gadki ze smerfami mam wazniejsze rzeczy do roboty ... idz na trole ty CIPowy EO -.-''
@down jestes smieszny i naucz sie edytowac posty bo zaraz warna zarobisz .... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:33. |