Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Harmonia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=195)
-   -   Wszystko o MDW (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=117777)

knightek_pl 21-02-2007 12:41

hehee a kiedys byl temat "kto pierwszy zdobedzie 300lvl? eternal czy taifun?"
a teraz widac ze to mateusz zdobedzie ale on ma przewage poniewaz to jest non pvp a na nim lepsze pg wychodza na wysokich lvl ~.~

MObik 21-02-2007 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Moriento (Post 1278955)
Kiedys napisalem i powtorze!

TA POSTACIA GRAJA 3 OSOBY!

Mateusz jego brat i kolega ...

I on jest qurwa wielki jak moja dupa raz juz prosil zebym dal mu namelocka

ale nie mialem reasonu z checia bym mu dal bo z takim nickiem widac odrazu

ze to Polish Noob.

Kochany Mateuszek nigdy nie wbil 40 lvl na swiatach PvP.

Dlaczego?

BO JEST NOOBEM.

Ludzie on ma studia rl life i co za*******a tak czy was w lep pojebalo ze to

jeden owner. Zalamka.

BiBi

Ps: Zapewne teraz bedzie - Zadrosny jestes! Pojebany JEstes! A niech se bedzie. PozDro dla Mateusza on bedzie wiedzial kto tego Posta napisal.

Jeszcze Trzeba mieć Brata....xDChłopie a może ty lubisz Lody waniliowe?
Albo hmm może masz problemy w rodzinie taaak napewno.Only Can Be Rox!

Tasker 21-02-2007 15:40

WoW -.- <10>

Ikil Sone 21-02-2007 19:30

;]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borucao (Post 1280254)
Czyli sądzisz ze wszycy 250+ mają kilku ownerów ?
zal.pl

Nie mam się z Tobą zamiaru kłócić,ale chyba niewiesz,że aby wbić taki lvl trzeba siedzieć dzień i noc,a mało tego on ma już lvl 292...wbija 1 lvl w 1 dzień,a on ma na głowie studia -.- Jeżeli miałby 30 lat to bym uwierzył,że gra sam...chociaż miałby też wtedy prace...więc wiesz.Zastanów się następnym razem...zanim coś napiszesz ;<

Pawelok 21-02-2007 19:44

Pochwala

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hestoran (Post 1274821)
Otóż dzisiaj [CHAR]Mateusz Dragon Wielki[/CHAR] a nie Taifun Devilry zrównał sie z legendarnym kanadyjczykiem?:p Eternalem Oblivionem , gdyż uzyskał 290 LVL!B)

Screen:

http://i19.tinypic.com/2w36uyt.jpg

Ranking Erig.net:

http://erig.net/top500.php

Teraz Mateusz jest zdecydowanym faworytem w wyścigu o tytuł pierwszego gracza który uzyska 300 LVL :)

A wiec życzymy powodzenia!

Pozdrawiam.

PS.Nie chcesz nie komentuj ;)

@down

nie karmimy trola .

Napewno jest lepszy odemnie
ja mam ledwo 10 level
czasem ta gra mnie wkurzaX(

BaxCrow 21-02-2007 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ikil Sone (Post 1281226)
Nie mam się z Tobą zamiaru kłócić,ale chyba niewiesz,że aby wbić taki lvl trzeba siedzieć dzień i noc,a mało tego on ma już lvl 292...wbija 1 lvl w 1 dzień,a on ma na głowie studia -.- Jeżeli miałby 30 lat to bym uwierzył,że gra sam...chociaż miałby też wtedy prace...więc wiesz.Zastanów się następnym razem...zanim coś napiszesz ;<

Żałosne -.-.
Tripida ma 1 ownera, Taifun 1 ownera. Ty po prostu jak widzisz, że ktoś ma taki lvl zazdrościsz, bo ty takiego nie umiesz wbić proste jak budowa cepa. Kiedyś jak Bubble jako pierwszy gracz wbijała 100 też mówiono, że z kimś sharuje konto, a przecież jej RL mężem jest GM -.-. Więc stulcie morde skoro nie macie pewnych informacji czy ktoś sharuje czy nie.

Kolirn 21-02-2007 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BaxCrow (Post 1281410)
Żałosne -.-.
Tripida ma 1 ownera, Taifun 1 ownera. Ty po prostu jak widzisz, że ktoś ma taki lvl zazdrościsz, bo ty takiego nie umiesz wbić proste jak budowa cepa. Kiedyś jak Bubble jako pierwszy gracz wbijała 100 też mówiono, że z kimś sharuje konto, a przecież jej RL mężem jest GM -.-. Więc stulcie morde skoro nie macie pewnych informacji czy ktoś sharuje czy nie.

powtarzasz sie moglbys na prawde wymyślić coś :)

skoro tak klepiecie to... pokażcie jakies dowody że MDW NIE SHARUJE mozecie ?
poprostu człowiek jest tak zbudowany że po 8 godzinach zajec na uczelni nie ma siły prawie na nic a musi kiedyś spać jeść itp

w ostatnim miechu i w tym byla sesja no i.. nic w tym dziwnego gdyby nie to ze mdw ostro expil chcesz mi powiedziec ze zaliczył sesje bez nauki ? uwierz to nie jest mozliwe.

Soul's 21-02-2007 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1281449)
poprostu człowiek jest tak zbudowany że po 8 godzinach zajec na uczelni nie ma siły prawie na nic a musi kiedyś spać jeść itp

Lol, z Twojej wypowiedzi wynika, że on swoja postacia niega tylko gra nia ktos inny czyz nie? HAHAHAHAHA zal.gov.swe

Widać, że wiekszości z was d*pe ściska z zazdrości że ktoś jest lepszy od was ;)

maszter321 21-02-2007 22:08

i ch*j mu po tym ze wali z tych sdkow po 1300-1400 +/- jak nie moze nikomu z nich wyj**ac ^^

gz dla niego ale gra to nie wszystko :P

Kasztaniaczek 21-02-2007 23:36

@Kolirn

A ty dasz, ze SHARUJE bo to ze koles bije 1 lvl 1 dzien nie oznacza ze sharuje....

Seba911 22-02-2007 08:08

EO juz By mial napewno 300 lvl ale napisal list do cip softu ze jesli niewymysla jakiegos lepszego czaru dla knighta to niebedzie gral!! ;)

Ikil Sone 22-02-2007 10:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BaxCrow (Post 1281410)
Żałosne -.-.

Klepiesz to samo w kółko...Ja nie napisałem,że KAżDY "sharuje" konto...Tylko,że ON,a to dlatego,że nikt nie jest w stanie siedzieć dzień i noc i walić tych demonów+uczyć się...Wiem,bo u nas na Arcanii najwyższy lvl zawalił 2 lata stuidów wbijając lvl -.- i wbił 213...A po drugie nikomu nie zazdroszcze...Ciesze się,że w to niegram ^^

Nunarah 22-02-2007 12:44

a slyszeliscie plotki ze MDW zaplacil dla Imagama zeby nie dawal expic Taifunowi..? czy ktos cos o tym wie?;>

Kasztaniaczek 22-02-2007 13:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ikil Sone (Post 1282074)
Klepiesz to samo w kółko...Ja nie napisałem,że KAżDY "sharuje" konto...Tylko,że ON,a to dlatego,że nikt nie jest w stanie siedzieć dzień i noc i walić tych demonów+uczyć się...Wiem,bo u nas na Arcanii najwyższy lvl zawalił 2 lata stuidów wbijając lvl -.- i wbił 213...A po drugie nikomu nie zazdroszcze...Ciesze się,że w to niegram ^^

ale on nie jest dzien i noc online...
n/c

Ikil Sone 22-02-2007 13:42

@up
Dobrze,ale na wbicie jednego lvla dziennie na jego poziomie trzeba posiedzieć bardzo dużo,a nie 5h ;>

Kenarfo 22-02-2007 13:48

Ludzie nie da sie grac na 1 ownera po 13/14 godzin dziennie!! Tak sie dlugo nie zajedzie. MDW dzieli acc na 80%. Taifun na 90% no ale i tak gratuluje i zycze 300 lvlu Mateuszowi. A ja mam 1 rade dla was nie zazdrosccie komus tylko usiadzcie do kompa i lvl bijcie a nie na forum piszecie :P:P:P A i tak uwazam ze Eternal jest lepszy od MDW.... RESPEKT FOR BEST TIBIA PLAYER:d

Widzalem w tym temacie zdjecie seromontisa taifuna i mdw. Tani kit na tym zdjeciu jest seromontis i taifun nie ma MDW. Dlaczego? Poniewaz MDW nie zadaje sie z taifunem proste nie?:D:D

Mateusz Dragon Wielki jest gorszy od taifuna i eternala bo:
Po 1.To jest swiat non-pvp czyli nie zbieraja sie jakies 30 sorki i sd kombo w ciebie nie leci.
Po 2. Na takim swiecie non-pvp mozna zajac se WRle albo demonki jak to robi mdw.
Po.3 Czytaj Punkt 1,2 :P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seba911 (Post 1281977)
EO juz By mial napewno 300 lvl ale napisal list do cip softu ze jesli niewymysla jakiegos lepszego czaru dla knighta to niebedzie gral!! ;)

hahahahahahahhaha chlopie nie wiem czy wiesz ale eternal jest jednym z CIPow
a niegra dlatego ze sa wojny i nie chce padac ;/

PinGOnE 22-02-2007 14:09

@2xup (Kenarfo)
mozna sobie zajac demony albo wrl? hahahahahahah smieszny jestes ...
wlasnie na swiatach non-pvp kazdy wchodzi na respa kiedy mu sie podoba ... a jesli myslisz ze na takim swiecie nie mozna zabic 2 gracza to jestes w bledzie bo sa na to sposoby i kazdego mozna ubic ... i Mateusz wcale nie jest gorszy bo jakos na tescie dokopal wszystkim ... najpierw sie zastanow zanim cos wyskrobiesz ... poza tym posty sie edytuje a nie wali co 5 min nowe !

@down
wlasnie nad tym samym sie zastanawialem ... przeciez ten chlopak bluzni -.-'' EO jednym z Cip .. heh .. cos mu sie w nocy chyba przysnilo i teraz rozpowiada wszystkim swoje koszmary ...

Vil 22-02-2007 14:13

Cytuj:

człowiek jest tak zbudowany że po 8 godzinach zajec na uczelni nie ma siły prawie na nic a musi kiedyś spać jeść itp

zalezy od kierunku.

U mnie, na jednym z najtrudniejszych kierunkow AGH mam tygodniowo 4,5h zajec, do tego raz na 2 tygodnie 2x dwugodzinne laborki. Na wyklady z reguly nie oplaca sie chodzic bo mozna tego samego sie nauczyc samodzielnie i poswiecajac znacznie mniej czasu.

Cytuj:

chcesz mi powiedziec ze zaliczył sesje bez nauki ? uwierz to nie jest mozliwe.

w zaleznosci od uczelni bywa calkiem sporo egzaminow do zaliczenia po 1 dniu nauki, nie kazdy studiuje medycyne/ prawo..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenarfo
nie wiem czy wiesz ale eternal jest jednym z CIPow

nie wiem czy wiesz ( a szczerze mowiac watpie ) ale pieprzysz glupoty. To, ze przypadkowo nazywa sie Steve nie oznacza od razu ze jest _tym_ Stevem.

Kenarfo 22-02-2007 14:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PinGOnE (Post 1282363)
@2xup (Kenarfo)
mozna sobie zajac demony albo wrl? hahahahahahah smieszny jestes ...
wlasnie na swiatach non-pvp kazdy wchodzi na respa kiedy mu sie podoba ... a jesli myslisz ze na takim swiecie nie mozna zabic 2 gracza to jestes w bledzie bo sa na to sposoby i kazdego mozna ubic ... i Mateusz wcale nie jest gorszy bo jakos na tescie dokopal wszystkim ... najpierw sie zastanow zanim cos wyskrobiesz ... poza tym posty sie edytuje a nie wali co 5 min nowe !

hahaahaha 2 razy pomysl zanim cos powiesz. Lepiej wiem bo gram na refugi (swiat non-pvp) tam nawet guardy mozesz se zajac. Z jednym ci przyznam racje sa inne sposoby za zabicie 2 gracza ale komu sie chce trapowac takiegop MDW na demonach ?!!??!! Woli se taki noobek expic a nie..

PinGOnE 22-02-2007 14:19

TO w takim razie jestes ciulkiem swiatowym :D Mam 151 knighta na Harmonii (czyli tam gdzie Mateusz) i wiem bardzo dobrze na jakiej zasadzie tam dziala "zajmowanie respa" .... zajmujesz go dopuki nie przyjdzie ktos wiekszy i nie zacznie ci bruzdzic .... pfff nie mam czasu na gadki ze smerfami mam wazniejsze rzeczy do roboty ... idz na trole ty CIPowy EO -.-''

@down
jestes smieszny i naucz sie edytowac posty bo zaraz warna zarobisz ....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:33.