![]() |
tesz chcem być fajny221111!
A co do tych elo młodzieżowych dissów, to szkoda komentować;) |
Cytuj:
|
Wiem, że się powtarzam, ale jakiś CYMBAŁ (tak, do ciebie mówię!) kasował mi te posty.
Chodzi mi o to, że członkowie obu tych gildii są najzwyczajniej w świecie, niekonsekwentnymi pop*erdoleńcami. Głupie pixelki, doprowadziły ich, do nienawiści w realu pomiędzy sobą. Dowodem są między innymi te jak to kolega u góry określił "młodzieżowe" utwory. Banda psycholi. Tak w moim mniemaniu wygląda ta wojna. |
zajezdza tedzikiem,
syf |
Jednym Słowem S.Ł.A.B.E
|
Vison winner ;] Dusskines lipa w huj co to ma być ?
|
Huh trochę czasu już minęło od nagrania dissu ...
Co do niektórych komentarzy, diss został nagrany nie z powodu gry ale z powodu nagrań Vision i Dusków, chcieliśmy pokazać że umiemy zrobić to lepiej niż oni a ich poziom jest marny... Nasz sprzęt był naprawdę kiepski więc ci co porównują to z legalnymi produkcjami i mówią o tym " gówno " są śmieszni ;).... " dziś wiem żeby do czegoś dojść trzeba od czegoś zacząć " heh... dopiero zaczynalismy z nagrywkami w tym czasie gdy nagraliśmy diss, myślę że jest o wiele lepszy niż diss dusków czy vision... I wiem że nie którzy z oceniających nie mają pojęcia co to jest rap ... Daje nowy link do dissu z powodu prywatnych wiadomości... http://rapidshare.com/files/68699138...ewsku.mp3.html Pzdr :p |
Nietypowy Wbijaj w tych cieci co nie wiedzą nawet co to rap, wg mnie robisz rap na bardzo dobrym poziomie jak na warunki domowe, dobre texty masz.
|
Wielkie dzięki xP ... Widzę że orientujesz się w klimatach ;) Szacunek... Pzdr
|
Vision mistrzowie kurwa na wojnie jak i nas dissach :D.
Nie moge ze śmiechu z dissa dusków jest tak żałosny,że śmieszny "vision to śmierdzące gówno nic nie warte","a ja Cię mogę jechać stary do przyszłej zimy" takie teksty to pisałem jak miałem z 12 lat...Mistrzowie czekam na next dissy od Vision B). |
Cytuj:
dzieci hip hopu znow beda walkowac temat tych popierdolonych dissow bo jakis kretyn musial odswiezyc temat... |
n1,
/10znakuuuuuuuuffff |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam ;] |
Cytuj:
|
To do Wszystkich ktorzy mowia ze nie mozna tego nazwac dissem itp To wymyslcie sami Lepszy.Idiots.
@topic Naprawde ladny diss Vision,a Duskow do du*y |
@up
Skomentowałeś diss Dusków i Vision... Skomentuj jeszcze nasz ;] Pozdrawiam |
Ramona 23 I Galon - Dis Vol. 3 (Feat. Rafi, Kowall, Slon, Lont, Shellerini)
Kilka waszych tekstów jest z tej piosenki. ;) Hmm wasz diss jest dobry, ale tam prawie nic nie ma związane z Tibią. ;) Mimo wszystko lepszy. ;) |
W dissach przede wszystkim wazne sa panche ... ja w zadnym nie widzialem za wiele.. ? wracac do tibi a HH Kulture zostawic prosze .. zalosne
|
Jak to wg ciebie jest "prawdziwy diss" to nie jestes wiele lepszy od nich ... wstydzilbys sie to pokazywac opinii publicznej ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:04. |