![]() |
pisu nic nie przebije ;/ a ja sie czuje jak tepak wsrod Was ;/
|
Cytuj:
X( Cytuj:
Tak że, proszę o wielką rozwagę. Pozdrawiam. |
najgorsza ocena. Hehe Podstawówka 5 klasa ocena na koniec roku 2.91 :D ale tera jestem w 6 klasie i sie poprawiłem chociaż nigdzy nie mialem średniej większej od 4.08o
|
Cytuj:
Mój kolega mówi teraz, że jesteś tłuk do kwadratu o ile wiesz o co chodzi ; o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wydaje mi sie, ze duzo zalezy od naszych ambicji i myslenia o przyszlosci. No i od mocnego charakteru... Moj brat siedzi teraz w UK i postanowil sobie, ze jezeli uda mu sie nauczyc czegos dopiero wtedy bedzie mogl w cos pograc czy siasc do komputera. Jak narazie mu sie to udaje z tego co wiem, ale ja az tak silnej woli nie mam.
|
Cytuj:
Pozdrawiam.:baby: |
Mi sie coś zdaje ze może zdam gimnazjum bez kiblowania (Postaram sie) ale na niskich ocenach ale wiesz dla mnie ważne żeby zdać. Ale nie mogę kiblować najgorsza rzecz w życiu...
|
Cytuj:
|
@up
A nie mogłeś pytać co było na lekcjach i sam się tego uczyć? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zdecydowanie nie polecam. |
Ani to ani to nie jest dobre ^____^ Ja mam fobie szkolna i rzygalam w 1kl gim przed pojsciem do szkoly i plakalam wiec co by bylo jak bym nie zdala ? O_o wole niewiedziec :D pozatym 4 raz zmieniac klase/szkole ... echh ;/ Niewyobrazam sobie tego .
|
I tak wiadomo, że większość z was nie podaje swojej prawdziwej średniej. Pamiętajcie, uczycie się nie dla cyferek, tylko dla wiedzy, która być może zaprocentuje w przyszłości.
Średnia ~4,3 na półrocze I klasy liceum, gimnazjum i podstawówka 4,0 powyżej, prawie w ogóle się nie uczę. B) |
A ja sie ucze i 3,5 mam :D (opłaca sie :))
tylko chciałbym 4.0 bo tera 6 kalsa i musze sie postarać od tego moja przyszłość zależy |
Cytuj:
|
5.14 bo się nie przykładałem zawaliłem anglika i chemię <4> aha (3gimnazjum)
|
4,3 - 1 gim ;P
ale to na półrocze. Bo pani od plastyki i pan od informatyki sie na mnie uwzieli, bo mnie nie lubią ;P Ja szczególnie dobrze się nie ucze, chcoaizx mam takie mozliwosci, i wiem ze to moja wina. Wogóle w gimnazjum jakoś inaczej ;D Idzie mi lepiej z tych przedmiotów z których w podstawówce miałam lepsze oceny :D Moja najwyzsza srednia to 4,8 w 6 klasie ;P |
No ja tak mieszcze się miedzy 3,0-3,5. Różnie bywa. Moje rekordy to 2,4(1 klasa Gim) i 3,9(6 klasa podstawówy) :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:08. |