Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   [Ankieta] Jak dobrymi jesteście uczniami (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=118681)

Chesterkaa 01-03-2007 22:47

pisu nic nie przebije ;/ a ja sie czuje jak tepak wsrod Was ;/

luka3s 02-03-2007 10:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MMUnderground (Post 1295571)
masakra niedosc ze wszyscy z tego forum maja olimpijskie wyniki w sporcie to jeszcze sa geniuszami! tibia przyszloscia narodu ...

: |

a co Ty się ludzi czepiasz??... Każdy ma swój styl i nie powinno Cię to zbytnio interesować jak jesteś kozak w nauce to fajnie cieszę się, ale nie każdy nim musi być, bo nie każdego to kręci, a to jak nam się życie ułoży nie zależy tylko od nauki więc trochę rozwagi!
X(

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chesterkaa (Post 1295932)
pisu nic nie przebije ;/ a ja sie czuje jak tepak wsrod Was ;/

Ale daj se spokój =D... Omg jakiś klient że się uczy to jego sprawa, jeśli wiesz, że se dasz rade w życiu, to nie musisz się tak czuć, znam wiele sytuacji gdzie ludzie z podstawowym wykształceniem wybili się wyżej, niż Ci którzy mają wyższe etc, nie mówię że chce mieć podstawowe, lecz sugeruje tu, żeby nie poniżać ludzi którzy mają gorsze średnie, ważne jest to żeby zdawać. Dam przykład kolegi z klasy, jego ojciec w 2 klasie nie zdał z fizyki, z innych przedmiotów miał 3/4/5, a teraz jest kierownikiem Orlenu w Płocku :p
Tak że, proszę o wielką rozwagę.
Pozdrawiam.

Frezer 02-03-2007 15:54

najgorsza ocena. Hehe Podstawówka 5 klasa ocena na koniec roku 2.91 :D ale tera jestem w 6 klasie i sie poprawiłem chociaż nigdzy nie mialem średniej większej od 4.08o

Vekegi 02-03-2007 17:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frezer (Post 1296582)
najgorsza ocena. Hehe Podstawówka 5 klasa ocena na koniec roku 2.91 :D ale tera jestem w 6 klasie i sie poprawiłem chociaż nigdzy nie mialem średniej większej od 4.08o

^^ W gimnazjum pare razy będziesz kiblował jeje a co dopiero w liceum :P
Mój kolega mówi teraz, że jesteś tłuk do kwadratu o ile wiesz o co chodzi ; o

MMUnderground 02-03-2007 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez luka3s (Post 1296289)
a co Ty się ludzi czepiasz??... Każdy ma swój styl i nie powinno Cię to zbytnio interesować jak jesteś kozak w nauce to fajnie cieszę się, ale nie każdy nim musi być, bo nie każdego to kręci, a to jak nam się życie ułoży nie zależy tylko od nauki więc trochę rozwagi!
X(

ty jestes glupi slepy czy poprostu nie rozumiesz slowa pisanego?

PiXik 02-03-2007 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vekegi (Post 1296744)
^^ W gimnazjum pare razy będziesz kiblował jeje a co dopiero w liceum :P
Mój kolega mówi teraz, że jesteś tłuk do kwadratu o ile wiesz o co chodzi ; o

mam paru znajomków którzy jakoś w gimnazjum przez taką średnią w podstawówce nie kiblowali, niektórzy potem wybrali zawodówkę inni liceum i jakoś żyją i zdają

Chesterkaa 02-03-2007 23:05

Wydaje mi sie, ze duzo zalezy od naszych ambicji i myslenia o przyszlosci. No i od mocnego charakteru... Moj brat siedzi teraz w UK i postanowil sobie, ze jezeli uda mu sie nauczyc czegos dopiero wtedy bedzie mogl w cos pograc czy siasc do komputera. Jak narazie mu sie to udaje z tego co wiem, ale ja az tak silnej woli nie mam.

luka3s 02-03-2007 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MMUnderground (Post 1296836)
ty jestes glupi slepy czy poprostu nie rozumiesz slowa pisanego?

Dobra, nvm ja z Tobą się kłócił nie będę i radzę nie ubliżaj mi, bo źle na tym skończysz, jak na razie proszę o nie komentowanie moich odpowiedzi, tym samym ja nie będę komentował Twoich.
Pozdrawiam.:baby:

Frezer 04-03-2007 13:23

Mi sie coś zdaje ze może zdam gimnazjum bez kiblowania (Postaram sie) ale na niskich ocenach ale wiesz dla mnie ważne żeby zdać. Ale nie mogę kiblować najgorsza rzecz w życiu...

Jerkov Thundersword 04-03-2007 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frezer (Post 1300186)
Mi sie coś zdaje ze może zdam gimnazjum bez kiblowania (Postaram sie) ale na niskich ocenach ale wiesz dla mnie ważne żeby zdać. Ale nie mogę kiblować najgorsza rzecz w życiu...

W gimnazjum ludzie zdają nawet z jedynkami, w niektórych szkołach tak jest. Gimnazjum jest obowiązkowe, i niechętnie trzymają uczniów. A co do zdania w liceum... Chodziłem do szkoły regularnie, 0 nieobecności, aż zachorowałem i 2 tygodnie mnie nie było. 2 tygodnie to 14 lekcji matematyki, i o tyle byłem do tyłu, że nie podniosłem się do końca semestru i mam 1 na semestr... A gimnazjum zdałem nie ucząc się, więc, jeżeli masz ze zdaniem kłopoty w gimnazjum, to dobrze ci radzę, wybierz zawodówkę i nie martw się o nic.

Smetana 04-03-2007 21:28

@up
A nie mogłeś pytać co było na lekcjach i sam się tego uczyć?

Vekegi 04-03-2007 23:00

Cytuj:

Dlatego przysiądz się do nauki, póki czas. Jak czegoś nie rozumiesz chodź na wolontariaty, korki i próbuj zrozumieć tego czego nie jesteś w stanie ^^,

Luckq 05-03-2007 15:46

Cytuj:

Lepiej kiblować niż zostać usuniętym ze szkoły. A później z drugiej.
Zdecydowanie nie polecam.

Chesterkaa 07-03-2007 12:09

Ani to ani to nie jest dobre ^____^ Ja mam fobie szkolna i rzygalam w 1kl gim przed pojsciem do szkoly i plakalam wiec co by bylo jak bym nie zdala ? O_o wole niewiedziec :D pozatym 4 raz zmieniac klase/szkole ... echh ;/ Niewyobrazam sobie tego .

Ksabi 07-03-2007 14:51

I tak wiadomo, że większość z was nie podaje swojej prawdziwej średniej. Pamiętajcie, uczycie się nie dla cyferek, tylko dla wiedzy, która być może zaprocentuje w przyszłości.

Średnia ~4,3 na półrocze I klasy liceum, gimnazjum i podstawówka 4,0 powyżej, prawie w ogóle się nie uczę. B)

Dartra_rokstayrers 07-03-2007 23:12

A ja sie ucze i 3,5 mam :D (opłaca sie :))

tylko chciałbym 4.0 bo tera 6 kalsa i musze sie postarać od tego moja przyszłość zależy

Bastash 08-03-2007 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dartra_rokstayrers (Post 1305953)
A ja sie ucze i 3,5 mam :D (opłaca sie :))

tylko chciałbym 4.0 bo tera 6 kalsa i musze sie postarać od tego moja przyszłość zależy

W 5 klasie uczysz się i masz 3.5? o.O

Mdruid 08-03-2007 00:39

5.14 bo się nie przykładałem zawaliłem anglika i chemię <4> aha (3gimnazjum)

Kenixia 08-03-2007 10:26

4,3 - 1 gim ;P
ale to na półrocze. Bo pani od plastyki i pan od informatyki sie na mnie uwzieli, bo mnie nie lubią ;P
Ja szczególnie dobrze się nie ucze, chcoaizx mam takie mozliwosci, i wiem ze to moja wina. Wogóle w gimnazjum jakoś inaczej ;D Idzie mi lepiej z tych przedmiotów z których w podstawówce miałam lepsze oceny :D

Moja najwyzsza srednia to 4,8 w 6 klasie ;P

Conrado_161190 08-03-2007 17:17

No ja tak mieszcze się miedzy 3,0-3,5. Różnie bywa. Moje rekordy to 2,4(1 klasa Gim) i 3,9(6 klasa podstawówy) :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:08.