Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Antica (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=187)
-   -   Wydarzenia ze świata Antica (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=120384)

Knight mathoff 18-04-2008 16:08

Santaks, nawet gdyby Botter podał Ci nick'a - wątpię, byś kiedykolwiek o nim słyszał. Chyba, że gra kimś aktualnie. Jeśli tak, to znam tylko nicka sprzed kilku lat.

Co do nicka Ledy Kasiuni - kiedyś, kiedy wyszła z rooka (a byłem chyba jedną z pierwszych osób z którą rozmawiała w grze) chyba zwróciłem uwagę na "e" w nicku, i odpowiedź była taka sama. Nie jest więc to kłamstwo wymyślone na poczekaniu, a działanie w pełni świadome. Niepotrzebne są więc żadne insynuacje.

Ło, ale żech napisał.

Xeruks 18-04-2008 19:53

:)

pff
co za ludzie ...przezywaja tą wojne jakby to rl life było:)
co do filmiku zagapilem sie i nie patrzylem na monitor przez jakies 30 sek...dopiero w chwili gdy sie przesunolem zobaczylem:P fakt faktem zagapilem sie..trudno nie placze z tego powodu Xd... a z tym ze ludzie z SaT mnie zrobia w hu** to nie powiedizałbym bo poszedłem tam właśnie ze wzgl na nich zeby im pomóc...bo znam tam duzo osób i nigdy jeszcze mnie nie zawiedli.

/Xeruks

Rognis 19-04-2008 00:57

@up

Koledzy nie poinformowali, ze albo sie stoi w pz, albo jest sie na polu walki?:p taki maly zarcik, no stalo sie, jak to sie mowi...bywa...

Co do filmow to podobno ma ich juz nie byc, a szkoda ciekawe byly :(

Nastepna rzecza jest to, kiedy bedzie mozna sie spodziewac kolejnego open battle.

powodzenia dla obu stron

Necromanto 21-04-2008 16:17

kiedyś dawno temu to dark side (jak jeszcze istniało) i sick and twisted
byli razem to wojny takie były że gdzie nie spojrzeć wszędzie były trupy...
niewiem czy dobrze pamiętam jedna z gildi która była przeciwko nim to Było FOTG (Flowers On The Grave)

Rognis 22-04-2008 00:46

@up

Mylisz sie, to DS walczylo zawsze z Alliance, SaT jest to odlamem DS-ow ludzi, ktorym znudzilo sie az Alliance wyjdzie na walke, wiec zalozyli SaT, ktory atakowal wszystkie neutralne klany. Jedeni zaplacili, inni postanowili walczyc, czego dowodem jest powstanie (nie wiem czy dobra nazwa) Moabit Syndicate. To, ze paru czlonkow Fotg dolaczylo, jest prawda, takze czlonkowie Antharas to uczynili. Prawda jest, ze za dobrze im nie szlo i te wojne przegrali...

Lecz naszly czasy Bey, ktorzy sporo namieszali dla czlonkow SaT...ludzimi, ktorzy panowali na tym serverze od lat...a jaki bedzie tego efekt koncowy? Zobaczymy :)

Santaks 22-04-2008 09:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rognis (Post 2014836)
@up
Lecz naszly czasy Bey, ktorzy sporo namieszali dla czlonkow SaT...ludzimi, ktorzy panowali na tym serverze od lat...a jaki bedzie tego efekt koncowy? Zobaczymy :)

Efekt koncowy pewnie bedzie taki ze do BD, Corrosion i Satu dojdzie Shadar Logoth i Eldersping plus kilka innych gildii wtedy skoncza sie czasy Bey.

Oby tak nie bylo ale to tylko moje domysly ;s

Necromanto 22-04-2008 10:39

nie zdziwię sie jak tak będzie :/ pożyjemy zobaczymy co dla nas gotuje los :D

BOtter 22-04-2008 14:14

Co do przyłączenia SL do SaTu to wątpie :confused:

Kamizl2 26-04-2008 18:40

Jakie tu sa ceny??
bohy g armor dsm k legi k armo sov mpa mms SCa b legi blue robe

Santaks 26-04-2008 19:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamizl2 (Post 2024757)
Jakie tu sa ceny??
bohy g armor dsm k legi k armo sov mpa mms SCa b legi blue robe

Itemki kture mozna sprzedac u djina/rashia maja takie samy co u ludzi.
Sov/Sca 500-800k
Mpa 400k

Poe 27-04-2008 16:39

Offtopowo

Ach ta Antica

http://img155.imageshack.us/img155/7639/lolqul7.jpg

BOtter 28-04-2008 17:04

Bey:
Nark Thug
Rajjz
Spit dragon
jadakarn
Bud ditchwater

Sick and Twisted:
Jidafo
Ligisd
popital junior
Hokiwip
Embermane
Mysbjoern
Kolter
Skull kid
Dark Mone
Mu mug
Arsus Redsuit
Dark-vans
Magius
Eweler
Niehoff
Saddey
Falastiny
Freddie on antica
Cosma Roxio
Ledy Kasiunia _/_/_/
Wizm - przegonił Mordoriona w death list :evul:

Santaks 28-04-2008 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BOtter (Post 2028322)
Bey:
Nark Thug
Rajjz
Spit dragon
jadakarn
Bud ditchwater

Sick and Twisted:
Jidafo
Ligisd
popital junior
Hokiwip
Embermane
Mysbjoern
Kolter
Skull kid
Dark Mone
Mu mug
Arsus Redsuit
Dark-vans
Magius
Eweler
Niehoff
Saddey
Falastiny
Freddie on antica
Cosma Roxio
Ledy Kasiunia _/_/_/
Wizm - przegonił Mordoriona w death list :evul:

Openka ladna byla i szacunek dla Kasi ze nie poddaje sie :*

BOtter 28-04-2008 19:47

Gogo 100 B)

Rognis 28-04-2008 21:56

Na filmie nie zauwazylem, jak "upada"

Ale jak idzie wyczytac na forum, to osoby z Cor~ i BD sluza jako mieso armatnie i wolne fragi dla Bey. Moze licza na to, ze zaraz wiekszosc z ludzi ponabija sobie bany i nie beda walczyc, wlasnie przez swobodne zabijanie "sat company" :p

Poe 29-04-2008 07:11

Hot news

Hezeper, i Hokiwip zbili sie do 20 lvl, Sashra hacked, coraz więcej ludzi z SaT, Corrosion i BD sie wypłaca. Zbliża się koniec wojny i rządy Bey...

Santaks 29-04-2008 11:54

Sashra nawet napisal post na forum tibia.com w ktorym zegna sie z Antica heh

Xeruks 29-04-2008 17:52

Bywa...
Szkoda takiego gracza...ale cóż gra sie dalej nie?:D...wyplaca sie ten kto nie wierzy juz w zadna wygrana...To ich sprawa...Dla mnie payment jest 400k, ale nie mam zamiaru placic i tracic 400k:)

Hail SaT

BOtter 29-04-2008 20:26

Szkoda k***a mać... lał ludzi za to, że szybciej expili od niego, wywalał ludzi z respa i co jeszcze nie robił, i teraz Tobie/Wam go szkoda? Brak mi słow, aby wyrazić co o tym myśle...:confused:

Poe 29-04-2008 21:02

Jeszcze mu idioci końcówką języka liżą dupę i wysyłają pieniądze ;D Pamiętam podobną akcję jak ogłosił na Embermane, że też jest hacked po czym dopiepszał PG po lvl na dzień. Nie znam prawdy ale moim zdaniem jest zbyt dumny, żeby uznać swoja porażkę w wojnie wymyślił jakaś śmieszną historyjkę. Dziwne, że miał hacka w momencie jak się ludzie zaczęli wypłacać. Co do tych wypowiedzi o tym, że się nie będziecie płacić - czas pokaże, już niejeden który się zarzekał, że będzie walczył do końca a zapłacił.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40.